Bu bir özür mesajıdır

Başlatan hala kızı, 14 April 2012, 12:50:02

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Özür dileyecek bir durum yok bence.hareketi de gayet estetik,on numara yapmışsın,tebrikler.

Pergani 55

Ahlaki çöküntünün adıdır o fotograf. Ben hiçbir şekilde hoş karşılayamam.Erkek başıma ben öyle bir hareketi yapmaya utanırım sebep ne olursa olsun.Diğerleri gibi sizi kahraman ilan edemem

kalptenþimþek

@pergani55
asıl ahlaksızlık senin mesajındır kardeşim, Allah günahlarını affetsin..

ahmetsefa55

perganinin kanatları olduğunu biliyor muydunuz ?  :rulet:

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 17 April 2012, 12:03:56
Ahlaki çöküntünün adıdır o fotograf. Ben hiçbir şekilde hoş karşılayamam.Erkek başıma ben öyle bir hareketi yapmaya utanırım sebep ne olursa olsun.Diğerleri gibi sizi kahraman ilan edemem

Samsunspora yürekten bağlı olmadığın için anlayamazsın o fotografın değerini,sen ahlaksızlık görürsün o fotografta bizse sınır tanımayan Samsunspor aşkı...

Ekrem

Her ne olursa olsun yaptığı hareketten dolayı özür dilemiş zaten arkadaşımız böyle bir yorum saçma sapan olmuş

twitter

dediğiniz doğru ama hala kızı zaten yaptığın utanılacak ve bir anlık sinirle olduğunu belirtmiş yani ona bir cevap hakkı doğrumak yerine keşke bu düşüncesi olan arkadaşlara cevap verseydiniz

mimar55

Hala kizi montajdir de kaldigim yerden devam et sikma canini 3 kurusluk insanlar yuzunden...

ismail

az  önce namaza gittim.namaz öncesi güzel bir 'kutlu doğum' merasimi vardı.Bu sene ki konu kardeşlik olduğundan aklım bir an trabzona,sivasa,hüseyin göçeke( :x(( günaha girmemek için fazla kalmadım ),oradan fenere,fenerden bu olaya geçtim..bir an aklımdan tam da aşağıda yazan yorum tarzı düşünceler geçti..

sonra durdum fenerbahçeyi, staddaki atmosferi,şikecileri,bu sene yaşadıklarımızı düşündüm..işte o an seni alkışlamak geldi içimden halakızı  :holey: :holey: :holey: :holey: :D :D

AntZ

Tribünde normal hayatta yapmayacağımız şeyleri istemedende olsa yaptığımız için biz ahlaksız, sen ahlaklıysan biz olmayalım zaten. Karşında bütün tribün sana küfür ederken, yapmadık hareket bırakmazken hiçbir şey olmamış gibi oturabiliyorsan canı gönülden tebrik ederim seni. Tek başına bakıldığında şık durmuyor ama insanız arkadaşım, hiç mi gözün kararmıyor? Hele ki karşıdan sevdiğine küfredilip yapılmayan hakaret kalmıyorsa? Günlük hayatta çoğumuzun ağzından ne küfür ne hakaret çıkar ama konu Samsunspor olunca değişiyor herşey. Çoğu zaman sataşan, küfredenlere yapmadığımız el kol hareketi kalmıyor, ahlaki çöküntüyse bende ahlaksızım ve bununla gurur duyuyorum. Benden de sana tavsiye, yaparsın yapmazsın, utanırsın utanmazsın, ahlakını, ahlak anlayışını kendine sakla, kimsenin ahlakını sorgulama, haddinide aşma.

nomak55

O hareket bir haykırışın bir başkaldırışın hareketi bir isyanın hareketi...ne olmuş yaptıysa sen hiçmi hayatında tribünde el hareketi yapmadın tribüne gitmediysen bilemezsin tabi hiç mi kendi takımındaki adama adam gibi oynamıyor diye sövmedin...70 yaşındaki bir amcanın nesne olarak uzun şemsiyesini gösterdiğine ben şahit oldum...onun gücüde onu göstermeye yetti :) biz bize karşı yapılan haksızlıklara ve üsütmüze oynananlara karşı bir tepki vermiyorsak demekki hakikaten sevmiyoruz demektir. Hala kızı' nı bu noktada kutluyorum çünkü hakikaten sevmiş bu takımı..yoksa diğerleri gibi umursuz olurdu ..

ElbistanLı4655

Görünce Gurur Duydum Be Abla :) Fenerliler Hakediyor Onu :)

Pergani 55

yapılan hareket herşeye ragmen yanlıştır.Hanımefendi kardeşimizde özür dilemiştir kendisini tebrik ediyorum. sen hiç yapmadın mı diyenler var evet hiç yapmadım.hiçbir küfür şiddet vs olaya karışmadım karışmam.ne stadyumda ne başka biryerde...

özkan

aferin,madalya takalım o zaman sana.

cany

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 25 April 2012, 11:32:16
yapılan hareket herşeye ragmen yanlıştır.Hanımefendi kardeşimizde özür dilemiştir kendisini tebrik ediyorum. sen hiç yapmadın mı diyenler var evet hiç yapmadım.hiçbir küfür şiddet vs olaya karışmadım karışmam.ne stadyumda ne başka biryerde...

adam fair play'ci beyler :redcard:
hak edene yapacaksın aga ;)