Bu bir özür mesajıdır

Başlatan hala kızı, 14 April 2012, 12:50:02

« önceki - sonraki »

hala kızı

14 April 2012, 12:50:02 Son düzenlenme: 14 April 2012, 14:10:40 Cheregi
Geçtiğimiz günlerde basının işi gücü bırakıp 20 gün önce oynan maçın 2 gün önce gündeme getirmiş olduğu haberin malzemesi bana ait :( :(
Biz 21 mart günü saraçoğlun'da 9 kişiydik.Maç başlamadan 30 dk önce tribünde bize ayrılan bölümde ki yerimizi aldık.Maç başladı Fenerbahçeli bayanların sustuğu anlarda ''KIRMIZI BEYAZ EN BÜYÜK SAMSUN''sesi ile bulunduğumuz yeri inlettik...Maçın ilerleyen dakikalarında ilk golümüzü yedik ve üzüldük haliyle derken 2.gol geldi fenerbahçenin maraton tribününden gelen coşku atmosfer arttı ve bazı arkadaşlarım bana seni işaret ederek hareket çekiyorlar bak bak dedi.Ben ise çok üzgündüm
Kızlar istedikleri gibi hareket çeksinler,muhatap olmayın kesinlikle yanıt vermeyin dedim hiç oralı olmadık....
İlk yarı 2-0 bitti (oyanan maç keyfimizi kaçırmış biz 55. dk da stadı terk etme kararı almıştık)
maraton bize dönüp ''kıskananlar çatlasın,kıskananlar çatlasın''diye söylemde bulundu alkışla yanıt verdik.
2.yarı başlayıp takımımız sahaya çıktığı anda maratondan gelen ''SAMSUN KÜMEYE KUPA SENİN NEYİNE''Tezahuratı na karşı maratona doğru baktığımda bazı Fenerbahçeli bayan taraftarların bana doğru dönmüş''kafam girsin'',kolum girsin gibi işaretlerini de görünce aklım başımdan gitti,insanlığımdan çıktım senin kafan ama benim de bacağım sana işaret ederek o hareketi şuursuzca bilincim yerinde olmaksızın yaptım o hareketi yaparken ne kulağım duyuyordu,ne gözüm görüyordu ne de sağım da solumda insan vardı.Arkamda oturan arkadaşım yanıma gelerek beni uyardı kendine gel görüntün alınıyor şuan dedi.
Ben o an kendime geldim gökyüzüne baktım yere baktım Allah'ım ben ne yaptım dedim.O an bırakın bayan olduğumu insanlığımdan utandım,keşke o an yer yarılsa ben en derinine inseydim...Şuan çok üzgünüm haber çıktığından beri uyku uyuyamıyorum, keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı.
Sosyal çevresi çok geniş bir insanım çevremdekiler biz seni biliyoruz takma kafana deseler de siz bi de bana sorun.
Hadi fotoğrafta ki beni de geçtim de Samsunspor'umun böyle bir haber de yer alıyor olması beni biraz daha derinden yaraladı.Çünkü fotoğraftaki kişi silinir belki hafızalardan ama böylesi çirkin bir habere konu olan samsunspor...!!!
Ben yaptığım demeye bile utandığım ama yapmış bulunduğum harekete karşı çok ama çok pişmanım O an normal olsam ve bana biri gelse böyle bir hareket yap sana Dünya'yı vereceğim dese asla ve asla yapmazdım!
Harekete karşı insanlığımdan ve ilgili olan her şeyden herkesten özür diliyorum.ALLAH hiç bir taraftarı benim düştüğüm duruma,hiç bir takımıda benim düşürdüğüm duruma düşürmesin

mehmet yılmaz

Canın sağ olsun Hala Kızı...
Üzülme daha fazla, olmuş, bitmiş.

özkan

Değerli renkdaşım;üzülme,canın sağolsun senin.
İnanıyorum ki;o resmi çekenler o kadar erkek madem fenev trübününden yapılan hareketlerede yer verebilselermiş yürekleri o kadar koyuysa eğer.

_SoN_

Üzme kendini,hepimizin böyle anları olur,geçmiş bitmiş,bu arada harbi hayran oldum sana :) helal olsun.

Theofanis Gekas

canın sağolsun ablacım,o resme bizim gözümüzden bakılınca sadece Samsunspor aşkı görünüyor  samsunspor_x

cany

iyi yapmışın be abla. ne üzülecen ;)

Shane_Falco

Senin canın saolsun.Onlara az bile yapmışsın ;)

Ekrem

Hakedene yapıcaksın sıkma canını  :)

Ahmeti

İnan ki kardeşim senin yerinde bende olsam aynısını yapardım.

samsunmania

Olur böyle duygu patlamaları kardeşim günlerdir kendini rahatsız hissetmen ne kadar üzüldüğünü gösteriyor zaten. Kendini yıpratma daha fazla. Zaten moralman bitmişiz bir de bununla meşgul edip yıpratma kendini.

feveran

olmuşla ölmüşe çare yok biz senın yaptıgının 2 katını yaptık senınkı az bıle

Cheregi

Sen kendine yakıştıramayabilirsin ama ben gurur duydum, özürünü kabul etmiyoruz   :peeh: Bilinçsizde olsa böyle tepkiler verecek kadar içten seviyoruz, asi biraz ruhumuz, bizde böyle sevda varken tepki vermemek ne mümkün. Seni bilen bilir ama konu Samsunspor olunca normaldir bu tepkiker, o şımarıkların yaptıklarına karşı gereken cevabı verdiğin için teşekkürler  >l<

Gorkem

üzülmeyin bence fb lilere çok iyi yapmışsınız konu Samsunspor aşkı olunca insan kendini tutamıyor.

kalptenþimþek

14 April 2012, 15:15:58 #13 Son düzenlenme: 14 April 2012, 15:33:56 kalptenþimþek
üzülecek bir şey göremiyorum ortada..
aynısını kendi kızım yapsa; "babasının kızı, takma kafana az bile yapmışsın.." derdim..

Mert

Sizin yaptığınız birşey değil onlarınkinin yanında.Konu Samsunsporsa gerisi teferruattır.Üzülmeyin o sizin içinizdeki sevda coşkusunun göstergesidir.