Bu bir özür mesajıdır

Başlatan hala kızı, 14 April 2012, 12:50:02

« önceki - sonraki »

onur özgen

Sizin yaptığınız o hareketi biz zaten her an içimizde yapıyoruz SAMSUNSPOR'lu duruşumuzla malum şahıslara karşı.Sıkmayın canınızı bu kadar..

kuzey55

ne üzülmesi yahu :) benim gayet hoşuma gitti az bile yaptın sana helal olsun.utanılacak bşey yok bence kafana takmaya değmez...

saim55

Canın sağ olsun Hala kızı, bizim bir fotomuz çekilmiş olsun, o şerefsizlerin ne fotoları, her türlü hile hurdaları var. biz bir fotoya üzülüyoruz ama onların utanacak yüzleri bile yok. boylarınca çamura batmışlar hala oraya buraya çamur atmaya çalışıyorlar.

BigBadMama5552

Ablacım sen kendini hiç üzme, kafanı da takma. Fenerbahçe'nin bayan taraftarları kadar cahil ve çirkef bir taraftar topluluğu daha görmedim ben, onların yanında senin yaptığın hiçbir şey. İyi de yapmışsın hatta.

binikalamadım

hala kızı gerekeni yapmış  >l<

celebi

kimden özür diliyorsun bacım benim. takma kafana ;)

doðan

15 April 2012, 12:40:19 #21 Son düzenlenme: 15 April 2012, 13:06:39 doðan
Sana laf edenlerin yarisininin yarisi senin kadar taraftar olsun takimina ben cumlesinden ozur dileyecem ...

buonanotte

Bencede kimseden özür dilemek zorunda değilsin.

34_55

takma kafana sana helal olsun az bile yapmışsın onlara sen bizim gururumuzsun kardeş...

samuray

takma kafana üzülmene gerek yok hala kızı sana f.b trübünlerinden veya sizlere yapılanları görmeyipte senin yaptıklarını çekenler utansınlar onların yaptıklarının yanında senin yaptığın az bile kalmış

hala kızı

Arkadaşlar hepinizin anlayış dolusu mesajları bir nebze de olsun içimi rahatlattı...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

millwall

valla billa süper hareket.
daha büyüğünü hakediyorlar bu .... ları.

bizim de 3-0 yenildiğimiz kupa maçında kardeşim anlatmıştı.yanında 2 tane bayan olan birisi maratonda tahrik küfür falan olmadığı halde 90 dakika boyunca küfretmiş.böyle zihniyete hareket çekmeyeceksin de el mi sallayacaksın...

ibrakadabra55

takma kafana hala kızı.

bir daha geri döndüğümüzüde tribünce yaparız daha iyi olur

hala kızı

15 April 2012, 20:51:34 #28 Son düzenlenme: 15 April 2012, 21:06:27 hala kýzý
Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 15 April 2012, 20:46:16
takma kafana hala kızı.

bir daha geri döndüğümüzüde tribünce yaparız daha iyi olur
yok aman .:.:. .:.:. ben adabımın elden gitmesine musade ettirmem bidaha onlara

sosaka

takma kafana
tribünde güzel şeyler olduğu zaman zaten hep istanbul takımları yapar.
huzurevine ziyarete onlar gider , depremzedelere yardım eder , öğrencilere yardım eder
hiç kavga,küfür etmezler  on numara insanlar zaten
böyle şeref yoksunu bir basınımız var