STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Lise Caddesinde, 19 mayıs lisesi karşısındaki Temel Spor'da Errea orijinal forma alana bir maraton bileti, toplamı 65 tl.
Bileti olmayanlar kaçırmasın bence, forma şimşek forma...

Theofanis Gekas

Alıntı yapılan: samsuni - 04 April 2012, 19:06:23
Lise Caddesinde, 19 mayıs lisesi karşısındaki Temel Spor'da Errea orijinal forma alana bir maraton bileti, toplamı 65 tl.
Bileti olmayanlar kaçırmasın bence, forma şimşek forma...

buna klüp,emniyet vs nasıl izin verebiliyor,adam biletleri toplamış formaları zorla dayatıyo,Bence polise bildirilmesi gereken bir üçkağıtçılık var bu işte

twitter

04 April 2012, 19:16:20 #257 Son düzenlenme: 04 April 2012, 19:20:58 twitter
ben de kale arkası varda maraton iyi olur babam'a dedim. bi formamız daha olur : )

klasik gekas al dedim ama bakalım

bu arada bu kadar celallenmeye gerek yok ki arkadaşlar forma zaten 55 lira 10 lirada bilet

gider gerçek samsunspor'lu alır onu kolpalarda ne ara samsunspor forması

Sol Açık

Hüseyin Göçek'in atanması çok saçma bir karar, ama bu sefer diğer maçlardaki gibi davranamayacaktır. Neden mi?

Bu sezon şike olayları dolayısıyla Süper Ligin tadı kaçmıştı ve o tadı yeniden insanlara hissettirecek olan ancak "özel" bir olay, özel bir "hikaye" olabilirdi. Samsunspor Türkiye'ye bu hikayeyi, bir "peri masalı" şeklinde yazıyor. Futbolun, tüm heyecanıyla "futbol"un sahada oynandığını hatırlatıyor.

Ben yıllardır bu şekilde bir desteğin, bir isteğin bir takıma dönük oluştuğunu hatırlamıyorum. Türkiye'deki herkes (inanıyorum ki Antalyalılar ve hatta Trabzonlular bile dahil herkes), bu masalın mutlu bitmesini, Samsunspor'un kazanmasını istiyor. Herkes futboldaki heyecana yeniden inanmak istiyor!

Samsunspor tüm Türkiye'ye futboldaki heyecanın bitmediğini göstermek için sahaya çıkacak. Ve bu sefer arkasında sadece yüzbinlerce Samsunlu değil, milyonlarca "futbolsever" olacak!

Bu dalganın önünde "Hüseyin Göçek" duramaz!

isa55

Maça H. Göçek atanmış. Bakan bakanlığını şimdi yapsın ve gerekli yerleri uyarsın.(Sadece TRT6 yı iptal edip TRT3 e maç almakla iş bitmiyor sayın bakanım)

King1965

Eğer Hüseyin göçek yine bir hata yapsın şirinler'in arkasındayım ! :redcard: :redcard: :redcard:

Elazığsporlu

04 April 2012, 20:51:35 #261 Son düzenlenme: 05 April 2012, 13:35:25 Elazýðsporlu
MHK'da hakem kıtlığı var galiba.Hüseyin Göçek'in bu maça verilmesine ben de bir anlam veremedim.Gekas tribünde çıldırır bunu görünce.

samuray

Alıntı yapılan: FaT1h - 03 April 2012, 20:07:46
arkadaşlar sivas forumunda şöyle bir yazı gördüm = Samsun küme düşmeyecekse Samsun'un kazanmasını isterim.Onlara geçmişten bir vefa borcumuz var.Büyükler hatırlar Abidin Akmanol vardı 6 pastan topu direğin üstünden avuta atmıştı.Golü atsa küme düşecektik,O maçta kurtulduk.Şimdi o borcu ödeme vakti geldi.Sivasspor hastasıyım ama kümede kalacaksa gönlüm Samsundan yana. bu macı hatırlamadım ben cok eski bir mac sanırım =?
abidin 70 li yıllarda oynuyordu samsunsporda boluspordan transfer etmişti onu samsunspor çok iyi bi santrafordu o arkadaşın ama abidinin oynadığı dönem sivas birinci ligte değildi sanırım hatta bir eskiehir maçında sakatlandı beyin sarsıntısı geçirdi futbol hayatıda bitti allah rahmet eylesin öldü yaşamıyor artık

Desiqner

Alaçamdan bir otobüs Samsunsporlu geliyoruz :)

GurbetciFanatik

Heyecandan vakit gecmek bilmiyor.Sago sola saldirasim geliyor.
Simdide Hüseyin Göcek cikti kafam duman oldu.
Umarim TFF ne yaptiginin farkindadir yoksa yazik olur bu hakeme bu yasta.

Suat Kilicin gelmesine karsi olanlardan biriydim kararimi degistirdim gel ve gör.

silopilimuhsin

Ajan

05 April 2012, 09:27:32 #266 Son düzenlenme: 05 April 2012, 09:39:06 Ajan
Taraftarımız Sivas tribünlerinden bilet almaya başlamış. Yönetim Sivas yönetimi ile iletişime geçsede taraftar getirmeseler.

muzaffer4

Alıntı yapılan: Ajan - 05 April 2012, 09:27:32
Taraftarımız Sivas tribünlerinden bilet almaya başlamış. Yönetim Sivas yönetimi ile iletişime geçsede taraftar getirmeseler.

biz onlara gittik onlar bizi nasıl karşıladıysa onlarda bize gelecek..

GurbetciFanatik

Elazığsporlu

Ben de çok heyecanlıyım yav.Gerçekten çok merak ediyorum.Derdinizle dertlenmek bile güzel. :) :evet: