STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Hüseyin Göçek bu sefer nasıl çıkacaksın 19 mayıs'tan . Allah buyuk hadi bakalım! H.Göçek'i atayan zihniyeti de Allah ıslah etsin

emre__ss

Biz amatör kümede de oynasak sivas maçlarımızı hüseyin göçek yönetecek.Anaşıldı...

Kodalak

Jnr.Serkan

Takım inandıktan sonra hakemide yener.İki takım adınada bariz bir hata yapmaz umarım.Ligde kalcaksakta hakem hatasıyla kalmayalım.Sonra laf söz dinle dur aylarca

Stelea

Yahu bu ilk maçın da hakemi değil miydi noluyor alo??

CurvaSs

gel bakalım hüseyin göçek! bu sefer de inbelik yapabilecek misin bakalım?!

cembaba

Arkadaşlar karaborsa bilet satışı gişelerin önünden yapılıyormuş. Yönetim nasıl görmüyor bunları anlamıyorum. Stat müdürü uyusun bakalım.

kavak_55

arkadaşlar 1 erkek  1 bayan 2 çocuk bilet almam lazım nasıl alabilirim sinoptayım yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim.

binikalamadım

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20271753.asp?mnID=20271753

ali armagan04/04/2012 - 13:41SAYIN MESUT BAKKAL DOGRU SÖYLÜYOR FUTBOLDA HERSEY MÜMKÜN HERKES HERKESI YENEBILIR BEN BIR SIVASLI VE SIVAS TARAFTARI OLARAK SAMSUNUN LIGDE KALMAYI HAKETTIGINI DÜSÜNÜYORUM GERCEKTEN SEYIR KEYFI IYI MÜCADELE EDEN BIR TAKIM AMA DÜSERSEDE KIMSE ÜZÜLMESIN ZIRA HEMEN YINE SÜPER LIGE CIKACAK KALITESI VAR

bengülü

bursadaki bursaspor sivas maçınında hakemiydi bursasporu katletmişti ne iş dir anlamadım bu hakemi  sivas maçlarına veriyorlar  bir terslik yaparsan h. göçek19 mayıs  stad'tan nasıl çıkacaksın

hala kızı

Şu HÜSEYİN GÖKÇEK denen insan görünümlü yaratık Eskişehir maçında alakasız bir biçim de Gekas'ı oyundan atan,sivas maçında golümüzü vermeyen değil miydi :x(( :x(( :x((Nasıl olur da böylesi maçın yönetimi böylesi mentallere verilir :kafa: :kafa:
feriştahınız yönetse de bu maçı SAMSUN düşmeyecek :ok

samsunluhakan

yinemi bu hakem ya

hangi zihniyetle hüseyini bu maça verirsiniz anlamak mümkün degil
neyse isterse hüseyinde rakipten olsun yinede bu maçı alacaz
tıklım tıklım dolu tribünler önünde 3 puandan başkası yalan

Lusage

II. Ergül Yücedağ olayına ramak kala.. Düdüğüne hakim ol hakem müsvettesi..

mehmet yılmaz

Bizim maçlarda iki büyük hata yaptı. Ancak biz ikincisinde bu Göçek'i de yendik.
İnşallah bu sefer telafi eder, hiç değilse adil yönetsin.
Bir hakem faciasını kaldıramaz hiç kimse..

engin55

AlıntıBasın Açıklamamız

UYARIYORUZ BU YANLIŞTAN DÖNÜN

Sezon başından bu yana hakem hatalarından en çok zarar gören Samsunspor olmuştur.Sezon içersinde yapılan kasti hakem hatalarına ragmen camiamız birlik ve beraberlik içersinde hareket ederek bugunlere gelmiştir.Ama en son Sivasspor ile sahamızda oynayacagımız maçın hakemi olarak Hüseyin Göçek'in atanmış olması Samsunsporumuz üzerinde oynanan oyunların somut birer göstergesidir.Yıllar öncesine gitmeyecegiz Hüseyin Göçek ile Samsunsporumuzun kaybettigi puanları hatırlatmaya. Ligin ilk yarısındaki Sivasspor ile deplasmanda oynadıgımız maçda 90.dakikadaki Akaki' nin golünü faul gerekçesi ile vermeyen ve ulusal spor otoriteleri tarafından Samsunsporun hakkının gasp edildigini tüm Türkiye kabul etmişti.Bunu bir hata olarak düşünen biz Samsunspor taraftarların ligin ikinci yarısında sahamızda oynadıgımız Eskişehirspor maçında taç atışı için topu yere bırakan Gekas'a ikinci sarı karttan kırmızı kart göstererek oyundan atmak ile kalmamış,futbol tarihine geçerek spor yaşantısı gol krallıkları ile dolu sportmenlik dolu davranışları ile tüm dünyanın takdirini kazanmış futbolcumuza kariyerindeki ilk kırmızı kartınıda Hüseyin Göçek göstermiştir.Bütün bu oyunlar ortada iken bu maça Hüseyin Göçek 'in atanmasını bir açıklaması olabilir mi?Samsunspor taraftarları bu yaşanan olayları unutmamıştır.Ve şunu açıkça belirtmek isteriz ki Sivasspor maçına Hakem Hüseyin Göçek yine aynı bu zihniyet ile çıktıgı takdirde Samsun 19 Mayıs Stadyumunda çıkacak bütün olayların sorumlusu bu maça Hüseyin Göçek i atayan Merkez Hakem Komitesi ve Samsunspor üzerine oynanan bu oyunu görmezden gelen Türkiye Futbol Federasyonu olacaktır.

Şirinler güzel uyarı mesajı yayınlamışlar