STSL 2011-2012 / 34.Hafta SAMSUNSPOR'umuz - Sivasspor

Başlatan Stelea, 01 April 2012, 17:45:45

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Kimse yanlis anlamsin ama Alkolle fazla isim olmaz.
Ama bu mactan sonra Sarhosum o Garanti.
Ya neseden ya kederden.Ama neseden olacak :evet:
Mac günü yaslastikca heyecan daha cok artiyor.
Hele Gurbetden takip etmek daha cok koyuyor adama.
Takimi destekliyememek aci verici. Ben destegimi dualarimla veriyorum.
Takima nasil faydam olur diye düsünüyorum, diyorumki yap kendine bi Antalyali nick
gir Fenerlilerin fanatik sitelerine baz küfürü adamlara iyice gicik olsunlar  ;D
Mac bititginde ve bizim Ligde kaldigimiz netlesince aranizda olup sizlen beraber aglamak isterdim sevincten.

Biz kalalimda gerisi teferruat.

burakbas

ne hesaplar yaptık , herkes matematik profesörü oldu. belki tutturduk , tutturamadik. ama hepimiz umutlarımızı son maça taşıdık. BELKI böyle bir atmosferi geçen seneden sonra tekrar yaşayacağız. hepimize hayırlı olsun. ve şu beni çok üzüyor. okulda öğretmenlerim, arkadaşlarım ben bu takım ligde kalacak dediğimde bırak oğlum bu işleri diyorlardı. şimdi hepsi benden fanatik oldu. üzücü bir durum. ALLAH izin verirse cuma günü okuldan çıkınca sahilde otobüs bekliyor olacağım. sevgiliye giden yolda çekilen çile kutsaldır.

GurbetciFanatik

IBB evimizde yikildik düser dedik.
Feneri yendik dirildik dedik.
Karabüke yenildik bitti dedik.
Eskisehiri yendik dirilis oldu.
Bursaya yikildik yine bittik dedik.
Antalyayi yendik tamadir bu is dedik.
G.antebi yenemedik sonumuz oldu.
Kayseriden 0 cektik Bank asya dedik cogumuz.
Mersini yendik is isten gecti dedik.
Besiktasi yendik Antalya yenildi hic bu kadar ümitlenmedik.

Cogu arkadas hic ümidini kesmedi ben kesenlerden biriydim hele Kayseri macindan sonra.
Böyle sezon gecirmedim ben.Bir hafta ümit var bi hafta ümit yok.Ayni masllardaki gibi bi varmis bi yokmus.
Hepsinin unutacagiz Allahin izniyle bu hafta.
Bu sezonun en güzel olayi bence GEKAS oldu.
Damga vuranlar : 1. Taraftar  2.Gekas   3. Adem   4. Ertugrul    5. Kemal    6. Murat   7. Ekigho(neyse)  8.Mesut bakkal
Isyan etdirenler : 1. Petkovic  2. Adnan Sezgin  ve Ergün-Mustafa-Dominguez-Pal Lazar-Ahmet
Hic beklemedigim : Zenke( bu kadarmi Lig farkedermis dedirtdi bana )
Üzüldüklerimiz: Hakan B.- Dilaver Güclü - Orhan  ben bu üclüyü cok aradim bu sene

Zaten Sivassporu yenelim herkes kendi fikrini yazar bi sezon yorumu yapariz hep baraber.

nomak55

Alıntı yapılan: vanlioglu - 04 April 2012, 10:26:54
33 haftada çeşitli sebeplerden dolayı sadece 9 maçı izleyemedim ve biz bu 9 maçın hepsini kazandık.
nasıl bişeydir bilmiyorum ama hakikaten böyle
ve sivas maçınıda kesinlikle izlemeyeceğim.
inşallah kalacağız bu ligde

OO hocaam totemler zirve yapmış :))

nomak55

orhan kesinlikle şu yenaldan daha iyidir ona garanti veriyorum kardeş. Benim tahminim sivas zaten playoff u garantiledi bu noktadan sonra futbolcular fazla asılmaz diye düşünüyorum sebebide bu maçta sakatlanırlarsa play off ta oynayamazlar ben futbolcu olsam düşünürüm şahsen belki empatiyi abartmış olabilirim ama olsun. Asıl burda önemli olan futbolcularımızın ruh hali bakalım nasıl çıkacaklar maça ölüm kalım maçı kesin orası ama gayret gsterirlerse yeneceğimizi düşünüyorum. Başka bir sonucu düşünmüyorum bile futbol mucizesi olmazsa fener antalyayı ekmek arası yer..İnşallah herşey istediğimiz gibi giderde şu maçtan alnımızın akıyla çıkarız.

baha55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 04 April 2012, 12:24:38
Babam kalktı ilk dediği şey ' Ulan Sabaha kadar maçı gördüm '  :)

aynenn sabaha kadar macı gördüm yemin ederim bende,  bizim maç 3-1 di. ama ferner macı 4 -4  cok net gördüm rüyamda uyandıgımda rüya oldugunu anlamaya calıstım anlatılmaz bi duyguu...

silopilimuhsin

maç daha çooooooooooooooooooooook var. kalbim duracak ya..

Tufan

AlıntıDeğerli Büyük Samsunspor taraftarı;
Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Sivasspor ile oynayacağımız maçta ligde var olma mücadelesi vereceğiz. Hiç kuşkusuz, bu maç devam ederken, bir kulağımız da Fenerbahçe-Antalyaspor karşılaşmasında olacaktır.
Tarihinde bir çok zorlukların üstesinden gelen ve adını altın harflerle yazdırmayı başaran Samsunspor'umuzun, Cumartesi günü de bir mucizeyi gerçekleştireceğine inanıyoruz.
Bunun için Yönetici olarak bizler, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve siz Büyük Samsunspor taraftarıyla her zamankiden daha çok tek yürek halinde kenetlenmiş durumdayız.
Hiç kuşkusuz taraftarlarımız, takımını ateşleme konusunda çok önemli bir paya sahiptir. Bu maçta da Büyük Samsunspor taraftarı, takımımızın itici gücü, sahadaki 12. adamı olacaktır. Bu bilinçle hareket edip, Fair-Play ve centilmenlik kuralları içinde takımlarını destekleyecektir.
Takımımızı bu maçta yalnız bırakmayacaklarını, daha ilk günden biletlerin tamamını tüketerek gösteren taraftarlarımıza  ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Sonuç ne olursa olsun, Samsunspor arması peşinde koşmaya devam edeceğimizin de bilinmesini istiyorum. Saygılarımla.
Kazım Yılmaz
Samsunspor Kulübü Başkanı

http://samsunspor.org.tr/HaberDetay.aspx?id=228

5trawberry

Sanal ortamdaki Sivasspor taraftarları Samsun ligde kalacaksa varsın yenilelim, karadenizin toplarının olduğu yerde karadeniz delikanlısız olmaz, kupadan gideriz avrupaya görüşünde birleşmişler.

burakbas

Harun55

Heycanla bende bu maçi bekliyorum ama ne yazikkkiiii O aksam kuzenim evleniyo ve Sadiç olarak yaninda olmam gerekiyor..

Bu telefondan izleme imkani olurmu acaba yaa :D Iphone 4 kullaniyorum bir bilgisi varsa söylesin be kardesler...
Ben bu maci nasil kacircam yaa :D

CurvaSs

Alıntı yapılan: Harun55 - 04 April 2012, 14:52:55
Heycanla bende bu maçi bekliyorum ama ne yazikkkiiii O aksam kuzenim evleniyo ve Sadiç olarak yaninda olmam gerekiyor..

Bu telefondan izleme imkani olurmu acaba yaa :D Iphone 4 kullaniyorum bir bilgisi varsa söylesin be kardesler...

lig tv uygulaması var, onu indirdikten sonra izleyebiliyorsun diye biliyorum ama teferruatı nedir bilmiyorum tabi ki. :)

emre__ss

Alıntı yapılan: Harun55 - 04 April 2012, 14:52:55

1dk!!! şöyle birşey var http://www.karaklavye.com/lig-tv-turkcell-mobil-tv-de.html ama bence ligtv olan bir mekana düğünü aktarmak daha az maliyetli  :)

samsun 55

maçın hakemi hüseyin göçek :rulet: :rulet: