STSL 2011-2012 / 31. Hafta | Kayserispor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 11 March 2012, 17:19:12

« önceki - sonraki »

SametYılmaz55

istesinler yeterki her türlü alırız.kayserinin bir hedefi yok artık ligde.ama önce inanmaları gerekiyor sevgili oyuncularımızın

yunusefa

Alıntı yapılan: binikalamadım - 11 March 2012, 18:39:09
bu maçı alırız yine umutlanırız...

eee sonra...

sonrası yine hüsran.. içeride belediye maçını kaybettikten sonra bitti dedik. fener maçıyla acaba dedik son bir umut mu? karabük'e yenilgisi büyük hayal kırıklığı. eskişehir maçı bir umut.. bursa maçında ki oyunla kahrolduk. geçen hafta acaba dedik. bu hafta tekrardan....

Akyol

samsunspor_x

Oynadığın lig fark etmez artık dert tasa etmiyorum..

Size gelince futbolcular; Gidin yenilin! Biliyorum ki %90 ınız bu takımdan gideceksiniz, bari ter akıtında kazancınız HELAL olsun... :-X

havzalı55

İnş. yenilirz ve bu iş tamamen biter Herhafta kahrolmaktan bıktım bari umutsuzluğa kapıldık dananın kuyruğunuda koparın bitsin bu iş Ümitlenmek istemiyorum artık yeter. Şayet siz ruhsuzlar gidip kayseriyi yenersiniz sonra gelir mersine maç verirsiniz sonra gelde kafayı yeme sinir stres yapma

Forvetim

gider kayseriyi yenerler sonra yine dön dolaş başa gel olur, son haftaya kadar devam ne olursa olsun farketmez bundan sonra. ahmetler mehmetler gider yine biz kalırız bu stadda. takım bizim takımımız. sevgi bizim sevda bizim kahır bizim dert keder bizim. varsın burkulsun yüreğimiz, biz Samsunsporuz, Samsunspor bizim.  biraz şiir gibi oldu ama ne bilem işte içimden geldi yazdım. aşk acısı gibi oldun be Samsunsporum.

burakbas

Canın sağolsun be SAMSUN um . . . Valla hiç önemli değil, çoğu arkadaşımın da dediği gibi kafana göre.

Jnr.Serkan

Şimdi bu dengesizler gider gider kayseriyi yener biz yine umutlanırız

kumköylü ahmet

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 11 March 2012, 20:10:48
Şimdi bu dengesizler gider gider kayseriyi yener biz yine umutlanırız
ben son dakikaya kadar umutluyum neyapim

isa55

Kayseri'yi yeneceğimize inancım tam. Antalya maçında da böyle diyordum.
Kayseriyi yenmek tabiki yetmeyecek. Umudumuz devam edecek.
Ligde kalamasak bile puan silme ihtimaline karşı olabildiğince puan toplamalı, son haftaya kadar işi bırakmamalıyız.

twitter

yeniliyoruz kızıyoruz bazı şeyler diyoruz ama..
önümüzde 12 puan var, antalya'nın 38 puanda kalacağını düşünüyorum bu da manisa bir çıkış yapmaz ise 3 galibiyet demek.

furkan5534

Alıntı yapılan: twitter - 11 March 2012, 20:27:11
yeniliyoruz kızıyoruz bazı şeyler diyoruz ama..
önümüzde 12 puan var, antalya'nın 38 puanda kalacağını düşünüyorum bu da manisa bir çıkış yapmaz ise 3 galibiyet demek.

3 mac kazancak kapasıte olsaydı bunlarda 2-0 dan gs ye 4-2 yıne 2-0 dan ankaragucuyle 2-2 , manısaya 2-1 evımızde yenıldıgımız mactada 2 penaltı kacırmazlardı ama nerdeee  :kafa:

SSKLA

11 March 2012, 23:06:45 #27 Son düzenlenme: 11 March 2012, 23:42:02 Berkay Yelken
Vallahi n'olursa olsun  takmıyorum ister ligde kalalım ister düşelim ben kendi adıma şunu bilirim "Benim Samsunsporluluğum baki kalır.".

twitter

ne tasadüf hepsi öküz petkoviç döneminin maçları..

aramızda gs maçında mesut hoca olsa 2-0'dan maç vereceğimizi düşünen 1 kişi bile var mı?

samsunluhakan

sonuna kadar mücadeleye devam puan silmeler felan olabilir onun için toplayabildiğimiz kadar puan toplayacagız