BU TAKIM 6'DA 6 YAPACAK (YAPMALI)- LİGDE KALACAK (KALMALI)

Başlatan celebi, 26 February 2012, 01:59:42

« önceki - sonraki »

Burak

İkinci Lig dediğin 2-b oluyor bu arada bilimsel olmamış bu iki kere düşmemiz gerekiyor onun için  1dk!!! :deli:

babasamsunlu

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 02:55:54
gerçekçi düşünmeyelim güzel diyorsun da müdür aklımızda kurduğumuz yeşil sahada gerçekleşse ne âlâ. fakat düşersek de en azından ikinci ligde ilk 2 ye girip şampiyonluk heyecanı yaşayabiliyoruz. süper ligde kalıp böyle her sene 15. olmaya oynayacaksak ikinci ligde şampiyonluğa oynamayı tercih ederim. maçı izlerken zevk alamıyorum güç farkı çok bariz oluyor 34 maçın en az 28'inde. şu mahalle maçlarında çürük düştük muhabbeti olur ya bu sene hep onu yaşadık. mali durumumuz düzelene kadar da zor halimiz. benim hayalimde süper ligde her sene ilk 5'e oynayan bir Samsunspor var, daha çok zamanımız var...

la kafanı kırarım  senin ... hacettepeli. gelecen öbür haftaya maça.. kırarım kafanı...  :x(( :x((

kumköylü ahmet

15.olmaya oynayacaksakda samsunsporu her alanda izlemek ayricalikdir hacettepeli..samsunsporlu olmak oyle birseydir isde ama anlayana...istersem hersene sonuncu olsun samsunsporu izlemek ayri zevkdir..samsunsporun oldugu lig bizim icin heycanlidir istersem 3.lig olsun..sen sampiyonluga oynayan takim ariyosan git istanbul takimlarini tut ne isin var samsunsporla...samsunsporlu olmak zaten aci cekmekdir biz bu aciyida sevincide aramizda paylasmasini biliriz.bizler bir bütünüz 17 mac oynasa samsunumuz sadece istanbul veya tsyi yense bu 17 macdan o kazandigimiz 1 macin sevinci herseye bedeldir..o sevinc anlatilmaz yasanir..sana daha ne diyelim ki lafin bittigi yerdesin suan..

beşnumara

İlk 4 maçtan minimum 10 puan alacağımızı düşünüyorum ama son 2 maç ne olur onu kestiremiyorum.Bakarsın eksikler cezalılar çok olursa rakiplerde işimiz kolaylaşır.Artık iç saha dış saha farketmez 1-0 olsun bizim olsun.Alnımızın akıyla ligde kalalım sonra kim ne yapıyorsa yapsın.

Ajan

1.'e oynarken mi sevdiniz bu takımı abi eğer öyleyse başımızın üstüne.Ama benim gibi Bank Asya'da averaj ile ligde kaldığımız zamanlar da Samsunspor'lu olanlara Telekom'dan 5'yerken yan sahalarda takımı desteklerken Samsunsporlu olan insanların olduğu forumda bu düşünceleri yazmayın. O kadar sosyal medya olanakları var açın bir blog tumblrdı facebooktu twitterdi onlarda dile getirin şu düşüncelerinizi.

5trawberry

Alıntı yapılan: hacettepeli - 02 March 2012, 02:55:54
gerçekçi düşünmeyelim güzel diyorsun da müdür aklımızda kurduğumuz yeşil sahada gerçekleşse ne âlâ. fakat düşersek de en azından ikinci ligde ilk 2 ye girip şampiyonluk heyecanı yaşayabiliyoruz. süper ligde kalıp böyle her sene 15. olmaya oynayacaksak ikinci ligde şampiyonluğa oynamayı tercih ederim. maçı izlerken zevk alamıyorum güç farkı çok bariz oluyor 34 maçın en az 28'inde. şu mahalle maçlarında çürük düştük muhabbeti olur ya bu sene hep onu yaşadık. mali durumumuz düzelene kadar da zor halimiz. benim hayalimde süper ligde her sene ilk 5'e oynayan bir Samsunspor var, daha çok zamanımız var...

Bak müdür, ceo, departman yetkilisi..
Senin söylediklerinden yola çıkıyorum, 5 sene ikinci ligde kaldık kaç sezonda ilk 2'ye girdik?
Ki, Samsunspor'un yeri ikinci lig midir, orası da ayrı.
Öyle saçma zihniyete mensupsun ki, bunu söylerken çekinmiyorum. İlk 2'ye girdik diyelim, yine süper lige çıkmayacak mıyız. Sen yine diyeceksin ki, aşağı ligde ilk ikiye oynayan takım isterim diye.
O zaman senin mantığına göre sistem şöyle işleyecek, düş çık düş çık düş çık..
Ne diyecek millet, hani utanıyordun.
Samsunsporumuzu desteklemek çok zor bir olay mı arkadaş!

İsterse her sene 14. 15. olalım, süper lige bak bakalım var mı böyle taraftar. Ruhsuzlar topluluğu beni bağlamıyor.
Taraftar kazanıyor mu, hem de fazlasıyla..
Sen maçı izlerken zevk alamazsın, çünkü taraftar gözüyle izlemiyorsun..
Çünkü ben, veya biz, 2-0'da bile zevkle bekliyoruz ki belki gol gelir, belki puan alırız diye..
Bizimkisi de böyle manyaklık işte.

Theofanis Gekas

çamur sahalarda oynamak,maçları acaba bu hafta trt vercek mi olaylarından bıktım,düşersek yıkılırım,ama başa gelen çekilir

kamuri

Alıntı yapılan: Theofanis Gekas - 02 March 2012, 15:56:58
çamur sahalarda oynamak,maçları acaba bu hafta trt vercek mi olaylarından bıktım,düşersek yıkılırım,ama başa gelen çekilir
farkeder mi kafana göre samsunsporum

cembaba

fındık

Alıntı yapılan: CemBaba - 02 March 2012, 16:46:05
Acayip rahatım bilmiyorum ama :) Kazanacağız!

Ben bu rahatlıktan korkuyorum. Tabi... ???

Stelea

bizim takımın artık ne yapacağı belli değil. bakarsınız süper top oynar 3-0 da yener bir de bakmışsınız bursa maçındaki gibi sahada tel tel de dökülebilirler. akışına bıraktım. kafana göre Samsunspor'umuz

GurbetciFanatik

Herkese hayirli Sabahlar
Bugün bizim günümüz olsun
Samsunumuzun günü olsun

emre__ss

Rüyamda kemal travzona transfer oluyordu nasıl yorumlasam bilemedim hadi hayırlısı  :D

samsunmania

Alıntı yapılan: emre__ss - 03 March 2012, 10:54:39
Rüyamda kemal travzona transfer oluyordu nasıl yorumlasam bilemedim hadi hayırlısı  :D

çok ilginç, ben de rüyamda ekigonun erman güraçarla kasımpaşaya takas olduğunu gördüm. Üstüm açık yattım galiba... ;D

emre__ss

Alıntı yapılan: samsunmania - 03 March 2012, 11:25:50
çok ilginç, ben de rüyamda ekigonun erman güraçarla kasımpaşaya takas olduğunu gördüm. Üstüm açık yattım galiba... ;D

iyi ya abi işte kemalin boşluğunu kapatır malum erman saniyede 5 adım atabiliyor  :D (ben bu kadar hızlı adım atan adam görmedim)