STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

isyan

celebi

siz benim bu akşam hayatımı resmen zehir ettiniz Allahınızdan bulun.

jurista

CurvaSs

elexir

Antalyayı yenerek belki telefi edebiliriz sonuna kadar savaşmalıyız...

twitter

Yapacak bir sey yok. tebrikler bursaspor.

Manisa maci kac kac bitti bilmiyorum ama henuz bir sey bitmedi.

Kadir ÇELEBİ

SametYılmaz55

hesap ortada.bu saatten sonra son 6 maçta en az 14 puan almak zorundayız

burakbas

ah mesut hoca ah. niye başladın zenkeyle. neden fink hala oyunda , çıkarmadın. anlam veremiyorum. çoğu arkadaşın dediği gibi günahımız neydi diyorum . . . ruh ruh ruh ? kimde vardı.

Akyol

scouter55

25 February 2012, 19:27:29 #400 Son düzenlenme: 25 February 2012, 19:32:23 scouter55
Biraz ümitlenmişken, heves yine kursakta kaldı. Basiretsizlik, kısmetsizlik, uğursuzluk hepsi sanki bu takımda birleşmiş. Buna birde hakemlerin spor bakanına sahip bir şehrin takımına kafayı takmışcasına ve o bakana meydan okurcasına aleyhte kararları eklenince bunun adına boşuna debelenme denir. Yani Patinaj. Trabzonlu Bakan dün " Bize her yer Trabzon, en büyük marka Trabzonspordur, kupamızı alacağız " diye nutuk atıp, yırtınırken bizim Babyface yüzlü bakanımız ise aman bana takım tutuyorlar demesinler diye neredeyse samsuna hiç uğramaz oldu. İşte adamın biri, işte adamın diğeri. Spor bakanlığında oturuken seçildiği şehrinin takımını küme düşüren birisi için bu ayıp babyface'e yeterde artar bile. Çapsız, çok çapsız ve kifayetsiz çıktı maalesefffff...

ugrass

cany

samsunmania

Bu maça mental olarak hazırlanammışız malesef. Bursa çok iyi kilitledi bizi. uğur, ekigho da ..çınca bu skor ortaya çıktı. Oyun bakınca kafana göre diyemiyorum maalesef bu kadar da kafasına göre olmaması lazım futbolcuların. Sonuçta hepimizin günleri, emekleri, duyguları tarumar oldu. Allahtan ümit kesilmez. Bizi ya federasyon kurtaracak ya da insan üstü bir performas sergileyeceğiz. Hakkımızda hayırlısı olsun ama bizi bu kadar üzmeye de kimsenin hakkı yok. Futbolumuz çoook ruhsuzdu. yenilebiliriz ama böyle değil.

Stelea

25 February 2012, 19:39:56 #404 Son düzenlenme: 25 February 2012, 19:43:47 Stelea
kendi sahanda bu kadar kritik bi maçta bu kadar kritik bir pozisyondayken kaleyi bulan şutun bile olmadan maçı tamamlamak gibi bir hakkın yoktu Samsunsporumuz. bize yakışmadı