STSL 2011-2012 / 28.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz - Bursaspor

Başlatan berusa55, 18 February 2012, 16:09:11

« önceki - sonraki »

**KaR6**

aaa55

Bu kadar mı düştük hadi terbiyeyi geçtim biz alicengiz oyunuyla ligde kalacak bir takımmıyız.
[/quote]

Aynen katılıyorum...

kumköylü ahmet

Denilecek söz yok daha...sahada futbol oynayan bursaspor vardi tebrik etmek duser bize..Ertugrul saglama gelince adam külübesinden cikmadi gollere sevinmedi olmasi gerekende buydu..
Kaleci ertugrul ya cik al yada kalende dur resmen cok acemisin ama senden baskada kalecimiz yok..ama bukadar basit goller yemen yazik gercekden...ilk golde cikiyosun vazgeciyosun sonrada ortada kalip bakiyosun..2golde ise adam topu senin üzerinden asirdi adam daha topa vurmadan yere yatiyosun..Bu takim bizim takimimiz sonuna kadar destekleyecegiz...Biz samsunsporluyuz okadar ben hala umutluyum sonuna kadar kim ne derse desin..bu macda sahada tek oynamaya calisan adem alkisi vardi..üzelsekde sevinsekde sonuna kadar destek arkadaslar

King1965

Yenseydık helal olsun samsunsporuma diyecektık yenılınce karalamaya baslamayım lütfen.. Evt kötü oynadık.. 1 şutumuz bile olmadı ama hemen yılmamamız gerekiyor. İnanmak başarmanın yarısıdır derler. Bugun takımımız ınanmadı kazanacagına ve ıyı oynamadık ve kaybettık. Simdi bu maçı unutup önümüzdeki engelleri 1 'er 1'er geçip sonucu bekliyecegız..

Ahmeti

insanda kuracak hayal bırakmadınız yazık oldu

Theofanis Gekas

bugüne kadar her maçta karamsardım ama bugünden sonra düşceğimize inanmıyorum,arada tökezlemeler normal asıl 3 te 3 şimdi geliyor beyler

5trawberry

Ertuğrul Sağlam Samsunsporlu olabilir, bu Samsunspor'a maç satacağı anlamına gelmiyor. Ayrıca klübeden çıksa ne, çıkmasa ne, bugün klübeden çıkmadıysa, Bursa'da ki maçta da, hakem kararına tepki verip karta sebep olmuştu. Bunlar olamaz mı, olur. Ekstra bir sevince, tezahürata da gerek görmüyorum. Takımının oyuncusu değil, hocası değil bir şeyi değil... Varsa sevgi ki vardır,bunu herkes bilyor zaten inkara gerek yok.

Çıktı işini yaptı, 3 puanı aldı gitti.
Tebrikler.

masbene

bu arada bursanın ilk golünde hepimiz biryerlerimizi yırttık ofsayt var diye. fakat bizim çok tecrübeli uğur boralımız ofsaytı çok da güzel bozmuş 

AntZ

@5555
Ertuğrul'a verilen tepkiyi bir yerde anlayabilirimde şu adamı rahat bırakın artık, konu ne olursa olsun Emin Kaptan'ı tartışmalarınıza alet etmeyin, bi huzur verin adama.  :(

SSKLA

ErkÇay55

Maçtan sonra Cumhuriyet Meydanında konuştuğum bursalı bir taraftar Samsunun bu kadar kötü oynayacağını beklemediğini,Samsunun durumuna üzüldüğünü  Karabükü yenip Samsunspora kıyak yapacaklarını söyledi.

Jnr.Serkan

Karabük 2 maç daha kazanırsa ilk 8e giriyor neredeyse.daha ne karabüğü

mehmet yılmaz

buraks

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisi açısından çok zorlu bir maç olduğunu belirterek, şunları söyledi:
''Bir tarafta futbolculuk ve antrenörlük yaptığım takım, diğer tarafta teknik direktörü olduğum takım. Samsunspor'un da şiddetle puana ihtiyacı vardı, bizim de. Aldığımız 3 puana çok sevindim ama Samsunspor adına çok üzüldüm. Sezon başından itibaren 3 maç üst üste kazanamayan bir takımdık. Önümüzdeki maçta cezamız nedeniyle bayanlar önünde oynayacağız, o maçı da kazanıp bu seriyi devam ettirmek istiyoruz.''

cembaba

Birine suç bulmak yerine, neyi yanlış yaptığımızı anlatarak bakıyorum bugünkü maça. Adamların bizim attığımız golleri izlediği, çalıştığı aşikar. Ekigho'ya iki kişi, Gekas'a Serdar Aziz'i bağladı Ertuğrul Sağlam. Ne oldu böylelikle? İleriye dönük çalışamadık. Mesut Hoca'da bunu anlamış olacak ki, 3. bir forvete dönük orta saha olarak Zenke'yi oynattı. Ama bu kadar formsuz olan Zenke bize ne kazandırdı hiç bir şey?. İkinci yarının başında ise Bance değişikliği bence çok gereksiz bir değişiklikti. Orta sahada top tutmamız gereken bir zamanda, forvet alarak hatayı devam ettirmiş olduk. Ben bu maça yine Es Es maçındaki gibi bir kadro bekliyordum açıkçası.

Serdar - ceylan - yıldırım - fink - ekigho

Gekas

Böyle çıkmayınca dirençsiz orta saha tamamen çöktü. Bursa takımı da top yaptırmadı. Adem dışında düzgün oynayan tek bir futbolcumuz yoktu. Herkesin kafası farklı yerlerdeydi. Nitekim yenildik. Sağlık olsun. Düşeceğiz gibi duruyor ama matematiksel olarak hiç bir şey bitmedi...

Kafana göre Samsunsporum...