STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

adige73

Alıntı yapılan: muratertan55 - 06 February 2012, 23:07:14
serdar özkana da laf ederseniz bugün biz dükkanı kapatıp gidelim adam napcak daha

ne yaptı ki sahada topla beraber bir o tarafa bir butarafa gitti geldi takım oyunu denen bir şey var az da pas vermek lazım

oguz_5528

Karabük gibi futbolu bilmeyen bir şehir ve Samsun Kümeye sözleri,Utandık !!!

fanatik samsunsporlu

kalenin önüne geliyor hakan arslan şut çekmiyor da pas veriyor .allahım sen aklımıza mukayyet ol

ibo055

serdar top 11 kisi ile oynanır kısacası topunuzun ............ :x(( :kafa:

Stoper

Ligde kalmamız içim 9 maçta 6 galibiyet almamız gerek.İşimiz çok çok çok zor.

Ollivanders

Ben artık yoruldum bu sevdadan . Ne haliniz varsa görün sahtekarlar! Yoruldum ulan yoruldum!

FaT1h

ercan0655

Alıntı yapılan: red_white - 06 February 2012, 23:09:47
yenilgimiz nedeni futbolcularımızın beyinlerini kullanamamasından dolayıdır... nerede pas verilir nerede şut çekilir haberleri yok

Benim bildiğim o konular futbolun anaokulunda okutuluyor. Demekki bizimkiler daha süt bebesi, bunları tekrar yıldızlar, gençler,vs vs diye temel futbol okuluna almak lazım.

Desiqner

Yok arkadaş ya Karabük maç boyunca zaman geçirmeye oynadı.Böyle aciz takımın kalesine şut atamıyorsunuz.Samsun Kümeye diyor adamlar.Allah ömür verirde biz bu Karabüğü Samsunda görürüz inş.Çift takımlı şerefsizlerin ağzına laf verdiniz yazıklar olsun.

adige73

06 February 2012, 23:14:18 #564 Son düzenlenme: 07 February 2012, 00:02:58 adige73
Alıntı yapılan: FaT1h - 06 February 2012, 23:12:37
ne olacak şimdi :(

hoca 10 maçta 15 puan dedi kaldı 9 maç ve 15 puan :)

ElbistanLı4655

Şuanda ağlıyorum evet ağlıyorum çünkü sahipsiz şehrin sahipsiz takımı ligden düşüyor!

Emeği Geçen Herkezin ***..

Forvetim

karabük seyircisi, (seyirci diyorum çünkü taraftar değiller) biz düşsekte kalsakta siz banko düşeceksiniz bunu iyi bilin. takım desteklemekten aciz topluluk. biraz deplasmanlara gidinde taraftarlık öğrenin.

Sercan

serdar özkan iyi has ama bu kadarda topla oynanmaz ki kardeşim, ama kemal, yenal ve uğur sizin gibi futbolcuların bu takımda yeri yok lan, defolup gidin..

fanatik samsunsporlu

eskişehir-ankaragücü-bursa-gaziantep-mersin maçlarını alsak 15 yapar ama.gaziantep 3 maç kazanırsa da 35 yapar.bir maçıda  ankaragücü.hadi hayırlısı

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: fanatik samsunsporlu - 06 February 2012, 23:18:04
eskişehir-ankaragücü-bursa-gaziantep-mersin maçlarını alsak 15 yapar ama.gaziantep 3 maç kazanırsa da 35 yapar.bir maçıda  ankaragücü.hadi hayırlısı

Hesap yapmanin bir manasi yok. Feneri yenip Karabük´e kaybediyoruz daha neyin hesabini yapacagiz.