STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

Forvetim

hakan ve yenal sizden süperlig topçusu olmaz, kesinlikle.

fanatik samsunsporlu

çek sol beke bahiayı.niye verem ediyon bizi hoca

Theofanis Gekas

uğur boral,aqdumun apaçi yenalı mal oğlu mallar

Mert

Yenal,zenke,hakan allah sizi bildiği gibi yapsın.Hele zenke senin değil bank asyada sokakta top oynayacak kadar lüksün yok.Kralmış sktir git lan.

mehmet yılmaz

Oynuyormuş gibi göründük sadece karabük gibi itici bir güruh samsun kümeye diye bağırdı sayelerinde yazık !

binikalamadım

hocam bunları bi daha oynatırsan petkopiçe kızmayacam artık

55__Gurbet__55

Insani kanser edersiniz siz. 90 dakka tek kale oynadik ve yenildik  :kafa: :kafa:

Bu mac Türkiye Liginde ne kadar aciz futbol oynadigini gösterdi. Adamlar 60 dakkika´da korner diregin´de top sakladilar  .:.:.

davidsavage

Yazıklar olsun,her hafta yeni bi umut ama olmuyor işte.

adige73

bu serdar özkan topu ne kadar çok seviyo ya, herhalde çocukluğunda buna hiç top almamışlar

fanatik samsunsporlu

anlztrk

Acilen Bancé dönmeli, yoksa Gekas'a top aktaramıyoruz.

İyi oynadık aslında, ama iyi oynayana puan vermiyorlar.

Theofanis Gekas

serdar özkana da laf ederseniz bugün biz dükkanı kapatıp gidelim adam napcak daha

target_t.t.b

bülent korkmazın piçleri...ne kadar ******* şaibeli topçu varsa hepsi karabükte sarp,m.yıldız ilhan hepsi aynı *******,karabük araftarı futbolu öğrenmeden çirkefi çğrenmiş biz belki düşeriz ama karabük bu futbolla burda kalamaz bizim taatraımız yine karabükte olur ama bu yavşaklar nerde olur bilemem.ama inş bizim olduğumuz yerde olursunuz.

cgr

Sınırden elım ayagım tıtrıyo, aglıyorum, kalbıme tekrar sancılar gırmeeye basladı...

red_white

yenilgimiz nedeni futbolcularımızın beyinlerini kullanamamasından dolayıdır... nerede pas verilir nerede şut çekilir haberleri yok