STSL 2011-2012 / 25.Hafta | Karabükspor-SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan 5trawberry, 02 February 2012, 21:56:34

« önceki - sonraki »

fanatik samsunsporlu

ercan0655

Bu takımda papaz yok!!

Neden derseniz papaz adam futbolu bilir ama itliği de bilir bizimkiler futbolu bilmiyor ki papazlık yapabilsin

Futbol bilmeyenler gitsin kriket, tenis, basketbol oynasın bizim göz zevkimizin içine etmesin,,, isimler belli

target_t.t.b

hesap kalmadı kitap kalmadı.kimsenin kimseyi bırak kendini motive etcek gücü kalmadı.yok böyle bişe ya şimdi çaresiz olacakları beklicez.yenal her maç bizi mahvettin yazıklar olsun beşiktaş maında gereksiz penaltı ya her maç aksadın her maç Allah cezanı versin.

bluegreen55

9 maçta 4 galibiyet alabilsek bari puan silmeler olursa mersini,manissayı,belediyeyi alırız altımıza zaten ankaragücüde var... yoksa şikenin üstünü kaparsalar 6 galibiyet lazım oda zor...

mehmet yılmaz

Genel kanaatin aksine davranmak gibi özel bir durumum yoktur ancak şu Karabük rezaletine rağmen inanıyorum ki, Samsunspor düşmeyecek. Bütün Samsunsporlular gibi benim de canım çok sıkkın, moralim sıfır... Yenal'ın futbolcu olmadığını düşünüyorum, Uğur Boral'a yazıklar olsun çekiyorum. Ve daha bir sürü şey lakin bitmiş birşey yok henüz. Biz düştük dersek bu takım düşer, o yüzden MÜCADELEYE DEVAM...

Forvetim

ben inanıyorum ki bu hayati maçı kaybetmiş olsakta ligi karabükün üstünde tamamlayacağız, inşallah düşme potasından da çıkacağız, ne olursa olsun herşey bitmedi.

Mert

En son kullanılacak cümleyi düşününce kalbim sızlıyor.Galiba artık kaçınılmaz bir gerçek oldu benim için  :( Ne diyeyim bu takımı elin karabüklü itlerinin diline düşüren zihniyetler eserinizi iyi seyredin.
Herşeye inat,köstek olana inat,bu olanları bıyık altından gülerek izleyenlere inat,başka diye soranlara inat sadece Samsunspor!!

mehmet yılmaz

Biliyorum şu an hepimize zor geliyor, kızgınlığımız, kırgınlığımız üst seviyede ben de küfürler savurmak istiyorum. Şu skorun savunulacak bir tarafı yok. Hele ite, köpeğe rezil olmuşken hiç yok. Ama sakin olmamız lazım. 9 hafta var. 9 hafta çok uzun bir süreç Futbol acayip bir oyun. Bugün bize iki bal golü atan kazma İlhan Parlak 11'de bile yoktu, Güven ısınırken sakatlandı, yerine bu oynadı. Sonra maç 3-0 olacaktı, penaltı kaçırdılar; iki dakikada döndü oyun, ol bulduk ve neredeyse 2-2'yi bulacaktık. Bütün bunlar 15 dk. içinde oldu. Önümüzde 9 maç daha var. Pes etmek yok...

brigand

Allah kitap defans yapıp bir tek Mehmet Yıldız'la ilerde top tuttular. Maçın istatiklerine bakan bir yabancı bizi lider zanneder. Resmen bal yapmayan arıyı oynadık. Ofansif yaratıcılık sıfırdı. Tek kırılma anı var bence. İlk yarının sonunda kırmızıdan sonra Murat'ın şutu girse bizim için rahat bir maç olacaktı ama adamlar yaslandı bizim en beceriksiz olduğumuz oyun stiline döndüler. Söylenecek bir lafımızın daha kaldığını sanmıyorum. Armayı seviyorum,renklerin peşindeyim ama galiba çilenin doruğuna vardık. Yenal'ı,Uğur'u,Zenke'yi geçiyorum. Hakan Arslan ! Sen futboldan para kazanıyorsun ya ben artık adalete hiç inanmıyorum.

ugurozkan

topla çok oynadık başarılı pasta onlar henüz 100'ü görememişken biz 300'e dayanmıştık ama ceza sahasının içine özellikle gekas'a top indiremedik.

serdar özkan; topla çok oynadı çok faule maruz kaldı, o kadar faulü ve korneri berbat kullandık.

ertuğrul; iki golde de hatalıydı. fb'den de hatalı gol yedi, önceki i.b.b. maçında da 3 hatalı gol yedi. çıkmaması gereken toplara çıkıyor, çıkması gerekenlerde geç kalıyor, sırıtmaya başladı artık.

murat yıldırım ikili mücadelelerde hep yerde kaldı.

kemal hırslı futbolun rakiple dalaşmak olduğunu sanıyorsa yanılıyor. yediğimiz iki golde de kademeye girmeye çalışırken bizim savunmamızın pozisyonunu bozdu.

ertuğrul, murat ve kemal bu süreci mental olarak taşıyamadılar dinlenmeleri gerekli ama rotasyona katılacak yedek yok gibi.

hakan arslan; bugün güzel oynadı, ceza yayının oradan vurmadığı şuta hiç şaşırmadım, taraftar sitesinde adama on sayfa mal yazılırsa o şutu çekmeye cesaret bulamaz.

yenal için yazacak hiçbir şey bulamıyorum.

uğur boral, emeklilik öncesi yaptığı son vurgunla iyi bir malikane almıştır.

petkoviç için de kötü bir şey yazamıyordum, bakkal için de yazamayacağım. mesut hoca elinden geleni yaptı, en önemli şey onun takıma ve kendine güvenini kaybetmemesi.

bu takım öyle ya da böyle ligde kalacak.

GurbetciFanatik

Bende ne heyecan biraktiniz ne de sevinc.
Artik seni azad ediyorum Samsunspor kafana göre artik.
Sinirlensem ne yazar Yenal hakan gibiler paralarini aliyor ohhhh misss gibi keyfine bakiyorlar.

9 mac kafana göre ister al 27 puan ister al 0 puan.
Ben bu takimi cözemiyorum Feneri yen elin ezik Karabükspora yenil.

Dogru konusuna 9 köyden kovarlarmis : TEK KURTULUS 58.MADDE

masbene

petkoviçin sıklıkla yaptığı, takımın genel anatomisi ile oynama rahatsızlığını mesut hocanın da yapması beni şaşırttı. daha birkaç gün önce fenerden 3 puan aldığın kadronla (m ceylan hariç) neden oyuna çıkmazsın. neden fink i ve daha sonra zenke yi oyuna alıp intihar edersin? hakana 90 dk nasıl tahammül edersin ? yenal senin ******* başka birşey demiyorum. uğur boral bırak depar atmayı kendi topuna yetişemeyecek kadar yavaş ve isteksizsin. oyuna çok baskılı ve bol paslı başladık fakat yorgunluktan dilleri dışarda gezen ilhan gol attırdınız zorla, o topu zorla kalenize soktunuz bravo.
son sözüm kemal sanadır: futbol öyle bir sektör ki ya yükselerek devam etmelisin ya da geldiğin yere geri dönersin. kötü bir oyuncu da olsan karakterin varsa adından iyi söz edilir. kardeşim bir insan ya kendi için oynar ya takımı için. fakat ve ne yazık ki sen kendin için bile oynayamıyorsun? karakterin futbolunun önüne geçiyor ve bu seni geldiğin yere geri götürür

target_t.t.b

ya yenal la hakan arslan ı çıkar şu takımdan Allah aşkına ekigho yu çıkarıp uğur u alma kalan 9 maçın 8 ini kazanabiliriz yemin ederim kazanbiliriz bugünkü futbolu isteği yansıt sahaya şu son topları adam gibi ullan atamama lüksün yok.

Harun55

bluegreen55

uğur boral güçsüz hala,
murat ceylanla fink şart,
ekhigoyu koy sol açığa
zenke sağ açık
sabırla oyna yeter...