Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Fink,Uğur Boral,Zenke yok bu arada bu başlıkla alakası olmasada bu bizim için çok kötü oldu.Fink pas atmaktan aciz olsada iyi bir kesiciydi

55ertan

Alıntı yapılan: Serpico - 23 January 2012, 13:52:11
Tugay Kerimoğlu ismi geçtigi için söyledim. Kim servis etmişse ileri sürmüşse bilmiyorum . Ama Tugay'a önyargı ile yaklaşamıyorum. İngiltere altyapısı ve futbol formasyonu almış bir adamdan bahsediyoruz. Günümüz futbolunun en önemli mevkisi olan ortasaha konusundaki en  bilgili adamdır Türk futbolunda. Ortasahanın iyi oldugu bir takım her turlu maçı kazanır. Bunu da Tugay bize saglayabilir.

Bunun yanında tecbrübesizligi önemli degil. Ertugrul Sağlam da tecrubesizdi ama buyuk başarılara imza attı. Önemli olan şans vermek. Tamam mevcut şartlarda belki risk olabilir ama ya başarılı olursa... Bu nedenlerle Tugay'ın gelmesine soğuk bakmam.  Adamlığının da düzgün. Bülent Korkmaz'ın gelmesinden çok daha iyi oldugunu dusunuyorum. En azından futbol bilgisi var.

Zor durumdaki takımlara gelen TD isimlerinden bıktık , usandık. Bu takımlar bu kadar verimli ve yeterli olsaydı şu an hangi biri boş olurdu. Ziya doğan , yılmaz vural , samet aybaba , Hikmet karaman , mesut bakkal. Hikmet karaman diyoruz ama son manisa dışında çok buyuk bir başarısı yok. Bu isimler gelecegine Tugay gibi gelecek vaad eden birinin gelmesi daha çok kafama yatıyor benim.

aklimdan gecen herseyi yazmissin, aynen katiliyorum.
En cok da su cümlene katiliyorum
"Zor durumdaki takımlara gelen TD isimlerinden bıktık , usandık."

edmontdante

Takım ligde kalsın da kim gelirse gelsin  isterse Kenan Yelek çalıştırsın.Kaşarlanmış isimleri ben de istemiyorum ama bundan sonra iş gazoline bakar biraz

seskat

şu yönetimi anlamakta gercekten güclük cekiyorum. adam göndermesini bile beceremiyorlar. zamansız zamansız işler, bıktım walla.

55__Gurbet__55

Mesut Bakkal veya Hikmet Karaman. Bunlar olmassa Burak Hoca kalsin sezon sonuna kadar.

FaTiH_HaN

Hocayla ilgili 2-3 tane başlık var hepsinde konuşulan konu aynı biraz kopukluk oluyor başlıklar birleştirilse konu bütünlüğünün bozulmaması açısından iyi olur bence.

fanatik samsunsporlu

arkadaşlar ne cesaret tugay kerimoğlu,muhsin ertuğral,yılmaz vural diyorsunuz

lucarelli

Bu durumda iken deneyimli bir hoca bizim için daha iyi olur. Hikmet Karaman tecrübesi ile bu takımı ligde tutabilir ama bu şike olayları da var. Bu şike davları yüzünden Hikmet Karaman ceza alırsa çok zor duruma düşeriz.

Deneyimli hocalardan başka bir isim ise gelsin istemem. Zİya doğan, Yılmaz vural gibi isimler devirlerini tamamladı.

GurbetciFanatik

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=70018

:holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey: :holey:

Petkoviç Gönderildi!..
23 Ocak 2012 / 13:12
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor Kulübü'nün Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ''Teknik direktör Vladimir Petkovic ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık'' dedi.
Yılmaz, yaptığı açıklamada, takımın mevcut performansı ve ligde bulunduğu sıralama nedeniyle teknik direktör Petkovic ile bir araya geldiklerini ve karşılıklı anlaşarak yolları ayırma kararı aldıklarını söyledi.

Takımın başına en kısa sürede yeni bir teknik direktör getirilmesinin planlandığını ifade eden Yılmaz, ''Teknik direktör Vladimir Petkovic ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırdık. Manisapor maçında takımın başında yardımcı antrenörümüz Burak Dilmen yer alacak. En kısa sürede de yeni bir teknik adamı takımın başına getireceğiz'' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de üst üste galibiyet alma hedefinde olduklarını ifade eden Yılmaz, ''Orduspor maçında iyi bir oyun orta koyduk. Oyuncularımız iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldı. Yarın deplasmanda oynayacağımız Manisaspor maçı var. Hedefimiz, rakip takım karşısında mutlak galibiyet almak. Oyuncularımıza bu noktada güvenimiz tamdır. Başarılı olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

fanli03

Yılmaz Vural 20 farklı takımı çalıştırmış kimilerine 2-3 defa gitmiş hüsrana komşu olan Türk Futbolunun ayıbı bence...Asla onun gelmesini istemem kendi adıma...Bu isimler arasında benim kanaatimce en heyacan verici olanı Hikmet Karaman...

emre__ss

Alıntı yapılan: Ahmeti - 23 January 2012, 13:41:10
Tugay Kerimoğlu'mu bence bu saatten sonra riske atılacak 1 dakikamız bile olmamalı

kesinlikle katılıyorum abi.

emre__ss

tugayın tecrübesi yok tamam futbolculuk hayatı iyi güzel ama bu iş farklı bir iş... normal bir takım değiliz maalesef düşme potasında ligde kalma mücadelesi veren bir takımız :kafa: bence en uygun aday ziya doğan.

Jnr.Serkan

Hikmet Karaman bu durumda Samsunspora gelip kariyerini risk'e atmaz.Trt'den güzel para kazanıyor ve ülke ülke gezip hayatını yaşıyor.Bu durumda bizi alması imkansız.

HoliganSamSunLu

petkoviç gitti ya gerisi gelir inşallah  bence şu atmosferde mesut bakkal.

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 23 January 2012, 15:06:57
Hikmet Karaman bu durumda Samsunspora gelip kariyerini risk'e atmaz.Trt'den güzel para kazanıyor ve ülke ülke gezip hayatını yaşıyor.Bu durumda bizi alması imkansız.

Twitter da özledim yeşil sahaları yazmasını biliyo ama  ;D Bu adam deli ne yapacağı hiç belli değil belki hayatına heyecan, stres katmak istiyordur, belkide kanser olmak istiyordur  ;D