Petkoviç gönderildi, yeni hoca Mesut BAKKAL

Başlatan samsunum, 18 January 2012, 17:06:35

« önceki - sonraki »

özkan

açıkçası hikmet karamanın artis olduğunu düşünenlerdenim.Ziya doğan dersek eğer bilmiyorum ama ne kadar hiddetli bir hoca olduğunu biliyoruz,kendini göstermek zorında oda,en azından petkodan daha iyidir.O şüphesiz.

cgr

HoliganSamSunLu

bence tercih mesut bakkal dan yana olmalı ziya doğan falan yapamaz bu takımda hikmet  karaman zaten çokma fatih terim çok günaha gireriz

fanatik samsunsporlu

artistse artist takımı kümede bırakacak olan en önemli aday.bence de en iyisi

maraton

pep guardiola yeni heyecanlar arıyordu bizden ala heyecan mı olur.. teklif gitti bakalım katalan hocanın cevabı ne olacak  :deli:

GurbetciFanatik

ziya doganin bir seyine gicik kaparim.
Hep ayni laflari konusur maclardan sonra:" Zamana ihtiyacimiz var"
gelisn hosta yanliz bu sefer bizim bu takimin zamani yok diye biri aydinlatsin bi sahmet.
Ama hele bi gelsin bakalim bakalim bumu geliyor.
Yine balon haber olmasinda.

kamuri

bunlar şimdi tutup tolunay kafkası getirmesin

samsunum

fanatiğe inanmamak lazım sonuçta sederofu ve gökdenizi bizim takıma getirdiler ya

mehmet yılmaz

Yeni teknik direktörümüz yazıldığı gibidir, yani Ziya Doğan.
Ancak önemli bir sorunumuz var. Bugüne kadar bir adamlık alametini göremediğimiz Sırp ( Boşnak değil, Boşnak, müslümsan Bosnalıya denir ) Petkoviç, belli bir miktar tazminatını hemen verelim talebine rağmen, ben profesyonelim idmana çıkarım, maça hazırlanıyoruz diyerek yüklü bir para istemiş. Ziya Doğan'la imzalamamız için nun sözleşmesini fesh etmemiz lazım.

Teknik direktör değilsin
Adam hiç değilsin...
Kimse çıkıp da "iyi de sözleşmesinde yazanı istiyormuş" demesin. Takımın anasını ağlattı, insanda utanma olur biraz...  :kafa:

emre

Adnan Sezgin bir pislik yapsa ya suna..  >:(

ahmetsefa55

çarşambalı sıksın işte topuklarına  ;)

Desiqner

Samsunda olsam şuan tesislerdeydim bu adamın altının çatına taşı geçirirdim.
Bu ne rahatlıktır arkadaş ya küme düşüreceksin neredeyse takımı hala kader maçı değil diyor...

Shane_Falco

Şimdi iki laf söyleyeceğim şurada büyüklerimiz var saygısızlık olacak.Petkoviç içimde fırtınalar kopuyor Petkoviç yediğin lafları bir ben biliyorum...

FaTiH_HaN

Bela oldu başımıza ya  :x(( manita mısın kardeşim düş yakamızdan artık yeter kahrını çektiğimiz  :suslen:

fanatik

Bula bula Ziya Doğan'ımı bulmuşlar alınabilecek en kötü hocalardan biri bence