Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Alıntı yapılan: FaTiH_HaN - 30 December 2011, 16:05:53
Telloyu Bursa da istiyor, zaten bu transfer döneminde hangi futbolcu gündemimize geldiyse Bursa da o oyuncuya talip oluyor  :)

Bursa bu aralar nefes alan herkesi istiyor :)

hakan55

Bugün hiç kimse bir şey duymuyor galiba sabahtan beri aynı sayfada..=)

kýzýlyýldýz55

çamot gelsede sayfa biraz renklense

hakan55

Mümkünse kimse gelmesin..Transfer olduğunda göreceğiz sadece beklemek bize düşer.Tabiki hepimiz kafayı yedik ama sabır sabır transfer olduğunda görecez işte

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 30 December 2011, 16:49:11
çamot gelsede sayfa biraz renklense
Chamot geldiğinde en az üç isimle gelir şuan henüz iki isim netleşmiş üçüncünün netleşmesini bekliyor o yüzden biraz daha beklemeli Chamot'u ;) :D

Desiqner

Şuan papua yeni ginede oyuncu izliyor o gelemez  :kanka:

cembaba

holigan5565

bence holosko gelsin boboyada gerek yok

Ertuğrul Sağlam

Çamot'un haber kaynağı DHA'dan .......  ....... (ismini veremeyeceğim)
Atilla Cebec'inin haber kaynağı ise Çamot'dur ama gelen bilgilerde ne kadar doğruluk payı vardır bilemem...

Serkan

lakin ertan abi şöyle bir şey var Çamot'un dediği isimler hiç görüşülen isimler ile birbirini tutmuyor ; o bobonun parasını bile verdik dedi ama başkan çıkıp bobo ile ilgilenmedik maddi gücümüz yetmez diyor ?

ngonge

Önder Turacı sene başında Mersin'e gitti ama Mersin 1 ay sonra sözleşmesini feshetti. 5 aydır futbol oynamamış bir oyuncu. Mersinden ayrılma nedeni daha da beter:

Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Işık, kulübün resmi internet sayfasına yaptığı açıklamada, Önder Turacı'nın gönderilme nedeninin tamamen teknik ve mali bir karardan kaynaklandığını söyledi.

Önder Turacı'nın ikinci etap kamp çalışmalarında istedikleri performansı sergileyemediğini ve bu futbolcuya ödenen ücretin de kendisinden beklenen performansın bir hayli üstünde olduğunu söyledi.

Işık yaptığı açıklamada, "Avusturya kampında Önder oldukça isteksiz ve kötü bir performans sergiledi. Gornik Zabre maçında yarım saat oyunda kalmasına rağmen hiçbir varlık gösteremedi. Hocamız kendisinden kampta istediği performansı alamadı ve bize raporunu sundu. Bizde bu futbolcunun bize olan maliyetini, kamp performansı ile karşılaştırdık ve bu kararı aldık. Kulübümüzü mali sıkıntıya sokmamak için Önder ile yollarımızı ayırdık" dedi.

maçkolik

Umarım bu oyuncuya talip değilizdir. Hala bu tip adamlardan mı medet umuluyor anlamıyorum.

çamot_55

serkan hangisi tutmadı; samsunspor bobo ya resmi teklifini dün akşam yapmış ve beklemeye geçmiştir.ancak boboyu tek isteyen bzi değiliz.özellikle bursaspor çok yoğun bir şekilde ısrar ediyor.sen diyeceksin bursasporla anlaştı; girin bakın bursa yerel basınana bursa boboya imza attırabildimi .benim verdiğim tüm bilgiler doğrudur.siz rahat olun.mesale ben 2gün önce romen golcüyü bildiğim halde ertana dün önderi,romen golcüyü söyledim.bobo yu beklicez sabır edicez.bir bakmısız c.tesi sabahı bobo samsunda olabilir.bizim yönetimiz elinden gelen tüm fedakarlığı sonuna kadar yapıyor.bunu da bizzat dün baskanının ağzından duydum.oda çok bunalmış paraysa para veriyoruz diyor başka sıkıntılar çıkıyor dedi...

GurbetciFanatik

idiaa ya göre

holosko samsuna gelir   5,80
bobo samsuna gelir       7,50
hicbiri gelmez              1,10
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Akyol

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 30 December 2011, 17:37:19
Çamot'un haber kaynağı DHA'dan .......  ....... (ismini veremeyeceğim)
Atilla Cebec'inin haber kaynağı ise Çamot'dur ama gelen bilgilerde ne kadar doğruluk payı vardır bilemem...
Sitenin son günlerdeki en flaş cümlesi; Acayip bir transfer geliyor dünya çapında ama isim veremem. Eee kaynak? Yemin ettim söyleyemem  :D

İnşallah adı geçen adamlar gelir biz bu sene ligde kalırız. Sezon sonu bu başlığa bakıp güleriz eğleniriz  :kanka:

Turuncu

Hasan Kabze Türkiye'ye dönüyor
2010 yılında Fransa'nın Montpellier takımına transfer olan eski Galatasaraylı Hasan Kabze, Türkiye'ye dönüş hazırlığı yapıyor.

- Fransa'nın Montpeiller takımında forma giyen Hasan Kabze 2007 yılında ayrıldığı Türkiye'ye yeniden dönüş kararı aldı.

2007 yılında Rubin Kazan takımına transfer olan ve 2010 yılında da Fransa'nın Montpeiller takımına giden 29 yaşındaki golcü futbolcu Süper Lig'den 3 kulüpten ciddi teklifler aldığını ve Türkiye'ye dönüş kararı verdiğini söyledi.

Bir süredir İstanbul'da bulunan Kabze bonservisini almak için Fransa'ya gitti. Golcü futbolcuya Samsun, Karabük ve G.Birliği'nden resmi teklif geldiği öğrenildi.

www.sporx.com