Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Serkan - 30 December 2011, 17:44:22
lakin ertan abi şöyle bir şey var Çamot'un dediği isimler hiç görüşülen isimler ile birbirini tutmuyor ; o bobonun parasını bile verdik dedi ama başkan çıkıp bobo ile ilgilenmedik maddi gücümüz yetmez diyor ?
Valla Serkan benim şahsi fikrimi sorarsan ben kesinlikle Bobo ve Holosko'nun Samsunspor'a gelme ihtimali olduğunu düşünmüyorum, gelme ihtimali olsa bile onlara verilecek paranın Samsunspor gibi bir takımın bütçesini sarsacağı için gelmesi taraftarıda  değilim (Onlara verilecek para ile geleceğe dönük iyi araştırılarak genç futbolcular alınabilir) ama şu bir gerçek Çamot'un verdiği isimler kulaktan dolma sıradan dedikodu ortamında duyulmuş isimler değil, daha öncede dediğim gibi DHA'dan birinin verdiği isimler bunlar. Aslında Çamot'un kulübe başka türlü yakınlık dereceside var ama ben o konu hakkında birşey diyemem onuda isterse kendisi söyler..

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 30 December 2011, 18:33:22
Beşiktaş Kemal i alıp ne yapcak kardeşim Egemeni Sidneyi Toramanı Sivok u.. Ersan Adem Gülüm de iyileşti..

Sidnei kac mac oynadi ? Ersan Gülüm iki kerem agir sakatlik gecirdi.Önceki gibi oyniyacagi ne malum.

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 30 December 2011, 18:39:33
Sidnei kac mac oynadi ? Ersan Gülüm iki kerem agir sakatlik gecirdi.Önceki gibi oyniyacagi ne malum.

Ersan Gülüm'ün eski halide zaten Kemalden iyi değildirde.Arkadaşın orada kastettiği bu kadar çok adam varken o bölgeye transfer yapmak gereksiz olur...

LisandroLopez

Alıntı yapılan: 55__Gurbet__55 - 30 December 2011, 18:39:33

Kaç maç oynadı ya bakma alternatif olarak görmeseler yollarlardı..
Toraman Egemen ve Sivok gibi oyuncular varken Beşiktaş stopere oyuncu almaz.

LisandroLopez

Bu laz taraftarlar ciddi ciddi savunmaya Kemal i istiyolar

Gaziosmanpaşalı3455

Samsunspor'un uzun süredir peşinde koştuğu Beşiktaşlı Holosko'da büyük gelişme. Beşiktaş Başkanı Demirören, başkan Kazım Yımmaz'a "Ya bizde oynayacak, ya da Samsunspor'da" diyerek söz verdiği bildirildi.

55__Gurbet__55

Benimkisi zaten sadece bir tahmin´di. Sezon basi Kemal´i istiyorlardi belki yine isterler diye düsünmüsdüm. Yani illa alsinlar diye bisey demedim  :--* :--*

LisandroLopez

Kemal i ts taraftarı çok istiyor.. Bizde gitmemesini tabiki..
Sadri de açıklama yapmış Saparayı kiralık vereceğiz..Bu oyuncuyu Samsunspor istiyor diye

cem

Başkan Kazım Yılmaz'ın Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'le bir görüşme yapıp Slovak oyuncunun işini bitireceği ileri sürüldü...Ayrıca Trabzonspor'un sol kanat oyuncusu Ferhat Öztorun'la da ilgilenen Samsunspor, boşta olan Önder Turacı'yla ise görüşmelerini sürdürüyor. Bu arada Kırmızı-Beyazlıların, Bursaspor'un da peşinde olduğu Bobo için de temasta bulunduğu öğrenildi.Ayrıca Teknik Direktör Petkoviç'in de yabancı oyuncu konusunda Başkan Kazım Yılmaz ve Adnan Sezgin'e istediği futbolcuların bulunduğu bir liste verdiği belirtildi.
Samsunspor, Holosko'yu transfer etmek istiyor - DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş
www.dha.com.tr
Samsunspor, Beşiktaşlı yıldıza kilitlendi

Gaziosmanpaşalı3455

Futbolcularımızından Michael Fink Trafik Kazası Geçirmiştir.
Kendisi Kazayı Ucuz Atlatmıştır.

Ahmeti

Ts li sol bek oyuncusu Ferhat Öztorun ile ilgilendiğimiz doğrumudur bu konuda bilgisi olan var mı ?

samuray

iyice kafalar karışmış durumda neye inanacağımızı şaşırdık hadi hayırlısı sabır sabır da nereye kadar başka çaremiz yok

Sercan

çamot_55 online  :deli: :deli: :deli: at bi bomba...

LisandroLopez

Akaki ve Bahia iyi oyuncu değiller.Birini gönderip Ankaragüçlü Rajnoch u alabilirdik.Kemal in yanına iyi bi stoper olmuş olurdu.
Sivassporla anlaştı Rajnoch.

samsunmania

30 December 2011, 19:49:51 #1559 Son düzenlenme: 30 December 2011, 19:58:43 samsunmania
Çalık yedaş 2 sağlam topçu al da neşemizi bulalım.