Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

Serkan

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 29 December 2011, 23:06:52
Abiler transferimiz

Marius Niculae

30 yaşında 18 maç 14 gol :)  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:  :holey:

pardon da kaynak :D

AntZ

brigand

Şu başlık 100 değil 200 olur diyordum ekip arkadaşıma. Utandırmadı beni SS.biz : ) adam şaşkın şaşkın bakıyor ben foruma bakarken. kaç transfer var diyor. Tek diyorum. Donuyor : )

twitter

beyler adnan reyiz boboyu arayarak buraya gelmezsen annen baban ölsün dediğinin istihbaratı geldi şuan bobo %50 bizde!111

epçeli köylü

Gaz Metan - Dinamo 0-5
Bu sefer iyi golcü almışlar.Sezon başında metan gazından alınan futbolcudan fayda gelmez demiştim.Bu sefer bu futbolcudan fayda gelir diyorum.Çok iyi golcü almışlar.Bir sorun olmazsa bu adam bizde çok gol atar.Metan gazına 5 çektikleri maç.....

s_uzunkaya

şunu baştan yapaydınız ya yaa, tam bitti sayfa sildiniz :)

ugurozkan

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 29 December 2011, 23:15:57
Gaz Metan - Dinamo 0-5
Bu sefer iyi golcü almışlar.Sezon başında metan gazından alınan futbolcudan fayda gelmez demiştim.Bu sefer bu futbolcudan fayda gelir diyorum.Çok iyi golcü almışlar.Bir sorun olmazsa bu adam bizde çok gol atar.Metan gazına 5 çektikleri maç.....

bu videoda beş yiyen takımın savunmasında tanıdık bir isim mi var :D

Ayberk

yok neyse ki maç bu sezona ait sanırım :D

##kdc##

100 sayfa olmuş hepi topu 1 transfer yaptık  :)
Allah'tan derslerle başım sıkışık da ben sallamıorum  :P  bi de ben sallasam başlığın halini düşünemiyorum  :holey:

samsunluhakan

bugünde bitti elde var murat ceylan

ugurozkan

Alıntı yapılan: Ayberk - 30 December 2011, 01:50:02
yok neyse ki maç bu sezona ait sanırım :D

tarih 31 temmuz ama :evet:

silopilimuhsin

perşembe olmaz perişan oluruz. yarında cuma mübarek gün. en iyisi cumartesiyi beklemek

Tufan

Alıntı yapılan: ##kdc## - 30 December 2011, 01:58:02
100 sayfa olmuş hepi topu 1 transfer yaptık  :)
Allah'tan derslerle başım sıkışık da ben sallamıorum  :P  bi de ben sallasam başlığın halini düşünemiyorum  :holey:

cüno reis sen kaçırdın 40. sayfada falan seni bile transfer ettik  :deli:

fanatik

GurbetciFanatik

Samsunspor sürpriz yapacak
Ligin ilk yarısında hedeflerinin çok uzağında kalan Samsunspor, ikinci devre öncesi transfer işini sıkı tutuyor.

Karadeniz ekibinin başkanı Kazım Yılmaz ile genel koordinatör Adnan Sezgin, transfer listesini sır gibi saklarken, yıldız isimlerle görüşme halinde oldukları iddia edildi. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar, dün tesislerinde çalışmalarını sürdürdü. Tam kadro antrenmana çıkan Samsunspor'da futbolcuların neşeli tavrı dikkatlerden kaçmadı.

http://fanatik.ekolay.net/Samsunspor-surpriz-yapacak_3_Detail_294_248416.htm