Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

55__Gurbet__55

Alıntı yapılan: berusa55 - 27 December 2011, 00:36:13
"kulislerde konuşuluyor" muş :)

Abi ilk basta kesinmis gibi yazdilar. Bobo´yu görünce benim sistem ayarlari bozuldu devam okumadim.

Serkan

biz şimdi sitenin ana sayfasından x futbolcu ile 3 yıllık anlaşma imzalandı desek kimler manşet haber yapar acaba...

erkutdem55

Neye inanacağımızı şaşırdık artık,sene başında böyle,şimdi böyle,çok sıktı bu muhabbetler artık.Alıyosanız alın artık  :kafa:

kutsalforma

Keita veyahut Bobo iyi olurdu ama balon heralde

emre

Shane_Falco

Bobo ile ön sözleşme felan yapılsa çoktan düşerdi ulusal kanallara ulusal medyaya felan...

kutsalforma

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 27 December 2011, 00:42:54
Bobo ile ön sözleşme felan yapılsa çoktan düşerdi ulusal kanallara ulusal medyaya felan...

Bencede

AntZ

Alıntı yapılan: silopilimuhsin - 27 December 2011, 00:38:37
Facebook insallah doğrudur

Dostum başta kaynağı belirtirsen facebook a inanmamız gerektiği kadar inanırız, haberin kaynağı artık Samsunspor.Biz oldu ve anında haber sitelerine düşmüş, burdaki fısıltılar bile haber oluyor yerel basına, sonrada yayıldıkça yayılıyor.

Sonra bizde onlardan okuyup haber yapıyoruz  :D

55__Gurbet__55

Bu arada Ugur Bolar Eskisehir´e transfer olmamis. Bence Ugur orta sahamiza hareket getirir.

5trawberry

Keita haberlerini irdeliyorum, gs forum sitesine denk geldim :)

Yorum:
eger adnan sezgin bizdeyken keita yi sattirip, simdi samsun'a keita'yi getirirse, gözümde en büyük gs düsmani ve serefsizdir!

:D :D

jurista

Bugün gelişmeler olur diye beklenti içindeydim , birkaç gündür ısrarla sükunet telallığı yapan benim bile asabım bozuldu.Böyle saçma bir durum görmedim.Bu nasıl bir bilgi kirliliğidir anlamak çok güç.
6 günlük izin yarın bitiyor sanırım , yarın netleşmez ise transferler nasıl bir ruh halimiz olur düşünmek bile istemiyorum.

Allah yardımcımız olsun.

SSKLA

Klas TV de ki Spor Gecesi programında adamın teki başkan Çarşamba gününü bekleyin dedi, dedi.

minci

Alıntı yapılan: kumköylü ahmet - 26 December 2011, 23:03:00
Kaleci Transferi Yapmicaz Galiba Ertugrulla Devam Edecegiz Gibi..Gündemde Kaleci Hic Yok cünkü.Genc Kaleci ama basariliydi..insallah hayirlisi olsun..buseneyi bir yirtabilsek gerisi gelir ama hayirlisi olsun bizim icin..
Gündemi bu sitede biz belirliyoruz. Bakalım Adnan Sezginin gündeminde neler var? Henüz hiçbirşey bilmiyoruz. Ortada dolaşanlar her transfer döneminde ortalıkta uçuşan dedikodular. Birkaç gün sonra olay netleşir gibi geliyor bana. Zaten yeni transferlerin hiçbirisi ilk maçımızda statü gereği oynayamayacak. Biraz daha sabır.

ChucKeR

ts forumlarında kemal tokak iddaları dolaşıyormuş.

Desiqner

Alıntı yapılan: ChucKeR - 27 December 2011, 01:12:21
ts forumlarında kemal tokak iddaları dolaşıyormuş.

Kafalarına göre takılsınlar boşver hocam :) Kemal oynuyo bitek zaten onuda satacakmıyız ?