Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

masbene

TeRMeLee

Alıntı yapılan: masbene - 24 December 2011, 16:38:37
yazık gercekten.bundesliga da gorursek sasırmayalım

Twitter'da Göztepe ile anlaştığını okumuştum Dilaver'in.

samuray

bak,bak sayfada yeni binetleşen transfer haberi yok henüz adı geçen oyuncular bana göre en olumlusu holosko noda uzun süredir oynamadığı söyleniyor o form tutana  kadar atı alan gider formda bi nonda olsa okey ama sıkıntılı görünüyor yattara t.s den gitmesi hiç umurumda değil yeterki sorunsuz formda bi yattara olursa uğur boral adı geçiyor ama oda uzun süredir kadroya giremiyor form durumunuda bilemiyoruz eski formundan uzakgibi yektada g.s da forma ,ansı bulamıyor bence alınırsa isabetli olur inşallah düzgün transfer yıpılır bu kez yine kazıklanmayalım kazmaları alıp hadi hayırlısı

kale5501

Pal Lazar, Voldomiro, Dominquez, Akaki, Bülent Kocabey, Anıl Dilaver
bunlara ilave bahia da eklesek yalnız akaki kalsın gurur düzelene kadar

Ayberk

Bahia'nın neden bu kadar çok eleştiri aldığını cidden anlamıyorum. Adamın hataları var evet ama soğuk kanlı oyunu ve hava hakimiyeti bence gayet önemli özellikler. Takım o kadar kötü ki adam doğru düzgün bir takım yapısında oynamıyor. Ki hangi defans oyuncusu 0 hatayla oynuyor?

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: samsuni - 24 December 2011, 13:58:20
Bu takvime göre Bance'nin keesinlikle gönderilmesi lazım.
1 Ocak 30 Ocak arası kesin yokmuş. Burkina Faso gruptan çıkarsa bu daha da uzar.
Çünkü bizim maç programımız şu,
4 ocak g.birliği
8 ocak gs
15 ocak ts
22 ocak ordu
25 ocak manisa
29 ocak ibb
1 şubat fb

ne anlamdım o işten?
inşallah kulüpten birileri bu durumun farkındadır.
bunu sormuştum abı adnan sezgıne.
3 maçtan bişe olmaz demıstı.
3 maçta küme düşebileceğimiz ihtimalini ya düşünmüyo ya da çok iyi transferler yapacak.
2.ihtimali hiç sanmıyorum ya hayırlısı...

ugrass

dilaverin bundesligada oynadıgı yerde murat yıldırım la ligada hatta real madrid'te banko oynar heralde :D

buonanotte

Dilaverin takımda kalmasının tak nedeni giresunla güngören maçlarında attığı gollerdir.Bence süper lig oyuncusu değil.Bank asyada iş yapar.

Ertugrul paris55

Musti

AlıntıCihat Arslan'ın görevine son verdikten sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Boluspor, hareketli günler yaşıyor. İlk olarak Yücel İldiz'in kapısını çalan ve tecrübeli hocaya teklifini sunan kırmızı-beyazlı yönetim, İldiz'den henüz bir yanıt alamadı. Deneyimli teknik adamın, Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'la da temasta olduğu konuşuluyor. Bu iddianın gerçekleşme ihtimalini gözününde bulunduran Yarenler, zaman kaybetmeden başka alternatiflere yöneldi.

http://www.fotomac.com.tr/BankAsyaLig/2011/12/24/hedef-diyadin

epçeli köylü

İnşallah petkoviç gitsinde......

Ahmeti

Transfer dönemi başlamasın yeterki ne yalan yazacaklarını kendileri bile karıştırıyorlar.

Musti

Alıntı...Denizlispor'dan Emin Aladağ'ı Orduspor, KDÇ Karabükspor ve Samsunspor'un transfer etmek için harekete geçtiği belirtildi....

http://www.tarsusonline.com/denizli/denizlispor-da-kaos-suruyor--h29655.html