Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Bugünki Zaman gazetesi spor sayfasında şöyle yazıyordu..Sivasspor ligin zayıf takımlarından Samsunsporu 3-2 yendi. Bu yazı çok ağırıma gitti.Bu ligin zayıf takımı sıfatını atmak için önce Petkoviçi atmalıyız.Ama hiç umutlu bir haber yok....

LisandroLopez

ibrakadabra55

En büyük transferimiz Petkovic'in gitmesi olur nasıl tahammül ediyorlar !

jurista

Lig daha bitmedi...
Her şeye rağmen ümitliyim ,ümitli olmalıyız .
2 galibiyetle üç dört basamak yükselecek bir durumdayız.Özellikle ,Antep,Ordu,Karabük,Kayseri,Eskişehir,Mersin,Belediye,Gençler,Sivas gibi aynı ayarımızdaki takımları ikinci devere muhakkak yenmemiz şart oldu.

Tek tek bakalım Bu yukarıdakilerin hangisi bizi eze eze yendi ? Hangisi sahaya gömdü bizi ...

Biz bu kadro yapısı ve bu hoca mantalitesine rağmen Fenerbahçe ile saracoğlundan beraberlikle ayrılan  iki takımdan biriyiz üç sezonluk periyotta.

Polyanacılığa yer yoktur hayatımda aslında olduğundan fazla realistimdir de.Ayrıca yönetimden bi yakınım ricasıyla da yazmıyorum pembe tablo çizmek için bir neden yok yani kısaca...

Yalnızca onca hataya yanlışa rağmen bir o kadar da şans bizden yana değildi.Bir o kadar da top bizi sevmedi.
Bunu kim inkar edebilir ?

Hülasa önümüzde daha oynanmamış 17 maç var. Akıllıca ve isabetli yapılacak dört beş ouncu transferi ile yakalınacak güzel bir hava ile  ben 17 maçın 10 tanesini neden almayalım ki diye düşünüyorum .

Böyle düşününce ne zanırım bilmem ama birşey kaybetmeyeceğim kesin...

Geçen sene denizli ilkyarıyı nerde bitiridi ,sene sonunda nerdeydiler.Biz play off a takla atarken şampiyon olduk.Daha henüz herşey bitmedi.Olumlu düşünelim olumlu olsun arkadaşlar.

ngonge

Jurista'nın dediği doğru, her sene süper ligde ilk devre sonlarda olan bir takım 2.yarı coşarken, ilk devre iyi giden bir takım da 2.devre alaşağı olabiliyor.

Ordu ve Karabük'den daha dirençliyiz, onlar bu sene çok kötü ama bizim de onları geçmemiz için maç kazanmamız lazım.

Cuper 15 günde Ordu da hiçbir şey yapamaz, Bülent Korkmaz zaten çok kötü bir t.direktör. Bu iki takımın alabilecekleri puan 35'i mümkün değil geçmez.

36 puan bize yeter, bu da 2.devre 24 puan eder, zor bir puan değil. 17 maçta,  7 galibiyet 7 mağlubiyet, 3 beraberlik. Fikstürün zor olduğunu düşünüyorum ama.

kalptenþimþek

en büyük transferimiz petkoviçi göndermek olur.

samsunluhakan

kendinizi kandırmayın arkadaşlar bu saatten sonra bank asyaya hazırlanmalıyız

GökhanÇağlar

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 22 December 2011, 22:06:22
iyi sen hazırlan o zaman,bu takım düşmeyecek.

yirmiuc

22 December 2011, 22:17:37 #278 Son düzenlenme: 22 December 2011, 22:24:18 yirmiuc
Alıntı yapılan: samsunluhakan - 22 December 2011, 22:06:22

Bankasyaya düştüğümüzde ne kazım yılmaz kalır bu takımda, ne petkoviç, ne de futbolcular.
böyle bir durumda nasıl hazırlanabiliriz ki?
ayrıca bunca yıl sonra zar zor çıkmışken kabul edilmesi kolay bir durum değil tekrar düşecek olmak.

mehmet yılmaz

Jüristanın dediklerine harfiyen katılıyorum 17 hafta çok uzun bir süre futbol için dünya kadar örneği var bunun ne bankasyasi birader, Allah bir daha düşürmesin düşeriz diyen de fikrini kendine saklasin bu forumda

GurbetciFanatik

artik transfer konusmak istiyorum 1 gün bosa gitti bee.
Allah askina biriniz cikinda bi basin toplantisi yapin neolcak kim gelcek kim gitcek diye.
Ulan Samsundan cok elalemin macina bakiyorum yenilselerde puan arasi acilmasin diye.

samsunluhakan

ben petkoviçe hiç güvenmiyorum onun için

lucarelli

İlk yarı genelinde başından sonuna kadar mağlubiyeti hakettiğimiz İBB maçı var belki bir GS maçı olabilir. İster şansızlık diyelim ister beceriksizlik bir çok maçta ya beraberlikya da mağlubiyet almamızın sebebi kaçan net goller ve penaltılardı. Bu takımın ortasahaya oyunu yönlendirebilecek, hücuma bitirici, bir de Kemal'in yanına veya sol beke  kaliteli birer transfer takımın çehresini oldukça değiştirecektir.

Bu oyun ile ve yapılacak iki-üç posa olmayan kaliteli transferle bu takımın küme düşeceğini düşünmüyorum. Bir çok takıma göre dirençliyiz ve pozisyona girebiliyoruz.

samsunlugurbetci

Jurista'ya sonuna kadar katılıyorum. Ne bu herkeste umutsuzluk havası. Tamam durumumuz çok iyi değil.

Ancak bir cümle var ki çok önemli "Hangisi bizi eze eze yendi"... Hepsine tek farklı kaybettik. Hepsi de
bala bulduğu gollerle yendiler bizi.

İnşallah düzeleceğiz İnşallah.

Allah bir daha bize Bank Asya maçları nasip etmesin.

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: samsunlugurbetci - 23 December 2011, 00:27:08
Jurista'ya sonuna kadar katılıyorum. Ne bu herkeste umutsuzluk havası. Tamam durumumuz çok iyi değil.

Ancak bir cümle var ki çok önemli "Hangisi bizi eze eze yendi"... Hepsine tek farklı kaybettik. Hepsi de
bala bulduğu gollerle yendiler bizi.

İnşallah düzeleceğiz İnşallah.

Allah bir daha bize Bank Asya maçları nasip etmesin.

Hemde bukadar kabzıMAL ın olduğu bir kadroyla....bencede 2. yarı güzel olcak. OLMALI....