Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

ercan0655

Kimin alınacağına HOCA mı yoksa A.SEZGİN mi karar veriyor bilen var mı?

Ekrem

mümkünse o petko karar vermesin

adige73

alınacak futbolculara kim karar verirse versin oynatacak kişi petkoviç nasılsa

cany

Ne yattarası, yattara mi kaldi yaa  :kafa:

ChucKeR

panik yok. orduyu burda yenersek kafa kafaya oluyoruz. daha cuper lige alışacak. geldiği takım santanderi düşürüyordu az daha. karabükle ankaragücü zaten bitti bana göre. karabüğe geçilirsek düşelim yani. antep de apo çok kötü. anteple ordunun birini geçsek ligde tutunuyoruz.
bi de artık şu petko olayını biraz serinkanlı düşünelim. belli ki bu adam gitmeyecek. yönetim tavrını ortaya koyuyor. beğenen olur beğenmeyen olur ama bu saatten sonra hep destek full destek olunmalı. geçen sene kalparı nasıl sene sonuna  kadar idare etti herkes. aynısı petko için de yapılmalı.
12 puan normalde çok düşük ama rakipleri görünce ben düşeceğimizi sanmıyorum. tabii transferlere bağlı.

King Of The North

Adam gibi 5-6 tane transfer yapılmazsa düşeriz, rakiplerin keyfini beklemekten çatladık, şu göbek bağımızı kendimiz kessek artık, sayın Adnan Sezgin gene hangi dandirik adamları musallat edecek bu takıma çok merak ediyorum, başkan da iyi niyetli, ne yapacağız bilemiyorum...

LisandroLopez

Bence Yattara önemli bi eksiğimiz olan sağ kanatımız için iyi bir alternatif.Bakınız o gittikten sonra ts de dikiş tutturamadı o bölgede.
Bunun yanında Holosko etkili bi oyuncu olsa da tam anlamıyla bi golcü değil..

FaTiH_HaN

Hiç mi topçu kalmadı gidip yattarayı alacaz, sonra orda burda yazacak trabzonlular bizim topçuyu verdik bizim sayemizde kurtuldular şöyle böyle... Bir transfer döneminde de trabzondan bir futbolcunun adı geçmesin ya inşallah balon haberdir...

Akyol

Ben trabzona yattara'yla çakayım ondan sonra hepsi konuşsun bizim topçuydu diye ;) Şu düşüncelerden kurtulmamız lazım yattara bencede bizim sağ kanatta ki sorunlarımıza çözüm olur. Tabii burda önemli olan sakatlığının olmaması! Eğer sakatlık varsa bende istemem kesinlikle... Uğur Boral'da sol kanatta ciddi anlamda bize faydası olacak bir isim yalnız kafama takılan bir soru var petkoviç'in sistemi 4-3-3 bu oyuncular klasik kanat oyuncuları ve sistem değişikliği gerekecektir. Umarım takıma faydalı olacak isimler alınır ve petkoviç bunları yerinde kullanır...

Ollivanders

kanattan çok oyunu yönlendirecek ve sorumluluk alacak 2 ortasahaya ihtiyaç var.

Levent ÖCAL

sağ kanatda Abdul Kader Keita olacak varya  :holey: :deli:

twitter

yattaranın yararlı olabileceğini düşünüyorum

samuray

holosko ya kim hayır diyebilirki süper olur ama aynı şeyi uğur boral için söyleyemiyeceğim uzun süredir oynamıyor eğer eski formu olsa f.b de oynaması lazım eski formundan uzak herhalde murat ceylan orta sahaya şahsen ben izlemedim arkadaşlarımızn birçoğu iyi diyorlar yattaranın da adı geçiyor sağlam bi yattara sağkanada ilaç gibi olur sorun çıkarmassa varsın eski t.s li olsun ne çıkar bundan bu futbol bugün bi takım dier sezon başka bi takıma herkes gidebilir önemli olan ligte kalalım isabetli 5 nokta transfer bizi düzlüğe çıkarır kanaatindeyim orta saha sağ kanat iyi bi golcü özelliği olan santrafor forvet arkası oyun kurucu playmeykır mi ingilizvesi her neyse pardon yanlış yazdıysam eğer ademin yedeği veya ondan daha kaliteli sağbek sol tarafta yenal bahia benvce yeterli olur kanatindeyim

Ertugrul paris55

sivas mac son dakika golu vermedi hakem inanamiyoyum

Ertuğrul Sağlam

Özer Hurmacı, Çağlar Birinci, Serkan Kurtuluş'u ngelmesini isterim Özellikle Özer Hurmacı bize ilaç olur...