Ara Transfer ve Samsunspor'umuz

Başlatan ErkÇay55, 20 December 2011, 00:23:36

« önceki - sonraki »

isa55

Bence 5 transfer yeter
sağ açık
sol açık
2 orta saha
forvet

FaTiH_HaN

Belki bir neden yok ama devre arası yapılacak transferlere ben fazlasıyla güveniyorum, evet Adnan Sezgin antipatik bir adam, çok sevilen biri de değil, ama bu saatten sonra yaş tahtaya basmaz, insiyatifini menajerlerin önerdiği isimlere vermez, zaten aman aman transfere ihtiyacımız yok, gerçekten yok, biz bu orta saha ile sayısız pozisyona girip, sayısız pozisyonu hunharca harcadık, 1 forvet, 2 orta saha, birde sağ bek yetecek bize, orta saha için murat ceylan cepte diyelim, uğur boralında adı geçiyorki 2 metrelik forvet adamımızın olduğunu düşünürsek ilaç olur gelirse, sıfıra inip orta kesebilen bir oyuncu, forvette holosko ve nondanın adı geçiyor, holosko gelirse ne ala nokta atışı olur ama nonda gelse de ben sevinirim açıkçası, geldimi atar isterse 40 yaşında olsun...

17 maç oynadık ibb maçı haricinde hiçbir takım bize karşı üstünlük kuramadı, çok değil ya azıcık şansımız olsa, eskişehirin manisanın yerinde biz olurduk. İnanmak başarmanın yarısı derler, bence daha da fazlası biz inanırsak, takım inanır, takım inanırsa, şehir inanır, şehir inanırsa rakiplerimiz korkar ve artık şansta bizden yana olur, Samsunsporumuz inşallah bu süreçten de alnının akıyla çıkacaktır, Allah Samsunsporumuz için göz yaşı döken bu taraftarı üzmeyecek inşallah, bizler inandık, herkeste inanacak, Samsunsporumuz süper ligde kalacaktır...

samsunluhakan

o şans hoca tarafından katlediliyor hoca bütün şansları rakibe veriyor fenerbahçe maçında ademi yem yaptı ama adem adam gibi oynadı tam form tuttu hoca kesti kadrodan sivas maçında lazarın oradan ben bile geçerdim bunu anlamak için hoca olmana gerek yok bunun şansla alakası yok sivasın 3 golüde oradan geldi 1 toplarıda direkten döndü ben söylüyorum arkadaşlar bu hoca felan degil takımdan kendisini kovdurmak için herşeyi yapıyor YÖNETİM UYUMA PETKOVİÇİ KOV ARTIK.....

Sol Açık

Bu arada fikstürümüz de aslında zor değil, tersine ilk yarıya göre daha uygun. Özellikle dışarıda kazanabileceğimiz maçlar var.
İçerde oynayacağımız maçlar:
G.Saray, Ordu, İBB, F.Bahçe, Eskişehir, Bursa, G.Antep, Mersin İY, Sivas.
Dışardaki maçlarımız:
G.Birliği, Trabzon, Manisa, Karabük, A.Gücü, Antalya, Kayseri, Beşiktaş.

İlk haftalarımız zor, dolayısıyla o maçlar çok önemli. İçerdeki 9 maçın 6'sını kazanmamız zorunlu (5 galibiyet, 3 beraberlik de olur)! Dışardaki 8 maçtan ise 2 galibiyet (6 beraberlik bile olur)! Toplam 24 puan eder ve bizi kümede tutar. Bence şansa ihtiyacımız var ama şanslı olursak çok zor değil! İlk yarı deplasmanda 2 puan aldık, ikinci yarı Karabük ve A.Gücü'nü yenemeyeceğimizi kim iddia edebilir. Antalya ve Kayseri bizim maçlara favori mi çıkacak!

Samsun'daki maçlarda 18 puan (9 maçta) alalım, kümede kalırız...

Sol Açık

Bu arada geçmiş sezonlara baktım. Son 9 sezondan 3'ü dışında 36 puanla (hatta daha azıyla) kümede kalınmış. Bazı ilginç örnekler:

2004-05 sezonu: Kayseri devreyi 11 puanla 17. bitiriyor. Sezonu 34 puanla (+23) 14.
2005-06 sezonu: Denizli devreyi 13 puanla 18. bitiriyor. Sezonu 37 puanla (+24) 15. (Üzücü ama o sezon düştük!)
2007-08 sezonu: G.Birliği 14, Ankaraspor 13 puanla 16 ve 17. devreyi bitiriyor. Sezonu G.Birliği 35 puanla (+21) 15. (6 puan farkla), Ankaraspor 41 puanla (+28) 10. bitiriyor.

Bu seçtiğim örnekler, devreyi bizim puanımıza yakın puanlar toplamış takımlardan.

Serkan

Böle bir şey yapsınlar kombinemi yırtar atarım.

emre

yattara işi olmaz,o isi gecin de, dogru yalan ne olursa olsun cıkan haberler hep yabanci papazlar.yerli papazlari gonderdk simdi yabanci papazlarla mi ugrasacagiz.

altunay

ercan0655

Tranfer için PARA nereden gelecek zaten 10-12 oyuncu alındı elde patladı onların borçları dururken nasıl kaliteli oyuncu aLINacak. Hazır olun temlkler yeniden başlar kaçanlar olur paramı alamadım diye. sportif başarı yoksa takım takım olamaz her kezz biribirine sallar, biraz moral olacak herkezi heyecanlandıracak ve azıcıkta şanslı futbolcu bulunmalı yada BAL DUVASINA çıkılmalı :D gol atmak için.

berusa55

MENAJERLERİYLE GÖRÜŞÜLÜYOR
23 Aralık 2011 / 12:31
Kötü bir ilk yarı geçiren Samsunspor'da devre arası transfer çalışmaları hızlı başladı.

İlk olarak Murat Ceylan'ın işini bitiren kırmızı beyazlı ekibin hedefinde Fenerbahçeli Uğur Boral ve Beşiktaş'lı Holosko var

MENAJERLERİYLE GÖRÜŞTÜLER
Samsunspor'da ilk yarının sona ermesiyle beraber transfer çalışmaları da hızlandı. Sivas'tan dönen Genel Koordinatör Adnan Sezgin, daha önceden prensip anlaşmasına varıldığı iddia edilen Fenerbahçe'den Uğur Boral, Beşiktaş'tan Holosko ve G.Antepspor'dan Murat Ceylan'ın menajerleriyle görüşmelere başladı.

ADNAN SEZGİN GÖRÜŞÜYOR
Genel Koordinatör Adnan Sezgin, ilk olarak Gaziantepsporlu Murat Ceylan'ın menajeriyle bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren görüşmede Murat Ceylan'la ilgili hiç bir sorunun olmadığı iddia edildi. Transferde diğer düşünülen oyuncuların menajerleriyle görüşmeler ise bugüne kaldı.

http://www.dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=68356

maviay55

Alıntı"Transferlerin ardından toparlanacağız"

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, ilk yarıyı istedikleri noktada bitiremediklerini ancak devre arasında yapacakları transferlerle toparlanacaklarına inandığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'un kulüp başkanı Kazım Gürol Yılmaz, "Ligin ilk devresini arzu etmediğimiz bir sonuçla kapattık" dedi.

Takımın iyi futbol oynadığını ancak yaşanan şanssızlıkların bir türlü peşlerini bırakmadığını ifade eden Yılmaz, "5 yıl aranın ardından yeniden süper lige çıkmanın heyecanını yaşamamıza rağmen, şansızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Ancak devre arasında yapacağımız transferlerle iyi bir hava yakalayacağımıza inanıyorum. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takımımıza 4 veya 5 yeni oyuncu kazandıracağız. Bu yapacağımız transferler ile ligin ikinci devresinde iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum" dedi.

Şu anda oyunculara 6 gün izin verdiklerini belirten Yılmaz, devre arası hazırlıklarını Samsun'da sürdüreceklerini vurgulayarak, "Takım 28 Aralık Çarşamba günü Nuri Asan Tesisleri'nde yapacağı antrenmanlarla hazırlıklara başlayacak. İyi bir hazırlık süreci geçirmek istiyoruz. Yapacağımız takviyelerin takımın gücüne güç katacağına inanıyorum" diye konuştu.

Yılmaz, Samsunspor Kulübü'nün aydınlık geleceği için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurgulayarak, ligin ikinci devresinde toparlanarak hak ettikleri yerde olacaklarını kaydetti.

sporx

GurbetciFanatik

Murat Ceylen ve Holosko hemen gelsinler.
Ugur Boral coktandir oynamiyor ne desek yalan olur.Belki patlama yapar belki elimizde patlar.

kuzey55

üçü de gelirse süper olur.ardından kaleci stoper ve 1 forvet daha oldumu bu iş tamamdır

ngonge

Adnan Sezgin'i bende tutmuyorum ama o gelmeden önce alınan mantıksız transferleri görünce şu anda onun yapabilecekleri bizi ligde tutabilir ancak.

İsmail Uyanık döneminde asla istanbul takımlarından artık oyuncular alınmazdı hatırlarsanız, gidilir 2.ligden, 3.ligden ümit vadeden genç yetenekler takıma dahil edilirdi. Şimdi o dönemler çok geride kaldı malesef, şu 3 ay bizi ligde tutabilecek kalitede, muhtemelen kiralık oyuncular peşinde olacağız.

Uğur Boral, Holosko ve M.Ceylan, 3 isim de direk katkı yapabilecek oyuncular ve en önemlisi kendilerini tekrar kanıtlamak zorunda olan oyuncular. Bir Sarp yada Ergün gibi paramızı alalım, kendimizi kurtaralım havasında olacaklarını sanmıyorum.

samsunlugurbetci

Abiler posta gazetesi "Yattara" nın Samsunspor ile adının geçtiğini yazmış. Ne yapacaz biz 2 maç oynayıp 3 ay sakat kalan oyuncuyu
İnşaallah doğru değildir.

http://www.posta.com.tr/spor/HaberDetay/Samsunspor_transfere_hiz_verdi.htm?ArticleID=101770