KINIYORUZ...!

Başlatan Serkan, 15 December 2011, 17:47:36

« önceki - sonraki »

Theofanis Gekas

cem

SON DAKİKA

Takımımızın Yardımcı Antrenörlüğü'ne Burak Sadık Dilmen getirilmiştir. Futbolcular Ahmet Şahin, Mustafa Sarp ve Ergün Teber ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımız ayrılmıştır.

celebi

Serkan

Alıntı yapılan: fat55 - 16 December 2011, 16:51:14
resmi açıklama gelmeden inanamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama.

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2809

Artık inanabilirsin panpa: )

AntZ

AlıntıBu futbolcularımıza, kulübümüze bugüne kadar yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Ek olarak hakkımızı helal etmiyoruz...

engin55

Burak sadık dilmen kim ?

özkan

Başkanın elleri öpülür..

Ahmetttttttt seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii  :kafa: :kafa: :kafa:

FaTiH_HaN

Bursa doğumlu, ve daha önce eskişehirsporda yardımcı antrenörlük yaptı diye biliyorum.

AntZ

Gerçek futbol değilde PES olsaydı şöyle bir yazı çıkardı ekrana;

Pastor operation completed successfully :ok

80lerden

Skibbenin yardimciligini yapandi sanirim.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: LisandroLopez - 16 December 2011, 15:59:01
Dekontların sahte olduğu ve oyuncuların gerçekten primler hariç maaşlarını alamadıkları iddaa ediliyor..
Hatta ve hatta başkanın çok huysuz olduğu ve yenilgi alınan deplasmanlardan sonra takıma yemek dahi yedirmek istemediği konuşuluyor..
kardeşim gözümle görmesem bi ihtimal dicem de ;
adana havaalanında çıktılar restorantta yedıler bı guzel yemeklerını.
çok açtım da ordan aklımda kalmıs  :(  ;)

fat55

ewet en son eskişehirde skibbenin yardımcısıydı. gs de de görev yapmıştı.bunu da büyük ihtimal adnan sezgin getirtti.hayırlısı olur inşallah.

King Of The North

Ya şu mal adamlar gitti ya, bu takım ne yapar eder savaşır düşmez bu ligden...

masbene

Allah'ım sen büyüksün. Hak yerini buluyor işte. Bravo Başkan ve az sayıda da olsa güçlü yönetim

özkan

16 December 2011, 17:22:28 #164 Son düzenlenme: 16 December 2011, 17:34:11 özkan
Alıntı yapılan: engin55 - 16 December 2011, 17:13:48
Burak sadık dilmen kim ?
Önceden gsde yardımcı hocaydı,en son skibbenin yardımcılığını yapmış.Adnan getirmiştir muhtemelen.

Gelişmelerden şunu anlayabiliriz net bi şekilde,metrocular metrolarını alıp metrocuya metrolarını metrolatmaya gidip,metrocular metrolarını metrolatıp ait oldukları yere gidiyor diyebiliriz  :holey: :holey: :holey: bu bir sevinç yazısıdır  :--*