STSL 2011-2012 / 16.Hafta Samsunspor'umuz - Beşiktaş: 1-1

Başlatan bluegreen55, 11 December 2011, 20:48:10

« önceki - sonraki »

ult55ras

Kadir ÇELEBİ

Takımın gol fakiri olmasının sebebi bence forvetlerimizin oyun anlayışları Bance şişirilen topları iyi bir forvet oyuncusuna indirir gol olur zenke kanattan top taşır ceza sahası civarlarında pas verir yine gol olur ama sen bu futbolcuları yerinde oynatıp onlardan gol yapmalarını beklersen n.. olur çok basit  dimi aslında bide şu var kontra atak futbol oynamayı tercih edersen ( bakınız Multescunun Samsunsporuna ) kanat oyuncularının ve forvetlerin çok süratli olması lazım bu takımda ben bunları göremiyorum ilk haftalarda oynanan futbol daha bir cazipti 3 atıp 2 yemek   samsunspor_x gencler_birligi  yenilse bile  galata_saray  manisa_spor  ordu_spor cins takıma taki belediye maçına gelene kadar ezilmeyen bir Samsunspor vardı şimdi bakıyoruz 1 gol atarsak en kötü berabere biter diyoruz ama bir gol yersek olay bitiyor sen naptın hoca bu takıma allah aşkına ben şu yazıyı yazarken yanlış bişey yazıyomuyum acaba diye düşünürken sen hiç ben bir yerde yanlış yapıyomuyum diye düşündünmü ?

cany

fener_bahce maçı için de umudumuz yoktu 1puan çıkardılar. Bakalım belli olmaz

Jnr.Serkan

Oynanmamış maçın puan garantisini veriyorum.Rahat olun içime doğuyor kaç haftadır çevremdekilerede demiştim.Herkese yenilcez ama seri bjk ile başlıcak

ChucKeR

fark falan olmaz. abartmayalım. yeneceğimizi iddaa edemem ama en azından ilk 60 dakika  kafa kafaya mücadele bekliyorum.

altunay

beşiktaş samsuna yorgun gelecek bance gününde olursa neden olmasın

kuzey55

Alıntı yapılan: altunay - 13 December 2011, 01:13:28
beşiktaş samsuna yorgun gelecek bance gününde olursa neden olmasın

geldiği günden beri hiç gününde olmadı nedense beyzademiz :)

samsunluerhan

öle demeyin bance ne zaman gol atsak yeniyoruz da adam gol atamıyor.sonuç.0-1 sabit tarife diyorum

Ayberk

Alıntı yapılan: ibrakadabra55 - 12 December 2011, 22:05:55
Giray Bulak , Samet Aybaba , Bülent Ünder , Mesut Bakkal , Hikmet Karaman 4lüsünden biri gelicek eğere hoca giderse.

İyi de burada 5 isim var :-\

Kodalak

Alıntı yapılan: target55 - 13 December 2011, 01:16:32
geldiği günden beri hiç gününde olmadı nedense beyzademiz :)

aslında günü hep devam ediyor onun altın günü, bilmem ne günü :D

fat55

bu takıma ileriye hangi iyi forvet gelirse  gelsin.solun ergüne sağın ademe emanetse sende Allah a emanetsin.orta sahandan destek yok.bance ye kızamam.2. yarı artık bakıcaz.

jean

brigand

Ben sayıyorum. Her haftadan sonra gelecek haftaların hayalini kurarken bile mağlup göremiyorum takımı. son iki maç direnç gösterip 6 puanla kapatacağız. Ama şansla olur ama hak ederek. 2 maçı da kazanacağız.

ercan0655

Arkadaş ben farklı bir takımımı takip ediyorum anlamadım. Nasıl oluyor da hala yeneriz diye polyannacılık yapıyorsunuz. İlk yarıyı tek galibiyetle unutun..... BELKİ play offa kalırız SENEYE.... hadi bizi şaşırt SAMSUNSPOR al_sana