Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

samuray

ya primin temliğimi olur hani prim vermiştin sayın öztük hani çok büyük samsun sevdalısıydın anlaşılıyor senin ne sevdalısı olduğun çekin elinizi ayağınızı samsunsporun üzerinden kimse oyunlar oynamaya kalkmasın o kadar çok sevdiğim dediğin niye bşk.lığına aday olmuyorsun peki olmadın gibi dışarıdan kuyusunu kazıyorsunuz takımın metro turismi protesto edelim arkadaşlar

Ekrem

Yeter artık galip öztürk kendinden ne kadar daha nefret ettiriceksin

55__Gurbet__55

Afferim helal olsun.

>l< >l<  >l< >l< >l< >l< >l<

ahmetsefa55

verdıgı parayı gerı ısteyebılır ama zamanlaması yanlıs.
basta da soylemıstım.bunlar Samsunsporlu değil...

sosaka

Kazım Başkan da yarın bütün borcu ödeyip hacizi kaldırtırsa acaba bu sefer hangi yollara başvuracak acaba ?

SAMSUNSPOR - Eşi Benzeri Yok ! Şirinler - Maraton

bu güzelliği kim bozmak istiyorsa yazıklar olsun
at arabasıyla gelirim Samsun'a artık metroya binmem

beşnumara

O zaman en kısa zamanda tribünlerde kavga çıkmaya başlar veya stat önlerinde dikkat etmek lazım provokatörlere.Samsunda satılık adam çok alırlar yine birilerini parayla değil mi? Bu zamana kadar stada giremeyenlere bilet gönderilir gidin stada diye.Yönetimin emniyetle iyi çalışması lazım bu durumda.

fat55

galip öztürk değil mi ts ye gs ye para yardımı yapan prim veren.geçen sene ne vermiş samsunspor a.

SametYılmaz55

adnan ölmezide başkan adayın göster tam olsun galip öztürk >:(

beşnumara

Yapılan açıklama İsmail Uyanık döneminden 1 milyon 300 bin tl gibi bir rakam okudum.Enteresan olan şu: Geçen sene verdiği toplam 2 trilyonu da alacak olarak yazdırdı kongrede denmişti.Daha onu istemedi yani değil mi? Ya Samsunspor üzerinden yaptığı reklamlar ne olacak? Bu 2 trilyonu neden şimdi istemiyor? Kafasından neler geçiriyor...

La bırakın bu sahtekerlığı yaa.Samsunsporluyum dediniz yıllarca Samsunspor prenses otobüsle gezdi en son STSO'nun zorlamalarıyla ikinci el otobüs kazandırıldı bu kulübe.Hala neyi konuşuyorsunuz?Trbazona,6sye,Konyaya neler verdiniz ne reklam yaptınız?

Samsunspor'un üzerinden elinizi çekin.Çok iyi biliyorum ki Allah muhafaza bu takım düştüğünde kaçıp gideceksiniz yaa ben demiştim vs. diyeceksiniz.Sizi ve sizin gibileri Allah'a havale ediyorum.Allah sizi bildiği gibi yapsın...

Kaya

Sen daha duuur..Asıl her şey şimdi başlıyor.Gruplaşmalar şimdi daha net olacak..Şuan Kazım Yılmaz'a kim destek veriyorsa onun karşısına adamlar dikilecek..Bugün hangi grup Kazım Yılmaz'a destek çıkıyorsa karşısına paralı askerlerden kurulu gruplar kurulacak ya da varolanlardan birisi olacak.(böyle bir duyum söz konusu) Biletler dağıtılacak,bedava formalar verilecek,aleyhte bağırtılacak..

yirmiuc

06 December 2011, 02:54:53 #295 Son düzenlenme: 06 December 2011, 02:58:10 yirmiuc
Alıntı yapılan: beşnumara - 06 December 2011, 01:55:06
Yapılan açıklama İsmail Uyanık döneminden 1 milyon 300 bin tl gibi bir rakam okudum.Enteresan olan şu: Geçen sene verdiği toplam 2 trilyonu da alacak olarak yazdırdı kongrede denmişti.Daha onu istemedi yani değil mi? Ya Samsunspor üzerinden yaptığı reklamlar ne olacak? Bu 2 trilyonu neden şimdi istemiyor? Kafasından neler geçiriyor...

bence bu enteresan değil. durumu açıklayıcı bir gelişme. bu yıl ligtv'den ilk elde edilen gelirlerin ciddi bir kısmının temliğe gitmesi nedeniyle galip öztürk ismail uyanık dönemiyle hesaplaşmak istiyor. kazım yılmaz da bunu engellediği için araları bozuldu. dolayısıyla da galip öztürkün ekibi ve ekonomik desteği çekildi kulüpten.

Desiqner

Alıntı yapılan: Kaya - 06 December 2011, 01:59:35
    Sen daha duuur..Asıl her şey şimdi başlıyor.Gruplaşmalar şimdi daha net olacak..Şuan Kazım Yılmaz'a kim destek veriyorsa onun karşısına adamlar dikilecek..Bugün hangi grup Kazım Yılmaz'a destek çıkıyorsa karşısına paralı askerlerden kurulu gruplar kurulacak ya da varolanlardan birisi olacak.(böyle bir duyum söz konusu) Biletler dağıtılacak,bedava formalar verilecek,aleyhte bağırtılacak..

Bir grup bu tanıma şuan çok uygun duruyor...

SametYılmaz55

şakşakçılar meydana çıkıp gene ceplerini dolduracak bu sayede >:( >:( >:(

Serkan

Zaten az çok facebook'u takip edince üsteki tanımlamaların başladığı çok net ve açık...

kadifekaleli

Kazım Başkan İsmail Uyanık ın borcunu ödedi diye bu kadar kin bu kadar pislik mi yapılır Sen İsmail Uyanık ın yarısı bile olamazsın elini güzel klübümüzün üstünden çek Galip Öztürk sen git Akp'ye yaranmaya çalış Fetullah ın okullarına belki seni de eğitirler Hiç kimse Samsunun Samsunsporun sahibi değildir haddinizi bilin eliniz üç kuruş para gördü diye kendinizi bir şey sanmayın hani güzel bir atasözümüz var mağrurlanma padişahım senden büyük ALLAH var Bu klübe haciz koyduran ve buna destek olanlar haindir. Samsunspor Küme düşerse sayın galip öztürk de kına yakar artık