Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

masbene

isa55

Samsunspora
          sahip çıkmayan
             siyasetçiye
           yazıklar olsun.
diyorduk geçen sene.
seni sevdik, umut bağladık, fakat sen de diğerleri gibi menfaatçi çıktın. Sana da yazıklar olsun.
elini Samsunsporumuzdan çek artık galip öztürk.

kaptan 55

Alıntı yapılan: Sioux - 06 December 2011, 21:40:08
O malum renklerle forumu kirlettiğim için özür dilerim ama yorumsuz

http://www.trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=HaberDetay&IND=5227

bundan sonra değil bu takıma başkan olsa,messiyle ronaldoyu getirse benim için bitmiştir bu isim,SAMSUNSPOR'dan elini çek,kiminle ne derdin varsa SAMSUNSPOR'u aracı yapıp insanları camiaya küstürme,temlik koydurduğun paralarıda git trabzonspora bağışla.

s_uzunkaya

08 December 2011, 15:18:20 #318 Son düzenlenme: 08 December 2011, 15:23:44 slazenger
 bu kadar hainlik olmaz olamaz...bazen diyorum acaba galip sayın başkanımızla danışıklı dövüşmü yapıyor. galibin ismini duyan alacaklarını şişrip kapıya mı dayanıyor da acaba sözde husumet varmış gibi gösteriyorlar. yok canım kesin bi bit yeniği var bu işte. bu kadar gaddarlık brütüslük olamaz :o :( :o

BENCE SAĞLAM Bİ PANKART YAPILMALI... GALİP İN FOTOSUNUN ALTINA "SENDEMİ BRÜTÜS " YAZILSA VE TABİ GALİPİN FOTOSUNDA KIRMIZI GÜZEL BİR ÇARPI DA FOTOĞRAFI AÇAR...

King1965

teee gecen yıl anca mı gordunuz bunu ??? 2010 lıverpool macı oncesı bu

Ekrem

Kaldırılsın abi şu resim görmek istemiyorum şu suratları

KotuCocuk55

Gecen sene  galip gelinen bir macin ardindan imparator edasiyla stadda tur atmasi,insanlarin tezahüratlari hic aklimdan gitmiyor.Samsunspor taraftarlarindan ve insanoglundan sogudugum bir andir!

binikalamadım

ben bu galip trabzonlu ve trabzonspora bizden daha çok yardım yapıyor dediğimde bana demediğinizi bırakmadınız geçen sene...tutu ya o malum açıklamayı yaptıranda büyük ihtimalle galip ti...

galip neden Samsunspora başkan olmuyor biliyor musunuz ? çünki ts de yüksek onur üyesi mi ne de ondan...

55musa55

NE GALIP NE KAZIM NEDE BAKAN TEK SEVDA TEK ASK VAR ODA SAMSUNSPOR.DELIKANLININ TUTTUGU TAKIM NÜFUS KAGIDINDA YAZAR.ARKADASLAR NE GALIP BIZE YAR OLUR NEDE KAZIM DIYAR NE VARSA TEK SEVDA ÖLÜMÜNE SANSUN INADINA SAMSUNSPOR VAR.BU TAKIMIN GERCEK SAHIBI BIZ CEFAKAR SAMSUNSPOR TARAFTARLARI,YAGMUR YAGAR BIZ ORDAYIZ,YENILIRIZ BIZ ORDAYIZ,YENERIZ BIZ ORDAYIZ BIZ HEP ORDA OLACAGIZ YA SIZ NEREDESINIZ YAR VE DIYAR?YAZIKLAR OLSUN SAMSUNSPORUMUZU BU DURUMA DÜSÜRENLERE AZ BIR SEREF OLSA ISTIFA EDERLERDI AMA BIRISI PARA DIGERI RAND PESINDE.UYANMANIN,AYAKLANMANIN ZAMANIDIR SAMSUNSPORUMUZA GERCEK SAHIPLERI EN KISA ZAMANDA SAHIP CIKACAKTIR.ALLAHA EMANET OLUN GERCEK SAMSUNSPORLULAR CEFAKAR TARAFTARLAR.

LisandroLopez

Galip Öztürk e karşı Samsunspor Kulübü başkanı olarak dik duran Kazım Yılmaz sezonun 2.yarısında, en basitinden düşünürsek sırf Galip Öztürk e inat kaliteli oyuncuları takıma kazandırıp başarıyı yakalamak için elinden ne geliyorsa yapacak.. Ben buna inanıyorum.
Ve Samsunspor ile Galip Öztürk adının bir arada kullanılmasını istemiyorum.Trabzona küfürlü tezahürat edilirse yaptırım uygularım fasa fiso diye açıklama yapan bu değil miydi..
Kalsın bağışı da bilmem neyi de.. Samsunsporuma haciz işlemi yapan adamın ismini burda kullanmayalım artık...

celebi

artık ne galip ne kazım hakkında yrım yapmıyorum

kamuri

ben en çok kazım yılmaza üzülüyorum iyi niyetli biri olduğu belli bunu hem hafta içi idmanda gittiğimiz zaman hem de antep deplasmanında gördük ama önemli olan futbolda başkanı yönlendirecek adamlar he bu adam adnan sezgin mi orası büyük bi soru işareti bende yoksa yazık olacak sayın başkanımıza bu iç çekişmeler yüzünden . başkanın futbolu bilen bi ekip tarafından çok iyi yönlendirilmesi lazım transferler sene başındaki gibi yapılmamalı kesinlikle

celebi

ben artık bu futboldan başkan anlamıyor sözlerine maalesef katılamıyorum be kamuran kardeşim.

kamuri

Alıntı yapılan: celebi - 09 December 2011, 00:10:50
ben artık bu futboldan başkan anlamıyor sözlerine maalesef katılamıyorum be kamuran kardeşim.
abi sene başında bu kadar saçma adamları kim aldı başkan mı yoksa onun yanındaki dalkavuklar mı başkan futboldan anlasa zaten bu adamları almazdı öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum

celebi

doğru ama hep başkan futboldan anlamıyor cümlesinin arkasına sğındırılıyor gibime geliyor. futbolcularla güzel pozlar vermesini biliyordu ama değil mi?  :( :(