Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

burakbas

Aferin ! Hepinize Aferin !

Hafta içi oyaladınız saçma sapan işlerle kulübü, futbolcuları. Rahat bırakın artık ! çekin ellerinizi.

Ajan

05 December 2011, 18:50:18 #271 Son düzenlenme: 05 December 2011, 18:57:10 Ajan
Samsunspor Sevdalısı SAYIN GALIP ÖZTÜRK Tarafından Samsunspor hesaplarına haciz konulmuştur.

Samsunspor Facebook Sayfası

cembaba

Samsunspor Sevdası olmasın mümkünse içimizde...

Shane_Falco

Sioux

Hani bağış yapıyordu çocukluk aşkı Samsunspor'a?
Bağışın haczi mi olurmuş!!!

FaTiH_HaN

Samsunsporluların gözünde itibarını düşürmek için elinden geleni yapıyor, başarıyorda  >l<

ErkÇay55

05 December 2011, 19:19:59 #276 Son düzenlenme: 05 December 2011, 19:24:48 ErkÇay55
Bu zatı muhterem geçen sene futbolculara verdiği pirimlerin hepsini temlik olarak kulübe koydurmuştu.1.2 milyon civarındaydı.Anlayacağınız uyanık zatı muhterem pirim olarak verdiği paraları geri alacak.Reklamınıda bedavaya getirmiş olacak.Böyle Samsunspor Sevdalısı herkese nasip olmaz.

feveran

söylemi yazan arkadaş link atarsa ıyı olur hıc bır yerde bu haber yok zaten facede bazı haberler şişme oluyor hiç bi yerde yok

Theofanis Gekas

oldum olası haz etmem kendisinden,Samsunsporu zerre takıyorsa namerdim.temlikli parayı hibe gibi gösterip bedava reklamını yaptı,eee boşuna 0 dan tirlyonluk olunmuyor bu ülkede,kafayı çalıştırcaksın

özkan

Alıntı yapılan: feveran - 05 December 2011, 19:21:57
söylemi yazan arkadaş link atarsa ıyı olur hıc bır yerde bu haber yok zaten facede bazı haberler şişme oluyor hiç bi yerde yok
Klüp elimizden resmi samsunspor facebook sayfasını aldığı için,o haberin yalan olma ihtimali yok.

Ayrıca kendisi zaten ne kadar güvenilir bir kişilik olduğunu;genel kurulda getirmiş olduğu rakamsal verilerle,genel kurul öncesi yönetimdeki asil ve yedek üyelere göndermiş olduğu  verilerin birbirinden farklı iki ayrı dosya şeklinde göndermiş olması bişeylerin rengiydi.Uyanamadık o ayrı..

doðan

eğer doğruysa  haber sidik yarışı başlamıştır , SAMSUNSPOR benim sevdam diyenlerin aşkı da sevdası da belli oldu , birde asıp kesen arkadaşlar ; hani bağışlamıştı sayın galip öztürk paraları , hepsinin borç defterinde olduğunu söylediğimizde kimse biz e inanmıyordu...
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

feveran

özkan eğer doğruysa yazıklar olsun demekkı kendıne rant elde edecek bellı metro samsun olacakdı klübün ısmı ben daha metroya bınmem eger gercek samsunsporlularda bınmez şu an harbıden şaşrdm dogruysa

Musti

05 December 2011, 19:38:33 #282 Son düzenlenme: 05 December 2011, 19:48:20 Musti
Şu kulübün yakasını bırakın artık. Hiç bir şey yapmasalar ne güzel kendi yağında kavruluyordu bu kulüp. 2 senedir iyi kötü bir yükselişimiz vardı. Ne istediniz şu kulüpten. Kazım'ın da Galip'in de ........

twitter

Ajan

Alıntı yapılan: feveran - 05 December 2011, 19:21:57

http://www.facebook.com/SamsunSK Sayfa'nın yönetimi geçen günlerde yönetim kurulunun eline geçmişti.