Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Biz Adnan Ölmez'e muhaliftik, Mazhar Başoğluna, Hakkı Tomaç'a çok kızıyorduk, Erkut Tutu'yu içimize sindirememiştik. Ancak onların başkanlıkları döneminde her maça gittik, Samsunspor yenilince kahrolduk, kazanınca bayram yaptık. Çünkü sizler, bizler Samsunsporluyduk. Samsunspor'un başında kanlı, bıçaklı düşmanımız olsa yine de başarılı olsun isteriz, çünkü onun başarısı bizim mutluluğumuz olacaktır.

Ama hem Samsunsporluyum diyeceksin, hem yönetici etiketi taşıyacaksın hem de "Samsunspor yenilse de, Kazım Yılmaz başarısız olsa" diye bekleyip, yenilince mutlu olacaksın!

Yolunda dönme Kazım Başkan...

uykan

Satrançı Kim Oynuyor,
İblisin çocuklarıdır ruhunda ihanet besleyenler
Uyanık olacaksın ey gafil gelmeyeceksin oyuna
İbrahim'in putları yıktığı gibi
Yıkacaksın içindeki şerrin diktiği tabuları
Ya piyon olacaksın bu hayat oyununda
Ya vezir
Yıkacaksın içindeki düşmanın bir bir cehalet kale 'lerini

Değiştireceksin dünyaya bakış açını
Sana öğretilenlerle yetinmeyeceksin

Yüzleşeceksin hayatın gerçekleriyle
Anlayacaksın ki dünyaya bedel olmadığını
Seveceksin tüm insanlığı
O zaman göreceksin ki başka dostlarının da olacağını

Fil 'in hassasiyetinde yaşayacaksın hayatı ne kadar güçlü olursan ol
Bir papatyayı bile ezmeyeceksin yılanın da başını küçükken
İntikam ateşi dönencedir her zaman
Yakar insanı kavurur kor gibi

Ya at gözlüğü ile bakacaksın dünyaya
Yada yarışacaksın uygarlıkla doludizgin koşarcasına
Eserler bırakacaksın dünya kardeşliğine
Sanata bilime barışa damga vuracaksın insanlık adına

Seçimini yapacaksın bu dünyada
Ya şah olacaksın özgür iradenin hükmünde
Yada sana öğretilenlerle yetineceksin
Küs olmayacaksın insanlığa mat olduğunda

kaptan 55

şu istifa edenlere soruyorum hepinizin bu camiaya cebinizden verdiğiniz rakam nedir?çıkın birde bunu açıklayın,e başkan 16 trilyon verdi ama verdiklerinin hepsi temlikli e sende ver o zaman sende yüzbin ver ikiyüzbin ver sende temlik koy,yöneticilik kafası güzelken tesislere makara yapmak için idmanı izlemeye gitmek,protokol tribününde atıp tutmak mıdır?üstelik elini cebine hiç atmayacaksın ama işin havasını atacaksın oh ne güzel dünya,yöneticilik manevi bence daha çok maddi vermektir manevi olarak zaten binlerce kişi bu camianın yanında e sen maddi olarak katkı yapmayacaksan yönetimde ne işin var?
eğer birileri birilerine kafayı takmışsa bunu bu camia üzerinden değil,yapılan işde varsa hukuksuzluk,ahlaksızlık bunu mahkemelere taşıyıp yasalar önünde hesaplaşsın.
KİM Kİ BU CAMİA ÜZERİNDEN MADDİ MANEVİ RANT EDİP KİŞİSEL ÇIKARLARINI HEP ÖN PLANA ÇIKARTIYORSA BİLSİN Kİ BİZLERİN BEDDUASI ÖLENE DEK YAKASINDADIR.

FaTiH_HaN

Maddi olarak elini cebine atmayı da geçtim, bazı insanlar  zekalarıyla kulübe para kazandırır, proje üretir, bunlar da o da yok, sadece ve sadece reklam yapmak için para yemek için gelmişler, Galip Öztürk maddi yardımı kesince artık kulüpten nemalanamayacaklarını anladılar istifa ettiler birde çıkıp pişkin pişkin açıklama yapıyorlar. Ne güzel söyledi Kazım başkan 'Tarık Cengiz kaç tane Samsunspor maçına gelmişki çıkıp açıklama yapıyor' diye. Kazım Başkan taraftarın sesi olduğun sürece biz senin yanındayız, seni çakallara yem etmeyeceğiz inşallah. ben bu kadarını beklemiyordum, herkes metro gurubuna tepkili ve Kazım başkanın arkasında duruyor, helal olsun Samsun, bu tablo çok gurur verici.

emrullah

Biraz Mehmet abi den esinlenerek Yolundan dönme Arkandayız Kazım Başkan... diye bir pankart ;) Nasıl olur ?

CurvaSs

aldırma sen bakma yola
yap işini verme mola
girmeyen girmesin kola
dönme sakın sen yolundan, Kazım Başkan.

böyle de bi' pankart yapılabilir aslında. :)

Mert

5 yönetici istifasını geri çekmiş kim onlar acaba?

ibo055

01 December 2011, 12:28:35 #232 Son düzenlenme: 01 December 2011, 12:35:20 ibo055
bırak çekmesinler geri s....... gitsinler  samsunspor kulübü oyuncak değil yan gelipte   başkalarına çalışmasınlar

engin55

İstafasını geri çekenleri almıyacaksın klübe. İstifa et sonra istifanı geri çek öyle şeymi olur. oyun mu oynuyorlar

deli 55

KAZIM BAŞKAN KUR BİZİ BAŞTAN...

özkan

Yöneticilikten istifa edenler samsunsporluluklarından şüphe etsinler..Orada onların yaptığı parasız yöneticiliğin alasını biz geçen sene trübünde krallar gibi yaptık.Sizin gibi yöneticinin  ;)

Serkan

Benim gözümde isimlerin degeri yoktur dun istifa eden kim olursa olsun mendaatcidir; geri doneni almak ihanete ortak olmaktır

AntZ

Yalnız geri çeken 5 kişinin muhtemelen istifa ettiğinden haberi bile yoktu bence. Kendilerince liste yapıp sayı çok görünsün ve deprem etkisi yapsın diye onların da adını verdiklerini düşünüyorum.

fanatik samsunsporlu

bir günde ne değişti de geri döndüler

doðan

Alıntı yapılan: Mert - 01 December 2011, 12:12:21
5 yönetici istifasını geri çekmiş kim onlar acaba?
Alıntı yapılan: AntZ - 01 December 2011, 13:57:38
Yalnız geri çeken 5 kişinin muhtemelen istifa ettiğinden haberi bile yoktu bence. Kendilerince liste yapıp sayı çok görünsün ve deprem etkisi yapsın diye onların da adını verdiklerini düşünüyorum.

5 yöneticinin ismlerinin tamamı ni değil ama 4 ünü tanıyorum , 5 kişinin de isimleri onlara sorulmadan listeye yazıldı 2 tanesiyle birebir görüşme şansımda oldu açıkcası , bunlar hiç istifa etmediler, diğerleri ise ettiler ve istifalarını geri aldılar , dün yaşanan yoğun telefon trafiğnde öğrendiğim vede anladığım kulubu olağanüstü kongreye götürmek ve yeni liste oluşturmak tı ,

antz 'ında dediği gibi isimler listeye eklendi ve amaçlanan deprem şiddetini artırmaktı lakin beklemedikleri oldu ve bazıları istifalarını geri çekti , yine yakınen tanıdığım bir yönetici de bu olaylarla alakası olmadığı halde arada kaynamak suretiyle istifasını verdi,
herkesin belli belirsiz bir amacı olduğu aşikar..
Oyunlar oyunlar oyunlar
hesaplar hesaplar hesaplar

bakalım hangi taraftan su yolunu bulacak ..