Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

özkan

Geçiş dönemimiz başlamıştır,hayırlı olsun.En sevindirici husus bizim mantıklı değerlendirip olayı uyanmış olmamızdır.Bir bildiri ile bunu şehre duyurmamız lazım.Site içinde kalmaması gereken bir durum.Sanayideki samsunsporluda,atakumdaki samsunsporluda,kavakda köydeki adamda duymalı bunu.Ve bildiri vermeliyiz diye düşünüyorum bi-haber'e.

cembaba

Doğan abi'ye katılıyorum. Kesinlikle bir bildiri yazmamız gerekiyor.

GençKozluklu

Sitedeki arkadaşlarımızın duruşu olayları sağlıklı değerlendirmesi çok güzel. Bana haber TS li arkadaşlardan geldiğinde doğrusu tam tersine sevindim. Dünki açıklamadan sonra çürük elmaların ayrıalcağı aşıkardı.

Bence SAMSUNSPOR için hayırlı bir gelişme olmuştur.

Sioux

Alıntı yapılan: Sioux - 11 November 2011, 17:38:59
Bu çocuk ( Lazar ) kasıtlı olarak oynamıyor. Onu getirenler, oynama diyorlar.

Alıntı yapılan: Sioux - 15 November 2011, 20:47:11
Lazar'ı Samsunspor'a getiren ve bize o kazığı yediren kişi Metro'nun adamı, eski m.vekili Tarık Cengiz'dir. Aynı Cengiz, Lazar'a kasıtlı olarak kötü oynamasını söylüyor. Maksat Petkoviç'i ve Kazım Yılmaz'ı sabote etmek. Benim duyumum bu. Akla yatkın görünüyor çünkü Lazar'ın bu kadar kötü oynaması baska türlü izah edilemez.

Büyük adammışsın Kazım Baskan!
Bu ayakçı takımı sana vız gelir tırıs gider.

Ekrem

Bravo Kazım başkana işte Samsunsporluluk böyle  olur :ok boş reklam kokan vaatlerle olmaz uşaklarını al git galip bey

FaTiH_HaN

Israrla hocanın arkasında durmasının altında yatan sebepte buydu demekki.

maviay55

şimdi ligtv ye katıldıgı videoyu izledim.çok sinirliymiş hakikaten..

gün kenetlenme günü.yarın idmana gidecek olan arkadaşlar bizler için de Kazım Başkan tezahüratı yapın  :ok

alisan5516

Bu hoca eğer bu takıma ve bu lige alışırsa,istediği transferleri Adnan Sezgin ile birlikte gerçekleştirebilirse ve taktiğini takıma tam olarak oturtursa Samsunspor tadından yenmez.Hocayı engelleyenler yollandı,devre arası her şey daha güzel olacak.

Başkanla Bursa da oturduk uzun uzun konuştuk,çok rahat konuşuyor,merak etmeyin diyor başka bir şey demiyor.Bu adamı el birliğiyle yedirmeyelim.Takımımızı bir kez olsun memleketimizin öz evlatları dışında kimse yönetmesin.Kimseye gebe olmayalım.Başkanımıza sahip çıkalım.

LisandroLopez

Helal olsun vallahi billahi.. Benim aklıma takılan konu ise Lazar ve Ahmet in başkaları tarafından yönlendirilip yönlendirilmediği?? Özellikle Ahmet..

Lusage

Lazar'ı bilmemde. Burada anlatılanlardan sonra Ahmet'in bilerek ve isteyerek o golleri yediğine kanaat getirdim..

Yoksa Bank Asyada canını dişine takarak oynayan panter kesilen adam 3-4 ay sonra poşet olamaz...

LisandroLopez

Bu kadar insanın hakkını emeğini kullanıp da bilerek gol yiyip o takıma o armaya kim ihanet ediyosa soyunu sopunu!!!
O formayı giymeyi hayal eden binlerce genç çocuk var böyle adileri bi dakika bile tutmayacaksın kulüpte eğer gerçekse...

samsunmania

Belki de başkan şirketleşmede bir kolpa,bir terslik görmüş bu da galip öztürkü sinirlendirmiş olabilir.gidenin yolu açık olsun.

beşnumara

Allahıma şükürler olsun...

İnşaallah sözünüzde durursunuz da Samsunspordan gerçekten de elinizi çekersiniz.
Biz hakikaten büyük camiayız.Neler yaşadık neler gördük ama çok şükür dimdik ayaktayız.Ayakçıların temizlendiği iyi oldu.Tüzüğü pek bilmem ama yönetim şuan ne durumda devam edebiliyor mu?
Samsunspora şu kadar para bu kadar para diye reklamını yapanlar baktık ki deftere alacak olarak yazdırmış bile.Ancak Samsunspor üzerinden reklam yaparsınız.Yazıklar olsun!

Pal Lazar'a bir şey diyemem bir yere kadar.Adamı tarık cengiz getirmiş o ne derse onu yapmış sonuçta kulübün yöneticisi.Ya Ahmet sana ne demeli? Ayıp be ayıp çok tatlı şirin mi şirin kızın var karın hasta hem de önemli bir hastalık.Ne kazandırdı bunlar sana.Burdan kazanacağın parayla huzurun mu olacak zannediyorsun sen >:(

Ben sevabıyla günahıyla Kazım Yılmaz'ı destekliyorum.İsmail başkandan bu yana görmediğimiz dik duruşu görüyoruz.Bazı sözde yöneticiler her zamanki gibi yaptıklarını Kazım başkana ve Adnan Sezgin'e de yaparız diye düşündü heralde ama bu sefer yemedi.Başkan ne yetkileri varsa aldı ellerinden.Geç de olsa uyandı doğruyu buldu.İnşaallah tamamen ellerini çekerler de güzel günler görmeye yakın olalım.
Son olarak bu olaylardan sonra malum kişiler mutlaka çalışmaya başlamıştır çünkü bunların kanına işlemiş Samsunspordan uzak kalamazlar.Yemeye alışmışlar duramazlar.Galip yine bir piyon göndermeye çalışır kazanamazsa da hemen temlik çalışması başlatır.

sadece55

Haluk tan bile bu takıma temlik koydurur görün bakın.3 kuruş vermeyip iş yerinin sürekli reklamını yapan insanlar bile paralar alacak.Yine Bir ton sırtlan besledik büyüttük bu son olur inşallah

berusa55

Yönetim futbolculara moral vermeye çalıştı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor'da 13. haftada Gaziantepspor ile yapılacak maçın öncesinde 29 yöneticinin istifa etmesiyle bozulan moralleri Başkan Yılmaz Yönetimiyle birlikte idmana gelerek yükseltmeye çalıştı.

Samsunspor Yönetim Kurulu'nda 29 kişinin istifasını açıklamasından sonra Gaziantepspor maçına hazırlanan futbolcuların moralleri bozuldu. Geçen hafta Medical Park Antalyaspor maçında 10 hafta sonra galibiyet alarak morali düzelen futbolcuların, istifa haberleriyle moralleri yeniden bozuldu.

Yapılan istifaların ardından Samsunspor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kulübümüz Kazım Yılmaz başkanlığında, kulüp tüzüğümüzün öngördüğü yönetim kurulu yeterlilik sayısı ile Samsunspor'un başarısı için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilkeli ve dürüst bir yönetim anlayışıyla, çok daha kararlı bir şekilde, cefakar taraftarlarımızın da destekleriyle Samsunspor'u birlik, beraberlik ve bütünlük içinde hak ettiği yerlere taşıyacağımıza olan inancımızı paylaşmak isteriz"

Başkan Kazım Yılmaz ve beraberindeki yöneticiler Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenmanı izleyerek görevinin başında olduğu mesajını verirken, futbolcular istasyon çalışmasından sonra çift kale maç yaptı.

Kaynak

>l< >l< >l< >l<