Galip Öztürk'ten Kazım Yılmaz'a

Başlatan maviay55, 28 November 2011, 20:21:48

« önceki - sonraki »

berusa55

Hidayetin ne zaman nerden geleceği belli olmuyor bakarsın dediğim gibi olmuştur ama dediğin gibi Kosif yani bu...  :D

cembaba

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=102894

Kazım Başkan LigTV'ye bağlandı. Tarık Cengiz için, "Kaç tane toplantıya katıldı kendisi de bu açıklamaları yapıyor. Kaç maça gelmiş kendisi de bu açıklamayı yapıyor diyor." Kulüp için, borcu en az olan 18 kulüp içinde ilk 5 sıradayız diyor. Çok sinirliydi.

ahmetsefa55

başkan çok güzel yönlendirmeyi yapmış taraftara.
istifalarla ilgilenmiyorum önümüzde çok önemli bir gaziantep maçı var demiş.
bence bizimde bu işleri bırakıp antep maçına konsantre olmamız gerekiyo.
acilen idman ziyaretinde bulunulmalı.çok acil...

berusa55

30 November 2011, 16:59:07 #153 Son düzenlenme: 30 November 2011, 17:04:56 berusa55
Yarın yönetime ve takıma destek amaçlı bir oranizasyon yapalım ve akşam idmana gidelim derim ben!

CurvaSs

bence ilk etapta bildiri yayınlamamız lazım diye düşünüyorum. büyüklerimiz daha iyi bilir ama.  :x(( (duruma uygun surat ifadesi bulamadım)

Desiqner

Başkanın dinlediğim en akıcı ve en mantıklı konuşmasıydı.Adam aşka gelmiş.Destek lazım bu adama haklı valla İstanbul'dan yöneticilik yapanlar kulüpte hak iddia ediyorlar...

cembaba

İdmanı ziyareti çok çok iyi olacaktır. Organize olabilsek de keşke hemen idmana kocaman bir şov ile destek olduğumuzu gösterebilsek.

Desiqner

Arkadaşlar bir sabah antrenmanı ziyareti olursa ben bile Alaçamdan gelip destek vereceğim yani.Bu takımın herzamankinden fazla desteğe ihtiyacı var...

özkan

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 November 2011, 16:59:07
Yarın yönetime ve takıma destek amaçlı bir oranizasyon yapalım ve akşam idmana gidelim derim ben!
BİHABER'dede tam sayfa ilan vermek güzel bir fikir olabilir.

target_t.t.b

Samsunsporlu olmak;Birilerine göre gereksiz,birilerine göre suçtur bu şehirde.Bize ise onurdur Samsunsporlu olmak.Ulusal medyanın sözde Anadolucu klişe laflarının,4 takımı tutmayı empoze eder hareketleriyle olan aşağılık tezatlarına bir dik duruştur.Bizim gündemi sarsan flaş transferlerimiz olmadı,şampiyonluk parolasıyla başlamadık sezonlara,büyüklerin korkulu rüyası Samsunspor olacağız vaatleri sinmedi içimize ama avunduk bunlarla.Her yıl futbolcu pazarından yeni süprizlerle karşılaştık ama bastık bağrımıza.Bu şartlarda sevdik,büyüttük Samsunsporumuzu sahipsiz şehrim Samsunda.BİZ MUHAFAZAKAR BİR ŞEHRİN DEVRİMCİ TRİBÜNLERİYİZ ASLINDA.

İçimize sinmeyen vaatlerin üzerine çıkan,yeni ufuklar sunan biri geldi,inandık.Heyecanımız mantığımızı aştı bir umut sarıldık Galip amcanın ipine.Hatalar silsilesi vaatteki hocayla gelen hocanın fotoğrafını tutmamasıyla başladı.Sonra İsa Turan'a futbolcu izletildi,transfer yaptırıldı ve gönderildi.Sonra Galip Bey in "Samsun Kamuoyuna Açık Mektubu 1"ile sarsıldık.Sonra Adnan Sezgin getirildi tartışmaların gölgesinde bir umutta onun ipine bağladık süper lig kuyusuna inerken.Sonra başladı hareketli transfer sezonu,haraç mezat getirilenler oldu hesapsız paralar döküldü.Sonra suç oldu sloganlarımız pankartlarımız.Sonra 1 galibiyet 10 hafta avuttu bizi.Sonra başkanın her yerdeki görüntüsü,gerekli gereksiz demeçleri kurcaladı zihnimizi.Yok mu bu takımın başka yöneticisi dedik her yere bu adam koşuyor(!)Bu kadar yanlış yapılırken "KRAL ÇIPLAK" diyecek kimse yok mu dedik.Sonra,sonra,sonra...

Şimdi ne mi oluyor?Şimdi filmin esas çocuğu "Ben bu adama güvendim başınıza getirdim ama bana yanlış yaptı.Gelin elele verelim bu adamı indirelim ben başka birini buldum onu getirelim"diyor.Sana bağladığımız halat koptu sayın Galip ÖZTÜRK kümede düşsek senin tutarsızlıklarına inat,bu camiayı şahıslara bağlanma Hatasına bir daha düşürmemeye inat,yanlışlarına da günahlarına da eyvallah KAZIM YILMAZ...

yilmazselcuk55

Alıntı yapılan: berusa55 - 30 November 2011, 16:59:07

AlıntıİDMANA GİDİYORUZ...FUTBOLCULARA MORAL VERMEYE

Yaşanan olumsuz süreci futbolculara hissettirmemek için yarın ki Samsunspor idmanı ziyaret edecegiz.İdman saat 13:00 da.İdman sonuna dogru takıma moral verip bu olayların onları etkilememesini ve onların yanlarında oldugumuzu belirtmek için tesislerdeyiz.Saat 13:00 da dernekten hareket edecegiz.Kaç kişi olacagımızın hiç önemi yok amaç belli Bu takımın bu süreçten etkilenmemesi.

ŞİRİNLER

mehmet yılmaz

AlıntıBiz tüm istek ve arzumuzu Samsunspor'un ligdeki başarısı için sarf ederken, bazı yöneticilerin asılsız ve boş iddialarla gündemi meşgul etmesinin değerlendirmesini kamuoyuna ve Samsunspor taraftartarına bırakıyorum

AlıntıGidenlerin yolu açık olsun, ben görevimin başındayım. Samsunspor kimsenin oyuncağı değil, sahipsiz de değil.

AlıntıTarık Cengiz kaç tane yönetim kurulu toplantısına katılmış; kaç tane maça gelmiş?

Helal olsun be Kazım Başkan, diyecek söz bulamıyorum artık...  >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

alisan5516

hepinize hayırlı olsun çok sevdiğiniz Ahmet Şahin de kişisel hırslara ürün olarak Samsunsporu bırakıyormuş.Şimdi bir yazı yazıyorum birazdan paylaşacağım olayın asıl nedeni,nedenlerini belirteceğim.

doðan

30 November 2011, 17:33:55 #164 Son düzenlenme: 30 November 2011, 17:37:44 doðan
Grup yada site olarak bildiri yayınlamak mantıklı bu konuda erdem  başkanın kulaklarını çınlatalım  :evet: :evet:

gelelim istifalara ; dünden bu güne her ne kadar İzmir de olsamda sarsıntısını yaşamakla yada olayı anlamakla geçirdim tüm mesaimi , kimlerle görüştüm kimlerle fikirleştim yönümü aradım , yanımı aradım , döndüm dolaştım  veee  evet KRAL ÇIPLAK dedim kendimce ...
kongre de söylenenler geldi gözümün önüne , ve şimdi yaşananlar , istifa edenler kim bir bakalım , bir önceki yönetimde ekibini bırakıp yeni yönetime dahil olanlar değilmi aynı zamanda , dün bırakıp yine geldiniz , yarın yine geleceksiniz, gün aşırı olarak bir açıklamanın ardından topluca istifa ettiniz takdire şaayan bir duruş sergilediniz  helal olsun , 16 yedek üye istifa etmiş ..(bir kaçı da etmiş diye yazıldı ama etmediler isimleri bende mevcuttur ) kim bunlar kimin nesi kimin fesi , hangi vasıfla yönetim kademesinin yedeği bilen varsa tartışalım ..istifa eden asil üyelerin kimler olduğu zaten aşikar ..şimdi dik duruş gösteren KAZIM YILMAZ' a ( yada dik durmaya çalışan) destek zamanı değilmidir , köprü geçerken at değiştirilmez bir ata sözü değilmidir, Birde bu gün Basın açıklaması yapan Sayın Tarık CENGİZ hangi duruşla SAMSUNSPOR u sahiplenme güdüsü içine girmiştir , zamanında fenerbahçe maçını bağlamak için samsunda hangi kişlere 1milyon dolar teklif etmiştir , kirli çamaşırlar bir gün olur dökülür ortaya .. sevsemde sevmesemde Bu gün SAMSUNSPOR umun başkanı olan sayın KAZIM YILMAZ a destek verilmesi düşüncesindeyim , bu gün konuştuğunu yarın unutanlarla aynı tarafta olmaktansa , gurur ve onurla ayakta durmaya çalışanlarla aynı tarafta olmayı yeğlerim...