STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 03 December 2011, 16:15:38
Yönetim zaten kaosun icinde su Petkoyu kovun be olan olmus zaten biz alistik kaosa.
Gelen yerli herhalde bundanda kötü olmaz sanirim.

Ama ben diyim hic bosuna Petko istifaaaaaaaaa  yazmayilim
son 4 mactan 0 alsak bile devre arasina kadar kovmazlarrrrr.

bari 6 puan alalim su son 4 mactanda ikinci devreye birazcik ümitli girelim.

Acil gönderilmesi olanlar : PETKO - SARP - Bance -  bu 3ü garantiii gitmeli

Bence Ahmet Şahinde bunlara eklenmeli....

GurbetciFanatik

55ertan

Alıntı yapılan: muhalif - 03 December 2011, 15:58:32
pardon da ahmet şahın le ne alakası var golun ben mı goremedım ?
kemal 1.75 lık adama oyle kafa topu vurdurursa gol olur tabı.

Ahmet kolariyla birlikde 2,3m.
Kalenin 5m önünde 1,75lik adam uzun ortadan sonra kafa golü atiyor   >:(

Jnr.Serkan

03 December 2011, 16:22:11 #378 Son düzenlenme: 03 December 2011, 16:30:53 Jnr.Serkan
Ahmet Şahinin golde ne hatası var yapmayın gözünüzü sevim tamam önde yakalandı ama Kemal'de orda o kafayı vurdurmıcak arkadaş.Bu at kuyruklu herifi sahada görmeye tahammul edemiyorum ama golde ne yapsın takımının en iyi stoperine güvendi topa çıkmadı.Senin en iyi oyuncun Kemal Tokak,1.75 boyunda ki adama üzerinden kafa vurduruyorsa Ahmet Şahin ne yapsın.Defansına güvendi topu bıraktı Kemal yaktı bizi bu seferde..

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: 55ertan - 03 December 2011, 16:19:02
Ahmet kolariyla birlikde 2,3m.
Kalenin 5m önünde 1,75lik adam uzun ortadan sonra kafa golü atiyor   >:(
1.75 lik adamın yanında 1.85 lik kemal var.o neci peki ?
ayrıca orta oyle yavas fln da gelmedı sert geldı.cıkmaya zamanı olmadı.
ahmet'e sövülcekse gol yüzünden değil maç içinde yaptığı aptalca hatalardan dolayı sövülmeli bence.

ngonge

O 175 lik adam 3 defa %100 lük kafa topu buldu, 3.de atacağı belliydi. Biz izledik hoca da izledi.

Halbuki kanat beklerinin yerine erkenden Bahia-Lazar gibi uzunları almak çok mu zordu.

Desiqner

Galip Öztürk şakşakçılarına koz verdi Facedeki yorumlarda herkes resmen yalvarıyor galip ağa kurtar bizi diye.Karaktersiz 100 bin yerine Karakterli 10 bin taraftar diliyorum...

epçeli köylü

Ben armut gibi gol yiyen Ahmet Şahini 2. Abdülaziz vakası olarak nitelendiriyorum. Her geçen gün daha kötü oluyor.Takımın trilyonlarına mal oluyor.1 puan'a bile TFF milyarlar veriyor. Bu yedikçe bizim klübün paraları uçuyor, üstüne birde para alıyor.

twitter

ahmetin bencede golde hatasi yok
bi adama 3 kere hava topu verirsen tekini alir cakar

epçeli köylü

Sinirden çıldırıyorum.Ahmeti şimdi verseler bana gerisini yazmayayım...

Dartagnan

Nasıl hatası yok arkadas ? sen cizgidesin.Yedıgın gol tabiri caizse aşırtma.Adama sormazlar mı o golü nasıl yedin diye? Kemale de artı parantez acmak lazım.Sen 1.80 kusur boydasın be kardesım 1.70 lık adam ne sekılde kapa topu vurdurursun.Kemalle ahmet yarı yarıya kusurludur.Ama Gelıpte kımse ahmet sahının hatası yoktu demesın.

Ollivanders

Ahmet o golde iki adım atıyorsa çıkıp vuracak yumrugunu , askıda kalmayacak.   Uzerine gelen topu tutacaksın artistlik yapıp elini uzatmayacaksın. Her hatalı gol sonrası su içip birşey yokmus hareketlerinden bıktım usandım Ahmet'in. Sadece onda mı hata hayır ! Kemal vurdurmayacaksın adama o topu. Bu kadar basit.

burakbas

sen 2 tane forvetini çıkarırsan..... BU NE PETKOVİÇ !   :kafa: NOT: bu site bu kaleyi layıkıyla korur , o ruhsuzdan iyidir ...

Kronos

Ahmet in golde hatası yok mu_? Adam ceza sahasının içinde üstünden gol yiyebilen tek kaleci ya..Senenin basından beri defalarca beceremediği halde hala yapmaya calıstıgı calım atma hevesi de ayrı bi konu.Adamın yediği kacıncı hatalı gol bu.
Baska bir super lig takımında 2. kaleci bile olamaz...Samsun ekmek kapısı.Adem, Hakan,Dominguez,Bance,Zenke,Akaki,Bahia daha saymak istemiyorum.Bunların hiçbiri baska bir takımda forma bulamaz...
AKSİNİ İDDİA EDENİN FUTBOL BİLGİSİNDEN ŞÜPHE EDERİM !!!

celebi