STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

twitter

03 December 2011, 21:53:08 #420 Son düzenlenme: 03 December 2011, 21:57:16 twitter
bize,

aklı başında bir orta saha maalesef hakan bayraktar oluyor bu  :x((
hızlı top taşıyan bir kanat biz de yok bu nanede. abdül bile görev verilince arada yapıyordu bunu bu sene yapan göremedik
bir de kemal'e tandem maalesef bunu bile beceremedik bi bahia bi akaki oynuyor

mimar55

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 03 December 2011, 18:27:48
Hala içimde ki hırs dinmedi.Bağıra Bağıra sokaklarda küfür etmek istiyorum

aynen hakemede ayrı bir  öfke  var

s_uzunkaya

yaşlanmaya başlandım ben iyice herhalde arkadaşlar, artık bana maçlar hiç heyecan vermiyor  :-\

designer_55

arkadaslar biraz takima destek cikin ya..
forvet eksikligimiz var bu kesin; bunu petkovic te simdilik cozemez.
zenke zenke diyorsunuz onuda gorduk..
Petkovic seyrci baskisindan artik kimi neden degistirdigini bile acikliyor.
biraz sabir...bu maci kotu oynamadik; iyi ataklar vardi...
insallah sonuc ta gelecek

Forvetim

o kadar gol kaçarsa elin oğlu gelir ahmeti keklik gibi avlar. yakaladın mı atacaksın arkadaş karşı karşıya kaçtane pozisyon vardı birini bari atın be. böyle pozisyon veren takımları yenemeyeceksin de kimi yeneceksin bu lig de. pisi pisine gitti maç. en az 1 puan getirmeliydik.

fanatik samsunsporlu

hadi petkoviç öküz de finkin zenkenin bancenin kaçırdığını da hoca mı kaçırdı.maçı izlerken bance zenke oyundan çıkarken taraftarımız olumlu tezahürat yapıyorlardı.memnunlar demek ki bu kadar gol kaçırdıkları için

seskat

bu petkovic Otto Rehagel'i gecti be, adamlar yunanistanla avrupa şampiyonu olduğunda bu kadar defansif oynamıyordu. bu nedir allah aşkına. bende sabır kalmadı artık. bugüne kadar petkovie güvenelim bişeyler olcak başarcaz diyordum, ama bugün son nokta oldu. böyle bir rezillik olabilirmi. Akaki ile gol arıyoruz. allahım sen sabır ver.

feveran

adam elini kolunu bağladı maç gıttı elı kolu baglı ızlıyo o kadar bende izliyorum maç bende yaparım teknık dırektorluk ya başkan hala buna nasıl dayanıyosun

fat55

zenkeyi çıkardın tamam ama ileride top tutabilen vbance neden çıkar ki?mustafa sarp dururken murat neden çıkar?hoca aklını başına al yoksa aklını alırlar adamın.mustafa sarp sen de defol git samsundan.

Sol Açık

Alıntı yapılan: isa55 - 03 December 2011, 18:49:23
Rakiplerin gol atması için Ahmet'in 1 karış üzerinden top atmaları yeterli. Benzerini Eskişehir'de de yemişti.

Aslında birkaç tane çok önemli top da çıkardı ama, harbiden aynısını Eskişehir'de de yemişti. Bence hatalı yenmiş bir gol, ama sadece Ahmet'e sövüp de rahatlayamıyor insan.

Bu kadar da kaçmaz ki! Hadi Zenke kazma, geçen sezon da attıklarının çoğu tesadüftü, karşı karşıya sadece abanıyor şansa girerse. Ama Fink'in atmasını bekliyordum (onun da soluna geldi top). Hadi o da olmadı, at şu golü oğlum Hakan.

Çok şansız ve acı bir yenilgi oldu...

red_white

yahu anlamıyorum sezon başından beri gol atamıyoruz malmıdır nedir bunlar ya taş koysan ona çarptırsan gol olur. şut çekmekten haberleri yok  :kafa:

bluegreen55

Böyle olmayacak kadromuzda Samsunlu bir golcü varmı bilmiyorum ama yine bir golcü yaratmamız lazım altyapıdan fln nerden bulursak bulalım...

masbene

samsunda adamcılık, torpil gibi davalar bitmediği sürece samsunlu topçu görmemiz zor. altyapıda oynayan kuzenlerimden biliyorum.çocuk 2 gol atıyor deplasmanda, gazetede golü başkasına yazıyorlar.bizimkinin adı bile geçmiyor.lanet olsun bu herşey avucumda, kodaman zihniyetine, emeği çalanlara

Ayberk

Şu takımda Celil gibi pırpır adam yok, durup dururken birden bire pozisyon yaratacak adam yok. O yüzden gol atamıyoruz, atsak da organize bir gol olmuyor.

mehmet yılmaz

Yazıp yazıp siliyorum
Ayıptır, günahtır, yazıktır!