STSL 2011-2012 / 13.Hafta | Gaziantepspor - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 26 November 2011, 16:22:47

« önceki - sonraki »

berusa55

Yeteneksizlerle dolu bir takımız. Çapları belli adamlarla ligde kalmaya çalışacağız.

kaptan 55

ngonge

Elde tutacak birşey yok, hocası da oyuncusu da...

Kaç defa karşı karşıya kaçırdık bu maçta...

GurbetciFanatik

Bu macin icin 4 kisi sicti

1- Petko = sictin takimin icine senin oyuncu degistirmede oyun okumanada sokim
2- Sarp =  ruh robot kazma yarardan cok yaptigi pas hatalariyla zararin 1 numarasi
3-Ahmet =  eger satilmamizsan o zaman resmen kazma kalecisin
4-Fink = ikili mücadele kizlar gibi girdin, ne takimi sirtladan ne de oyun kurdun tek pasifdin baska bi sey yok

havzalı55

Golden önce defalarca golll geliyorum dedi Orta Sahamız tam rezalet hala hakan arslanı oyuna almadın.. Evet aldın Bance yi oyundan alıp aldın hakanı cıkarsana be adam Mustafa Sarpı koca maç hiç bi olumlu bişey yapmadı. Antep son dakikalarda yorulmuş bitik bi görüntüde Sen hala defans yapmaya kararlısın Be adam yürüsen üzerlerine Zenke ve Ufuk oyunda olsa aynı anda Galip gelicez.

Artık yapılcak tek şey var Petkoviç İstifaaaa

Uğur Yıldız

deplasmanda karşı karşıya kaçırırsan forvetsiz oynamaya çalışırsan zenkeyı cıkarırken gol yersen bole oluyo .. ruhsuz futbolcu müsvetteleri bari daha maça çıkmayında  formayı kirletmeyin şereften yoksun insanlar !

ethm55

onu bunu geçin 'Takımda Hırs YOK kazanma istegi YOK ' boş mücadele yapıyolar.
Kemal,Zenke, Beceriksiz Olsanda Bance Dışında 11 e almam bugunki topçuları.
Petkoviçede Güle Güle Artık Maaşlı Elemanmısın Birilerinin Anlamadım  Gitti Bu Kadar Özürlü Olunmaz.

SametYılmaz55

aptal aptal goller yiyoruz,atılacak golleri atamıyoruz.süper ligdeki bütün takozlara sahibiz.devre arasına kadar deplasmanlarda puan çıkaramazsak işimiz zor :rulet:

özkan

Halısahada bir kere maç yapan adam,ahmetin o golü para karşılığı yediğinin anlar.Durup dururken biyerden duman çıkmıyormuş ahmet efendi.

ahmetsefa55

pardon da ahmet şahın le ne alakası var golun ben mı goremedım ?
kemal 1.75 lık adama oyle kafa topu vurdurursa gol olur tabı.

KotuCocuk55

Takim oyunun belli dakikalarinda güzel oynuyor ve gole yakin duruyor.Ne yazikki böyle anlarda beceriksizlik ve kapasite yoksunlugu skor üretmede sikinti cikartiyor ve yenilen bir gol sonunda sahada verilen müdaceleye ragmen hanemize puan yazdiramiyoruz.Bugün bu maci kazanabilirdikte,farkli bir sekilde kaybedebilirdik de..

Ahmet sahin iyi kurtarislar yapmasina ragmen ayagina gelen her topta yuregimizi agzimiza getirdi ve golde de sadece izledi..Buna ragmen satilmis ve kovulsun gibi laflari ben sahsim adina agir buluyorum..

Yöneticilerin yarisinin istifa ettigi   su anda avuclarini ovusturduklari bir kulüp yapisinda sahada mücadele eden kirmizi-beyaz futbolcularimi kutluyorum,yine olmadi..

Olmamasinin tek sebebi de camianin takim olamamasi ve takim kadrosunun yeterli olmamasi.

Ilk yarinin bitimine 4 hafta kaldi,5-8 puan arasi bir puani toplamayi hedefleyip daha sonra da sapkamizi onumuze koyup dusunmekten baska bir alternatifimiz yok, yillarin kurdu adnan sezgin devre arasi icin birseyler düsünüyordur umarim..

ethm55

Alıntı yapılan: muhalif - 03 December 2011, 15:58:32
pardon da ahmet şahın le ne alakası var golun ben mı goremedım ?
kemal 1.75 lık adama oyle kafa topu vurdurursa gol olur tabı.

Yanlış Mac İzlemişin Ondan Göremedin Abi..

epçeli köylü

Adam gibi bir türk teknikdirektörle anlaşılmalı.Devre arası girmeden transferleri belirleyip kendi kadrosunu oluştursun....

samsunmania

Ben hayatımda böyle hoca görmedim. 2 forvetle antepe gelip ikisini de oyundan çıkardı. Fm de bile yapılmayacak hatalar yapıyor. Özellikle mi yapıyor anlamadım. Ufuk yeni oyuna girmesine rağmen topa basmıyor, koşmuyor. Ahmet üzerine gelen topu şüpheleri doğrularcasına içeri alıyor, 1.75 lik adam kemalin üzerinden gol atıyor, karşı karşıya gol atamıyoruz. alacağımız 3 puanı resmen hediye ediyoruz. Son dk da kaçan idmanda bile kaçmaz. Allah bizden aldıklarınızı da sizden alsın inşallah. Kabiliyetsizler.

kuzey55

yok arkadaş strese gerek yok bu takım ligde kalamaz.bu çapsız ve yeteneksişz oyuncularla ligde kalmamız mucize  :( :(