STSL 2011-2012/ 7.Hafta | Fenerbahçe - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan berusa55, 16 October 2011, 17:01:15

« önceki - sonraki »

epçeli köylü

Nuri Asan

Şu bizim armayı televizyondan görünce çıldıracak gibi oluyorum

##kdc##

bi hafta boyunca fark yeriz diyen arkadaşlarımız nerede??

kutsalforma

23 October 2011, 23:07:37 #408 Son düzenlenme: 23 October 2011, 23:48:55 kutsalforma
Ben üzüldüm bir puana aslinda
Tabiki lige yeni yükselmis bir takim icin Istanbul deplasmanindan alinan bir puan iyiden dahada iyidir ama bu  fener_bahce bizden cokta üstünm oynamadi. Tamam adamlar belki bizden daha fazla pozisyona girdi ama milyon dolarlik bir takima karsi iyi oynadik. Saklanmadik, korkmadik. Birazcik becerikli olsaydik, bir gol atip üzerine yatabilirdik. Ve bir kontradan 2. golü bulabilirdik?
Olabilirdi diyorum, cünkü  samsunspor_x umuzu cok dik basli gördüm, gögsümüzü gere gere oynadik
Takimin, futbolcularin durusunu cok begendim. Kimse kendini gizlemedi, Helal olsun cocuklara.

Macin adami Ertugruldu. Takimin en iyisiydi. Keske bonservisi bizde olaydi??
Yürü be Samsunsporum sahlandirdin bizi delikanli durusunla!

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Cüneyt - 23 October 2011, 23:07:13

biri bendim burdayim.
Ama IBB macindan sonra pal lazar ve sarp i görünce öyle dedim yanlismi demisim.
Bak 3 kazmadan 2 si yoktu aldik 1 puani. Dominguezde olamsa 3 puan gelirsi herhalde.

Tribün_ali

Alıntı yapılan: Cüneyt - 23 October 2011, 23:07:13

Burdayım takım mahçup etti beni böle puan alsında hep mahçup olmaya razıyım. Deplasmanda kadıköyde alınan 1 puan çok iyi. Ama Karabük Maçını mutlak kazanmalıyız

epçeli köylü

Alıntı yapılan: GurbetciFanatik - 23 October 2011, 23:09:01
biri bendim burdayim.
Ama IBB macindan sonra pal lazar ve sarp i görünce öyle dedim yanlismi demisim.
Bak 3 kazmadan 2 si yoktu aldik 1 puani. Dominguezde olamsa 3 puan gelirsi herhalde.

Birde kaleci Ahmeti unutmayalım....

Ollivanders

LisandroLopez

Alıntı yapılan: kutsalforma - 23 October 2011, 23:07:37

Macin adami Ertugruldu. Takimin en iyisiydi. Keske bonservisi bizde olaydi??
Yürü be Samsunsporum sahlandirdin bizi delikanli durusunla!

Maçın adamı Kemal Tokak'dı :)

ali ihsan

mimar55

ya çok şükür ben dedim fark yeriz diye ama ben manisayıda yeneriz demiştim... çok mutluyum penaltımız verilseydi belki 3 puan alırdık bu arada ilk 7 hafta oynadığımız takımlar ilk 6 da acaba biz futbolculara haksız mı giydiriyoruz yoksa ben şimdi cok mutluyum diye mi bana böyle geliyor
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

1    Fenerbahçe    
2    Galatasaray    
3    Orduspor        
4    İstanbul BŞB    
5    Trabzonspor    
6    Manisaspor           

Turuncu

Böyle oynayın canımızı yiyin , karabük maçında 3 puan alıp çıkışa geçeriz inşallah.

emre

Güzel bir gün,güzel bir oyun, içinde bulunduğumuz durum açısından güzel 1 puan...Böyle oynayın Eskişehir'e de Bursa'ya da gelelim  :)

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: mimar55 - 23 October 2011, 23:34:18
ilk 7 hafta oynadığımız takımlar ilk 6 da acaba biz futbolculara haksız mı giydiriyoruz yoksa ben şimdi cok mutluyum diye mi bana böyle geliyor

bence yanılıyosun biz manisa maçındaki beceriksiz futbolculara kızdık belediye maçındaki ruh yoksulu takıma kızdık takımını tanımayan oyunu okuyamayan hocaya kızdık fener maçındaki hocaya ve futbolculara kızmadık.

SametYılmaz55

istanbul şakşakçıları Kemal ve Adem'e aşık oldular resmen :)