MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

celebi

burakbas

kim istifa ederse etsin. bu işin olamayacağı belliydi.

34 SS 1965

olan oldu beyler ama bu sene biz küme düşmeyeceğiz beklenen oldu artık sakmanın da manası kalmadı gibi bişey oldu dedi dün ntv spora konuşan o kel beyfendi baraj maçını bekliyorduk dediler çıkmazsak düşecek takımlar belli olacak diyerekden en azından bu sene öyle bir korkumuz olmıycak fener sivas mersin yolcu beyler.

özkan

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 12 November 2011, 10:58:01
olan oldu beyler ama bu sene biz küme düşmeyeceğiz beklenen oldu artık sakmanın da manası kalmadı gibi bişey oldu dedi dün ntv spora konuşan o kel beyfendi baraj maçını bekliyorduk dediler çıkmazsak düşecek takımlar belli olacak diyerekden en azından bu sene öyle bir korkumuz olmıycak fener sivas mersin yolcu beyler.
bu yüzden elenelim dedim işte.

burakbas

Alıntı yapılan: 34 SS 1965 - 12 November 2011, 10:58:01

düşme ihtimalleri sizce nasıl ?

ahmetsefa55

mersinin bu işlerin içinde olmadığını söyledi geçen gün telegolde serhat ulueren.
bılemem tabıki gorecegız.

burakbas

Mersin , geçen sene Giresun maçından dolayı bu işlerin içerisinde. Giresunspor geçen sene evinde maçı resmen Mersin' e verdi. İnşallah düşerler.

özkan

Bakalım 17'sinde iddianame açıklanacak diye hatırlıyorum.Bakanlım,Türkiye gerçekten hukuk devletimi,yoksa birilerinin borusunun öttüğü yer mi göreceğiz..

burakbas

ben düşmelerinden yanayım. Düşsünler de biz bu sene kurtulsak ...  :D

samsunluhakan

arkadaşım onlar düşmese bile biz ligde kalacagız herkez rahat olsun samsunspor bu sene ligde kalacaktır...

ahmetsefa55

fatih terim , şansal büyüka , mustafa denizli , erman toroğlu , ahmet çakar vs.
bu saydıgım isimler futbolun ergenekonudur.
bunlar parayı götürenlerdir.şansal diyo ki bu enkazı 3 kişi kaldırabılır.terim , şenol güneş, mustafa denizli..
bunların içinde hangisi işsiz.denizli.
peki bu denizli aylardır milli takım için kendine yol yapıyomu ? yapıyo...
kazım , umut bulut , halil altıntop , sarbi , giray , hakan balta , gökhan zan vs. gibi topcular bu mıllı takımın sahipleri mi ?
iyi de oynasalar kotu de oynasalar bu formayı gıyıyolar zaten.ne anladım bu ısten.
bızım kemal tokak , hasan ali kaldırım , ismail köybaşı , necip uysal ,alper potuk , ali dere , emrah başsan , muhammet demir , cenk tosun ,semih şentürk vs.
bu adamlar ne yaparlarsa milli takıma seçilebilirler biri cevap versin ?
sezon başında serdar adalı kemal'i arıyo ''bjk'ye gelirsen milli forman da garanti''diyebiliyo...!
bu takım sadece İstanbul'un milli takımımıdır ?
bu ülke de başka şehir yok mu ?
Samsun,izmir,bursa,eskişehir,trabzon,kocaeli,sakarya,adana...
burada yaşayan insanların milli takımı değil mi bu milli takım ?
peki sen ARDA TURAN şerefsizi.beğenemedin mi lan o formayı da 1 kez daha giymeyi kendine yük gördün ?
oraya gidenler senin arkadaşların değilmi lan şeref yoksunu ?
zengini malı züğürdün çenesini yordu yine...

celebi

samsunluhakan

bizim milli takımdan hiç bir şey olmaz adamlar hırslarını fena aldılar kimse beklemiyordu sen sabriden orta saha yapmak istersen öle olur elinde mehmet topal gibi adam varken sabri tercihi neden bu hıddınk ten kimse hesap sormazmı ya allah aşkına oguzuda kovun gitsin ne işe yarar maaş almaktan başka anlamak mümkün degil bundan kötüsü olamaz bence ...

twitter

konya, buca, kasımpaşa ne olacak ? sonuçta geçen yılın iddaanamesi
mantıken onların tekrar gelmesi, mersin'in 2. lige gitmesi falan gerekiyor

brigand

çok yorum yazılmış dünden beri okuyamadım. dünkü kadar yoğun günde maça da gidelim dedik. ben bu kadar ruhsuz adamı bir arada görmedim. o atmosferde de gram oynayamıyorsan çıkar formayı daha da gelmiyorum milli takıma de.bizim takımı eleştirirken kesinlikle daha insaflı olmam lazım. artık kabak gibi ortada o papazlar oradayken en alttan en üste bu takımdan cacık olmaz. hiddink zaten parasını aldı basar gider. 2 gün sonra da Türkiye güzel bir deneyimdi der. olan yine bize oldu.
son olarak şunu belirteyim. bir arkadaş vardı sabri denen varlığı savunan. o kadar hocadan iyi mi biliyorsunuz diyen. halı sahada oynamaya benzemez diyen. Net söylüyorum arkadaşım. Getir o beyinsiz sabri denen varlığı halı sahada karşıma, belini iki yerden kırmassam neyim. ayrıca bir daha mesajlarını yazarken biraz daha dikkat et !