MİLLİ TAKIMIMIZIN RAKİBİ BELLİ OLDU

Başlatan samsunluhakan, 13 October 2011, 16:55:30

« önceki - sonraki »

bluegreen55

giray yerine kemal tokak olsaydı egemenin  yerineede servet olsaydı biri çabukluğuyla ötekide hava toplarındaki hakimiyetiyle herşeyi değiştirirdi...
lanet olsun...

mehmet yılmaz

Aynı bizim samsunspor bizde petkoviç orada hiddink istifa edecek misiniz sorusuna taraftar çok duygusal diye cevap veriyor neden istifa etsin ki? Eğer görevden alınırsa kapı gibi tazminatı var aptal mi hiddink? Hem bize hem de milli takıma türk hoca gerekiyor bu çok açık ve düzelmenin tek değilse de ilk şartı bence adam 0-3 normal sonuç diyor hırvatlarla aramızda fark var diyor oğuz çetin rezaleti aynen devam ediyor ıstanbul takımı taraftarlarının saçmalıklari da... Milli maçları anadoluya verin artık maçın en rezili ise corluka gibi bir kaplumbağadan yediği çalım ve oynamadığı futbolla gökhan gönüldu nam-i diğer türkiyenin pal lazari

mehmet yılmaz

Mustafa denizli lig tvde kendine yol yapıyor şu anda.  Peki, dediklerinde haklı mi? Sonuna kadar haklı ama neredeyse ben bu göreve talibim demediği kaldı... Zaten düşüşte olan ve şike iddiaları nedeniyle karışmaya aday olan türk futbolu için euro 2012 bir pansuman şansı idi ama tren kaçtı perşembenin gelişi çarşambadan belliydi lakin yine de çok üzücü bir durum

babasamsunlu

korklar asla kazanamaz...
maçın başlamasına 10 dakika kala kadroları görünce açtım bilyoneri bastım hırvatistana..
kendi sahanda oynuyorsun ve elle tutulur tek forvetin Burak !!!

tek forvet ile çıkmanıda belki anlardım ama kanatlara  koyduğun adamlar biri hamit bir diğeride arda ...
Hadi arda neyse de orta sahaya koyduğun adam süratinden başka bir becerisi olmayan sabri...
defansın göbeğine almanya patentli ömer duruken 30 yaşında ilk milli maçına çıkmış egemen var..

ben böyle bir korkak oyun düzeni görmedim.. 
takımda 4 çakılı savunmacının yanında orta alanda emre sabri ve selçuk gibi savunma yönü daha ağır topçularıda ekleyip 7 savunmacı ile çıkan bir milli takım...
hırvatların kazanmak için geldikleri o kadar belliydiki.. çift forvet çıktı bi kere adam deplasmandaki maça..

O.Ç VE G.H..... BU MİLLİ TAKIMIN BALTALAYICILARIDIR...
15 YILDIR MİLLİ TAKIMDAN BESLENİYORSUN O.Ç... YETER DAA Bİ BAS GİT...

BU ARADA 3.50 GANYAN İÇİN TEŞEKKÜRLER HİDDİNK....

Kodalak

Alıntı yapılan: samsuni - 12 November 2011, 00:37:56
Aynı bizim samsunspor bizde petkoviç orada hiddink istifa edecek misiniz sorusuna taraftar çok duygusal diye cevap veriyor neden istifa etsin ki? Eğer görevden alınırsa kapı gibi tazminatı var aptal mi hiddink? Hem bize hem de milli takıma türk hoca gerekiyor bu çok açık ve düzelmenin tek değilse de ilk şartı bence adam 0-3 normal sonuç diyor hırvatlarla aramızda fark var diyor oğuz çetin rezaleti aynen devam ediyor ıstanbul takımı taraftarlarının saçmalıklari da... Milli maçları anadoluya verin artık maçın en rezili ise corluka gibi bir kaplumbağadan yediği çalım ve oynamadığı futbolla gökhan gönüldu nam-i diğer türkiyenin pal lazari

hocam ağzına sağlık akşam düşündüğüm şeylerin aynısını yazmışsın...

;)

özkan

Birilerinin tekelinde olan milli takım benim umrumda değil çokta şeydi.Adamın biri bize gelirsen milli takımın garanti diyebiliyorsa ne yapayım ben öyle milli takımı,o formanın hakedenlerin sırtında olduğunu,bizim ulusumuzu temsil ettiğini düşünmüyorum.

feveran

o.ç istifa aynı b ızım petkovıc bıze yabancı hoca olmuyor olmuyor adam a coda tın mıllı takım ne olmuş samsunspor ne olmuş hersey para para dolar dolar yazıklar olsun  zzzzz biz uyumaya devam

celebi

FaTiH_HaN

Ben ne hiddink'e kızıyorum nede oğuz çetine onları o mevkilere getirenlerin suç başka kimsenin değil, ama futbolcuların milli maçta bu kadar ruhsuz oynaması hiddinkle falan alakalı değil, milli maç ya milli maç bankasyadan oyuncu çağırsan hiç yoktan dalağı şişene kadar koşar milli takım ruhu denilen bir şey kalmamış ortada.

Volkanı konuşmaya bile değmez yaptığı etik değil ayrı konu ayrıca profesyönel de olamadığını gösterdi, futbolcuysan sinirlerine hakim olacaksın. Ama 3-0 bile olsa milli takım yuhalanmaz, 3-0 yeniliyoruz ama daha dk 52 3-1 olsa zor ama olsa belki rövanş için az da olsa bir iddamız bir onur mücadelemiz olurdu, maç 70 den sonra bizim için bitti zaten, ortam gerildi, yine yalan olduk.

binikalamadım

celebi

fındık

Hırvatistan'a Euro 2012 de Başarılar dileriz. Açıklamasını tff den bekliyoruz.

feveran

bu hiddink'e heronlardan 11 kişilik takım yapsan, yine kaznamaz yine kazanamaz >:(

feveran

aşağıdakilerden hangisi en önce istifa etmeli ; a hiddink- b vali bey-c belediye bşk.- d messi- e hepsi