STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

samuray

bende bu önümüzdeki 4 maçlık periyotta 2 galibiyet 2 beraberlik iyimser tahmin yapıyorum belki isteğim herkesin istediği de budur diye düşünenlerdenim yani 8 puan ümit ediyorum inşallah

masbene

kumköylü ahmet

cok korkuyom bu macdan ama puan bile alirsak iyi bizim icin..bu kadroyla cok zor ama hayirlsii

buonanotte

Çok zor bir dönemden geçiyoruz iki zor deplasman kolay gelsin.

ErkÇay55

13 October 2011, 23:20:30 #184 Son düzenlenme: 13 October 2011, 23:30:28 ErkÇay55
Yapılan yorumları okuyunca birçok kişi takımı beğenmiyor.bu maçın zor geçeceğini düşünüyorum. ama iyimser olmak istiyorum.lige verilen arayı iyi değerlendirdiğimizi düşünerek bu maçtan puan veya puanlarla dönebileceğimizi düşünüyorum.

BU ZOR GÜNLERDE TEK TESELLİMİZ,SEVDAMIZ SAMSUNSPOR samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

55__Gurbet__55

I.B.B'yi cok abartiyorsunuz.Bizimkiler bu 2 Hafta'da biraz savunma yapmayi ögrenmisseler 3 puani aliriz.

binikalamadım

puansız dönmemeliyiz...o gün istanbul çok soğuk olacakmış..

celebi

hava yağmurlu olacak sanırım maç günü Allah yardımcımız olsun.

mehmet yılmaz

Geçen sene Güngören maçı günü de acayip soğuktu. Yağış da vardı. Bir gün önce hırka ile dolaşmıştım İstanbul'u sabah bir kalktık, kar yağacak gibiydi nerdeyse. O gün doluydu bizim bölüm. Ama yine de etkileyecektir seyirci sayısını.

celebi

samsunluhakan

Alıntı yapılan: celebi - 14 October 2011, 09:29:19
1000-2000 arası :ok

5000 rahat olur diyorum çünkü istanbulda takımı özleyen çok taraftarımız var sadece grup istanbul 2000 kişi giderler maça

özkan

Geçen seneki heyecanın olmaması ve  ''bizler yönetimi futbolcusu,futbolcuların baldızları ve eşleri,eşlerinin altın günlerindeki arkadaşları ve tabak tabak kısırlarla geniş bir aileyiz'' gibi bir lafı söyleyebilecek aciz bir yönetimden dolayı sayı olarak maksimum 2.000'i geçemeyeceğimizi düşünüyorum.

Ayrıca bu maçı IBB ile oynamaktansa fenerle bu hafta oynamayı tercih ederdim.Milli takım stresi ve yorgunu olan oyuncularından ötürü bu hafta onlarla oynamak bizim için avantaj olabilirdi.

ibo055

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 14 October 2011, 09:30:54
5000 rahat olur diyorum çünkü istanbulda takımı özleyen çok taraftarımız var sadece grup istanbul 2000 kişi giderler maça

dostum iyi diyorsunda   o özleyenlerin hepsi samsunsporlu değil  adam  istanbul takımlarını tutuyor  maca  samsunluyum diye geliyor
bize samsunspor  sevdalıları  gerek  bize yürekten destek yapaçak  kişiler gerek  taraftar sayısına gelince  2000 anca buluruz

kadir55ist

maç günü biletler staddan satılacak mı bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.

fındık

Taraftarlarımız saat 16.30'dan itibaren genel satışa sunulacak olan maç biletlerini, Biletix'in satış noktaları, çağrı merkezi ve internet sitesi aracılığıyla satın alabilecek. Biletler, Samsun'daki 56'lar ve Atakum Errea mağazaları ve Cumhuriyet Meydanı'ndaki Çelik Telekom'dan da temin edebilecek. Biletix'in Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki gişelerinden de maç günü bilet satışı yapılacak
samsunspor.org