STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

celebi

hava çk sertve yağışlı 1000-2000 arasıolur diye düşünüyorum

cembaba

Orası çok da soğuk olur o zaman. Rüzgar paneli de yok. Çok zor maç. Ama 2-1 kazanacağımızı düşünüyorum yinede.

isa55

Verilen kadroda adem ve lazar var. O halde Kemali yerinde oynatacak. Doğrulardan birini yapacak hoca inşallah. Sırada Dilaver var. Önce 18 kişilik kadroda sonra sahada göreceğiz galiba.

deriaKR

umarim adanan bey petkovicin kulakini cekmisdir...yoksa ibb öyle alim salim bi takim degil,,baariz geceriz skor 0-3

55__Gurbet__55

buyuk_sehir 1:2    samsunspor_x

:gooolll  Ekigho, Bance

samsunluhakan

hoca yeni bişey yumurtluyacak diye öle korkuyorumki umarım korkularım boşadır adamları yerli yerinde oynatır inşallah zenke neden yok hoca kafayımı yedi kendi ipini çekiyorrrr biri petkoviçi uyarsın

babasamsunlu

Totem değiştirelim.
Maç başlığına koyalım bu sefer...
zor maç ama böyle maçların takımı değilmiyiz...
Haydi BAKALIM UĞUR OLUR İNŞALLAH...

Serkan

Alıntı yapılan: samsunluhakan - 16 October 2011, 02:34:06
hoca yeni bişey yumurtluyacak diye öle korkuyorumki umarım korkularım boşadır adamları yerli yerinde oynatır inşallah zenke neden yok hoca kafayımı yedi kendi ipini çekiyorrrr biri petkoviçi uyarsın

Zenke sakat galiba

SametYılmaz55

sanki hazırlık maçları yapıyoruz.daha kadroyu tam anlamıyla oturtamadık ama bu arada millet çatır çatır topluyor puanları.umarım bir an önce takımı tam anlamıyla kurup almamız gereken puanları alırız.inşallah  buyuk_sehir maçı başlangıç olur

kuzey55

atakan

istanbul soğuk.takım ısıtır inşallah bizi.düşelim yollara yavaştan.

55__Gurbet__55

Maci LigTV veriyor. Evde digitürkü olmayanlar kahve'ye gidip izliyebilirler.

King1965

samsunluhakan

Alıntı yapılan: King1965 - 16 October 2011, 11:05:31
3 PUAN ALICAZ BURAYA YAZIYORUM  :kanka:

ben 3 puandan eminim inşallah kazanacagız ekingo bance 2-0 yeneriz

muzaffer4