STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

Sercan

kýzýlyýldýz55

güngörende soğuk yağmurlu havaya rağmen baya ilgi vardı.Ama ordaki gibi olmaz umarım bjk atkılılar fener montu giyin insanlar vardı iğrenmiştim o gün ..
Alıntı yapılan: Sercan - 07 October 2011, 18:21:43
100 kişi olsun ama Samsunspor'lu olsun.

ErkÇay55

AlıntıTamam abi , Biletix de hala fiyatlar belli değil , satışa çıkarsalar bari

Bugün Samsun Biletix deki görevliye sordum bilet fiyatlarını maçtan üç gün önce belli olur dedi.

Sioux

Alıntı yapılan: kızılyıldız55 - 07 October 2011, 18:31:22
güngörende soğuk yağmurlu havaya rağmen baya ilgi vardı.Ama ordaki gibi olmaz umarım bjk atkılılar fener montu giyin insanlar vardı iğrenmiştim o gün ..

öyle bir yazmışsın ki sanki 100-150 tane öyle tip vardı. toplasan 3-5 kişiydiler v büyük Samsunspor taraftarı gerekli ikazı ve müdahaleyi yapınca akıllı oldular!!! dışarıdan biri gelip okusa samsunspor tribünlerinin alayı çift takımlı sanır. arada oluyor bir-iki öküz ama anlıyorlar sonra ;)

feveran

feveran

Alıntı yapılan: samsuni - 07 October 2011, 11:06:54
Ulen hep burjuva taraftar oldunuz başıma :)
Deplasmana uçakla gidenleri anlamıyorum  :P :-[ :peeh:

para var huzur var mehmet abi

Desiqner

Arkadaşlar siteden maça gidecek kaç kişi var şimdi maça Gidiş + Geliş + Maç bileti ortalama ne kadar olur :) Öğrenciyim ilk deplasmanım olacak gidebilirsem inşallah yani :) Çok gitmek istiyorum ama :)

mehmet yılmaz

Bence bu maça değil de, daha çok Fener maçımıza gidilir siteden. Bu maçta yeterince taraftar olur zaten. Kadıköy'e taraftar lazım.

brigand

Alıntı yapılan: samsuni - 09 October 2011, 02:10:59
Bence bu maça değil de, daha çok Fener maçımıza gidilir siteden. Bu maçta yeterince taraftar olur zaten. Kadıköy'e taraftar lazım.

Bende aynı şekilde düşünüyorum. Zaten görünen de o. İbb maçı bilet fiyatlarının da makul olacağını düşünürsek iyi bir sayı yakalayabiliriz. Kadıköyü doldururuz. Ulaşımın kolay olması arenaya gelemeyenleri de çekecektir.

Desiqner

Fener maçıda bilet açısından oldukça tuzlu olacaktır :))

CurvaSs

Alıntı yapılan: Desiqner - 09 October 2011, 02:55:53
Fener maçıda bilet açısından oldukça tuzlu olacaktır :))

tribündergi'de 44 lira olacak deniliyor. ibb maçı için de 20 lira olur dediler sanırım.  :-\

samuray

i.b.b maçından endişeliyim ben açıkçası son oynadığınmız manisa maçındaki futbolda beni hiç tatmin etmedi futbol her zaman 3 ihtimalli bi oyundur ama biz sahhaya ne yansıttık futbol adına oyun olarak ortaya ne koyduk penaltıları kaçırıyoruz kelnin dibinden gol yapamıyoruz seyirci küsüyor takımda bi ruh yok mücadele eden canla başla oynyayan yokoğolu yok malesef inşallah bütün bunları bu maçta üzerimizden atarız güzel kfutbol güzel bi 3 puan neden olmasın inşallah  :( ;D

jorgensen55

Bayanlar için verilen ücretsiz biletleri nerden temin edicez belediye maçı için?

##kdc##

ibb istanbul takımlarına diş geçiriyor lige çıktığından beri, anadolu takımlarına aynı futbolu oynayamıyor. Hocamızda arayı iyi değerlendiririp eksiklerimizi giderirse kazanırız inş;