STSL 2011-2012/ 6.Hafta | İstanbul B.B. - SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan Desiqner, 02 October 2011, 17:01:55

« önceki - sonraki »

samsunum

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 11 October 2011, 17:16:18
istisnalar kaydeyi bozmaz hocam  :P :P :)

Farklılık istisnalarda gizlidir!

Üstüme gelmeyin, vururum alayınızı :)

beşnumara

Önemli olan Mehmet abinin olup olmaması değil.Onunla birlikte benm gibi erman gibi bazı olumsuzluklar biraraya gelirse kazanamıyoruz.Bknz..güngören ,mersin,gs maçı :) :(

berusa55

Samsunspor, İBB maçına hazırlanıyor

11 Ekim 2011 16:25 | NTV Spor ve Ajanslar

Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Samsunspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde, teknik direktör Vladimir Petkovic gözetiminde yapılan antrenmana, ülkelerinin milli takım kamplarında yer alan Hubitia, Lazar, Ehiosun ile Ümit Milli Takım kampında bulunan Savaş Yılmaz ve sakatlığı süren Selim Teber katılmadı.

Gruplara ayrılan futbolcuların bir bölümü ayak tenisi oynarken, diğerleri ise ağırlık toplarıyla egzersiz çalışmaları, uzun atlama ve sıçrama hareketleri yaptı. İstasyon çalışması da yapan kırmızı-beyazlı futbolcuların çalışması, yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü.

Samsunspor, saat 16.00'da yapacağı ikinci antrenmanla, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına devam edecek.

Samsunspor Genel Koordinatörü Adnan Sezgin, antrenman sonrası, Spor Toto Süper Lig'de artık kolay müsabakanın olmadığını ifade ederek, ''Kendi sahamızda Manisaspor'a beklenmedik bir şekilde mağlup olduk, ama bunu telafi etmek zorundayız. İstanbul Büyükşehir elediyespor'un da gücünü biliyoruz ve ona göre hazırlanıyoruz'' dedi.

Sezgin, İstanbul'dan iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/50065/samsunspor-ibb-macina-hazirlaniyor

samsunluhakan

her ne kadar hocaya güvenmesemde inşallah 3 puanı alıp döneceğiz en kötü berabere kalırız diyorum  buyuk_sehir 1 - 3  samsunspor_x

GökhanÇağlar

realfans

http://web03.biletix.com/etkinlik/MFI15/ISTANBUL/tr

BİLETLER SATIŞTA!!!

Batı Numaralı Tribün - 20.00 TL (İstanbul BBS Tarafı)
Doğu Kapalı Tribün - 20.00 TL (Samsunspor Tarafı)

kaptan 55

zor maç,tek ümidim yıllardır süre gelen kimliğimiz.

kimi,nerede,ne zaman yeneceğimiz belli olmuyor.

sosaka

Malatya bölgesinden Suat Arslanboğa yönetecek
Yönettiği son maçımız
SAMSUNSPOR  3-0  KARŞIYAKA  3 Nisan 2011

Yardımcıları Bülent Gökçü ile Alpaslan Dedeş

FaTiH_HaN

Milli maç arası ilaç gibi gelmişti, gidişat iyi değildi, tam zamanında imdadımıza yetişti. İnşallah bu ara iyi değerlendirilmiştir. Bazı futbolcularımız 90 dk oynamaya kondisyonu yetmiyordu, ayrıca futbolcuların birbirine adaptasyonu da problemliydi.

Fink, Sarp, Bance, Ekigho fit duruma geldiyse 3 puan alabiliriz. Ayrıca Murat kesinlikle ilk 11 de olmalı, ki en hazır ve mücadeleci futbolcumuz tartışmasız Murat. Üzerimizdeki kara bulutları dağıtmamız için ibb maçı çok güzel bir fırsat bunu iyi değerlendirmeliyiz. Lig başından bu yana yaşadığımız olumsuzlukları bir nebze hafifletmemiz için 3 puan şart.

Normal şartlar altında olimpiyat stadında çok kalabalık olabilirdik ama bunca yaşanandan sonra aman aman bir kalabalık olmayacak galiba kimsede heyecan, heves bırakmadılar. İnşallah bundan sonra hem takım olarak hemde taraftar olarak güzel gelişmelere şahit oluruz bu düzen bu şekilde nereye kadar gidecek çok merak ediyorum.

lucarelli

Manisa mağlubiyetini telafi etmek için kazanmamız lazım.

özkan

oleyy oleyy oleyy ooo bizim için istanbula koyyyyy

aaa,dur,ceza yermiyim ben şimdi ? koy dedik ama ?
:kafa: :kafa:

kumköylü ahmet

cok zor mac olacak orta sahamiza derhal onlem alinmali yoksa isimiz cok zor

samuray

evet manisa maçından sonra taraftarlarda büyük oranda ümitsizlik sıkıntılar yaşandı i.b.b maçına çok daha kalabalık bi taraftar topluluğu gelebilirdi ama hoanın yaptığı saçmalıklar kötü sonuç malesef ilgiyi azaltacak bu maça diye düşünüyorum inşallah iyi bi sonuç alırız zira üst üste iki deplasman daha var

samsunluhakan

13 October 2011, 11:14:37 #179 Son düzenlenme: 13 October 2011, 17:05:42 samsunluhakan
önümüzdeki 4 maçta 7 puan şart benden sölemesi yoksa işimiz çok zor beyler

istanbul belediye: 3 puan  (manisa maçını telafi etmemiz şart yoksa hocanın takımda kalması zor)
fenerbahçe       : 0 puan  (gerçekci olmak lazım puan alamayız diye düşünüyorum ama yinede samsunsporumuzun ne yapacagı belli olmaz kadıköydende 3 puan alıp geliriz)
karabük            : 3 puan (içerde karabük gibi direk rakibimiz olan takımları yenmemiz şart ve ben yenecegimizi düşünüyorum)
eskişehir           : 1 puan (çok zorlu bi deplasman olsa bile 1 puan alacagımızı düşünüyorum)

daha sonrada ankaragücünden 3 puan aldıkmı ilk 10 haftayı 15 puanla bitiririz buda bence çok güzel bi sonuç bizim için