STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

davidsavage

bi liste oluştursak,ss biz ekibi olarak bu maçta susmayıp maratonu,şirinleri ayağa kaldırcağımıza and içsek. Görürdük kaç kişi olacağımızı maratonda ?
Ben yarın inşallah stadda olacağım ve elimden geldiğince hiç susmadan takımım için bağıracağım sonuna kadar.

celebi

ben yarın stadında dolmayacağını düşünüyorum

ahmetsefa55

emre

dolar abi dolar. Yarın sadece Samsunspor'lu olanlar değil trabzonu sevmeyen herkes gelicek maça. Full çekmez belki ama normalde dolduğu kadar dolar. Sbç'nin ve Şirinler'in kararı etkilemez bence.

Tufan

bende kale arkalarının full olup maratonda epey boşluk olacağını düşünüyorum hafta içi akşam 9da ilçelerden falan ulaşım sıkıntısı olacaktır.

topçular pankartı görünce daha iyi anlamışlardır herhalde yarınki maçın önemini.

celebi

full olması gereken bir maç emre neden bahsediyorsun sen her zamanki gibi derken :x((

amisos55

:oyun:
Alıntı yapılan: Serpico55 - 20 September 2011, 23:09:35
Ne istek kaldı ne heyecan... Yaşanan onca olay , fesih , susmak maça gitmemeyi bile dusunduruyor bana. Oyle bir ortam olmaz olsun. 90 dakika bize heryer .... diyenlere haddini bildiremeyecek gruplarımız olmayacaksa , omuz omuza bagıramayacaksak ligtv den izlerim daha iyi. Ben oraya bagırmak için , sesimin kısılması için , ayagıma kara sular insin diye gidiyorum oturmaya , sus pus olmaya degil.
serpico seni şahsen tanımam fakat yazdiklarindan nasil bir Samsunsporlu oldugunu tahmin ediyorumsende böyle diyorsan kim gelecek oraya bizler oradayiz kardesim Lig tv bize gelmez.  gelenlerle De bağırırız . Ben tek gelmeyi bile onuruma yediremiyorum yanıma mümkün olduğunca çok arkadaslarımı getiriyorum.
Bu arada şirinler çocukluğumuzdan beri abilerinizi ve sizi izleriz.Bu oyunlara gelmeyin yaratıcı olalım Usame tezahüratını yapalım diğer şovları yapalım. Taraftarlığı öğrensinler. Biz Samsunluyuz tiyatro seyircisi lazlardan değiliz gün birlik gunü arkadaslar

emre

abi hafta içi geç vakitte maç.Ben mesela dönüşte arkadaşlarla birlikte Çarşamba'da ki evde kalacağım o saatte özel araba ile gelmezsek geri dönmenin imkanı yok. Bir de su var herkes 40 lira veremeyebilir maç için.

celebi

emre

Abi Samsun'un nufusu da azımsanmayacak kadar var  :) şaka bir yana burada ki insanlar bile gitmeye bu kadar hevesliyken Samsun'da daha fazladır diye düşündüm.

ali ihsan

CurvaSs

hayırlısı ya....! uyuduktan sonra maç vakti işte. öğle vakti 11:00'da çiftliğe çıkarım; atkımla, formamla.

ahmetsefa55

çok çabuk pes ediyoruz yahu.hemen susuyoruz kendımızı fesh edıyoruz.bırılerıne kızıp takıma sırtımızı cevırıyoruz.
cocuk gıbı naz yapmaya cok meraklıyız.
buyuk Samsunsporun buyuk taraftarı kendıne gel ; fenere yapmadıklarını soylemedıklerını bırakmadılar adamlar ne bıcım kenetlendıler.
bız hemen küstum oynamıyorum dıyoruz.
bız yıllardır bu macı beklemıyormuyuz.bu macta o stat dolmayacakta ne zaman dolacak ?
o stada gırıpte bagırmıcaz demek nasıl bır zıhnıyet ? en onemlı mac oncesı alelacele alınmıs bır kararla kendını fesh edıp takımı yuzustu bırakmak ne demek ?
yeter artık herkes kendıne gelsın.yarın kı macın onemını ben mı anlatacagım bu yasımda bu acemılıgımle ?

kımse Samsunspor'umu yalnız bırakıp sonra da bız Samsunspor ıcın herseyı yaparız ayaklarına yatmasın.

Sioux

Küfür etmeden, olay çıkarmadan, sadece Samsunspor'umuzu desteklemek ve onunla ilgili tezahürat yapmak için orada olacaksak, çekinecek, sindirilecek hiç bir şey olmaz! Bırakın onlar sövsünler, biz sakin olalım.

Bu maçta eğer normal tribünümüzü yapamayacaksak çok yazık olur.
Haydi maça!

cembaba

Allah'ım işte mübarek gün... Kazanmamızı, alnımızın akıyla bu işten çıkmamızı, aklından türlü oyunlar geçenleri oyunların, başlarına geçirmemizi nasip eyle.. AMİN

Skor Tahminim 3-0. / Bance, Bance, Bance