STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

kaptan 55

21 September 2011, 10:00:36 #270 Son düzenlenme: 21 September 2011, 10:16:56 kaptan 55
sırf bu maç için döndüm,fark etmez k.ıraktada olsam duramaz gelirdim,bu maçı alın sonra isterseniz düşün.

umarım yeni futbolculara bu maçın bizler için ne anlam ifade ettiği çok iyi anlatılmıştır.

Forvetim

ben hiç bir grubun hiç bir taraftarın bu maçta susacağını sanmıyorum, Samsun trabzon maçında 19 Mayısımızda Samsunspor taraftarı olan bir insanın anatomisine, fiziki, kimyevi, ruhi yapısına ters bir durum. ne yapılacaksa bu maç dışında yapılsın. bu maç herkes üstüne düşenin fazlasını yapmak durumunda. bu stadda bunların sesinin duyulmasını hazmedecek kim var. dosta düşmana karşı gün bugündür. birlik olalım.

seydo55

Gorkem

inşallah yeneceğiz samsunda değilim :( ama kalbim Samsunsporla  samsunspor_x samsunspor_x

kaptan 55

ben SAMSUNSPOR'luyum diyen bu maça atkısız,formasız,polarsız gelmesin.

red_white

kulübü aradım kimlikle satılsın biletler dedim oda 1 saatte bitti misafir tribünü dedi ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım dedi çok büyük olaylar çıkacak dedi ...

Tufan

maratonda 1 tane bile  trabzon_spor atkısı değil bilekliği, çakmağı vs göreyim olay çıkarmayın ne olsun zaten maça erken girecez herkesin rengi belli olur zaten maraton dolarken.

kaptan 55

desene tezgah kurulmuş,herkese hayırlı işler o zaman.

twitter

maraton'a sopalı bayrak almayan emniyet o tribüne rakip takım taraftarını sokacak

işte böyle mal bir düzenin esiriyiz

kaptan 55

Alıntı yapılan: Tufan - 21 September 2011, 11:32:28
maratonda 1 tane bile  trabzon_spor atkısı değil bilekliği, çakmağı vs göreyim olay çıkarmayın ne olsun zaten maça erken girecez herkesin rengi belli olur zaten maraton dolarken.

tufan bu işde büyük tezgah var,belki o sivil memur bile olabilir hepimiz akıllı olalım.

61.dakikada hepimiz sırtımzı dönelim bestemizi söyleyelim de bizi çeksinler.

feveran

Önemli!!!!
Değerli SAMSUNSPOR'lular bu akşam maraton tribününde yapacağımız Kareografi gösterisinde rengini belli etmeyen tsliler olabilir ve karton kaldırmayabilir... Böyle kişiler görürsek gerekeni yapalım lütfen... Karton kaldırmayan ve kırmızı beyaz olmayan anlayınki bizden değildir!!!.. Herkes yanındakinden sorumludur lütfenn dikkat edelim..

Tufan

abi bu işin tezgahına başlarım ya biz miyiz bu köyün delisi boşuna mı uğraşıyor bu kadar insan?

kuzey55

twitter

davidsavage