STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

maviay55

Alıntıİşte Samsunspor-Trabzonspor mücadelesinin muhtemel kadroları

SAMSUNSPOR

Atilla- Lazar, Kemal, Bahia, Ergün, Selim, Fink, Mustafa, Dominguez, Zenke, Bance

CEZALI: Ahmet Şahin

SAKAT: Ekigho

TRABZONSPOR

Tolga - Celustka, Giray, Glowacki, Cech - Burak, Colman, Zokora, Volkan - Halil, Adrian

SAKATLAR: Piotr Brozek, Vittek, Tayfun, Barış Özbek

BİLET FİYATLARI: Kale arkası 20, Maraton 40, VİP-A 100, VİP B 200. Misafir takım seyirci 20 TL

Henrique Samsun'a Götürülmedi

Trabzonspor, yarın Samsunspor'la deplasmanda oynayacağı maç için Samsun'a hareket etti.

Trabzon çıkışında bir lokantada yemek yiyen bordo mavili kafilede 20 futbolcu yer aldı. Teknik direktör Şenol Güneş, bugüne kadar tüm maçlarda kadroya aldığı Brezilyalı futbolcusu Paulo Henrique'yi Samsun'a götürmedi. Henrique'nin yerine Adrian kadroya alındı.

netkulis

kadro aşağı yukarı doğru..atillanın yerine ertuğrul - selim in yerine murat düşünmeli  ;)

binikalamadım

süper olmuş bunu 61.dk da mı açacaksınız... yoksa takım sahaya çıkarken mi ?

berusa55

Ajan

Mustafa'nın yerine Murat, Selimin yerine Dilaver'lerden herhangi biri, kaleye de Ertuğrul geçmeli bence. Oynanılcak futbolunda benim için pek önemi yok iyi de oynasalar kötü de oynasalar vasat ta oynasalar bu maçı kazanacaklar abi başka çıkar yolları yok.

sosaka

Ekigho'nun sakatlığı yok falan dediler
hatta dün twitter da yazmış önemli birşey yok MR sonucuna göre oynayabilirim diye
yedek kaleci de ertuğrul du
netkulis.com'un haberi olunca biraz inandırıcı pşmuyor.

ChucKeR

Alıntı yapılan: ChucKeR - 20 September 2011, 11:36:09
şimdi ss.biz grubu 61. dakikada ne yapacak? ne düşünüyorsunuz?  grubun içinde maça girecek biri cevap verebilir mi?
Alıntı yapılan: mithrandir - 20 September 2011, 11:47:45
öncelikle siteyi takip ettiğim kadarıyla ss.biz bir taraftar grubu değil.Çarşamba gün maçta takımımıza gerekli desteği vereceğiz o kadar.

Alıntı yapılan: brigand55 - 20 September 2011, 13:14:57
öylede olabilir ama bazıları burayı okurken böyle şeyler gördüklerinde anında başlıyorlar yine yazmaya. o yüzden bazı kelimeleri kullanırken dikkat etmemiz gerek bence. arkadaş sormuş ne yapacağız diye bence özellikle skora göre değişir taraftar tepkileri. maç öncesi reaksiyonlarda önemli. ancak koreografi nedeniyle biraz daha karmaşık ve meşgul bir bekleyiş olacaktır maç başlayana kadar.

yahu maratonda toplanan site ahalisi işte. şirinler bağırmayacaz diyorlar sbç arkamızı döncez falan demişler sizin 61. dakikadaki duruşunuz ne olacak. yönetiler kurucular falan aranızda bi karar almışsınızdır herkes kafasına göre takılmaz sanırım. sizin de maratondanda azımsanmayacak bi etkiniz var. agrasif davranırsanız stadı ateşlyebilirsiniz 61. dakikada. öyle yapın please :D

jean

kalecisi sikintisi yasicaz gibime geliyor ins sunlara sahamizda yenilmeyiz hadi samsunsporum ne kupa ne avrupa su ts yi yen bize yeter

kuzey55

kızmayın ama çok korkuyorum bu maçtan galibiyete dair umutlarım oldukça az :( :( :-X

nomak55

İnşallah bunada ambargo koymazlar yoksa o walininnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ..................... gorum
artık fill in the blanks

King1965

davidsavage

özkan

Dartagnan

sımdı bı sey yazacagım da sıteden ban yeme nedenı gavura gavur demeyecegım :)

55__Gurbet__55

Elbirligi ile macin icine etdiler.Valinin yaptiklari, dün aksamki yemek. Bir gram heycan kalmadi bende.

fanatik samsunsporlu

Alıntı yapılan: Ajan - 20 September 2011, 16:53:41
Mustafa'nın yerine Murat, Selimin yerine Dilaver'lerden herhangi biri, kaleye de Ertuğrul geçmeli bence. Oynanılcak futbolunda benim için pek önemi yok iyi de oynasalar kötü de oynasalar vasat ta oynasalar bu maçı kazanacaklar abi başka çıkar yolları yok.
aynen katılıyorum.mustafa hazır olmadığı halde oynattı hoca.tel tel döküldü.selim desen facia