STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

masbene

Bu aksam saat 5.30 sularında salıpazarı dönüşü tekkeköy lambalarında bir grup ts taraftarını gordum sanırım takım otobuslerini bekliyorlardı.

samsunum

Yeni yasa taraftar gruplarına zarar verecek

Taraftar Grupları, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın taraftar guruplarına zarar vereceğini dile getiriyor.
Çeşitli spor dallarının müsabakalarına gölge düşürecek sağ içinde veya sağ dışındaki olayları önlemek amaçlı çıkan 6222 sayılı sporda şiddet yasasına taraftar gruplarından tepki geliyor.

Samsun'da centilmenliği ve geniş taraftarı ile dikkat çeken Şehzadeler Samsunspor taraftar gurubu basın sözcüsü Hikmet Şimşek, 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Yasa'nın taraftar guruplarına zarar vereceğini söyledi.

Şimşek ''Biz Şehzadeler taraftar grubu olarak alkol, küfür ve şiddete karşıyız. Bu duruşumuz ile Samsunspor, severlerin kalbinde ayrı bir yerimiz vardır. Bunu herkes bilir. Biz yetkililerden, devlet büyüklerimizden özellikle Samsunlu olarak gurur duyduğumuz Spor Bakanımızdan 6222 sayılı kanunun iyileştirilmesini istiyoruz. Çok ağır cezalar içeren bu yasa tribünleri yaralayacaktır. Bu yasa iyileştirilmez ve olduğu gibi uygulanmaya devam edilirse sadece Anadolu takımlarına uygulanmasın. Trabzon'a yada Samsunpor'a kanunlar gereği ne uygulanıyorsa Beşiktaş'a, Galatasaray'a, Fenerbahçe'ye de uygulansın. Karadeniz ekiplerini kimse ezmesin '' diyerek konuştu.

Trabzonspor takım oyuncularını ve taraftarını en iyi şekilde karşılayacaklarını belirten Şimşek ''Biz kardeş takım olan Karadeniz temsilcilerinden Trabzonspor takımını ve taraftarını ağırlamaktan guruluyuz. Onları en iyi şekilde karşılayıp ev sahipliğimi göstereceğiz. Misafirlerimiz en iyi şekilde uğurlayacağız. Bu maçı dostluk kazanacak. Tüm Türkiye Samsunspor , Trabzonspor çekişmesini değil kardeşliğini konuşacak. Trabzonspor maçı için tribün şovuna, görsel şölene, taraftar gurubu olarak hazırız. '' ifadelerinde bulundu. ''BEDAVACILARI İSTEMİYORUZ''

Samsun halkının Samsunspor'a gönül vermiş tüm taraftar guruplarına destek vermeleri gerektiğini de söyleyen Şimşek ''Biz son günlerde yaşanan tribün olaylarından memnun değiliz. Fakat Samsunspor maçlarında hiçbir pürüz yok. Hiçbir şiddet yok. Tüm taraftar guruplarından memnunuz. Bu yüzden Samsunlulara çağrıda bulunuyorum, lütfen Samsun maçlarını izlemeye gelsinler. Ayrıca herkesi bileti ile maça gelmesini istiyoruz. Biz tribünde bedavacı taraftar istemiyoruz. Samsun'a kazandıran taraftar istiyoruz." dedi.

Allah Belanızı Versin Sizin Daha da bir şey söylemiyorum !! Olanlardan Sonra Kardeş halA Kardeş takım Diyorusunuz yazık yaaa 

GökhanÇağlar

bu şehzadeler yine rezil edecek bizi,ne kardeşligi...

masbene

Karadeniz tek yürek!
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor başkanları, "Karadeniz'in en güçlü dalgaları Fair-Play için Samsun'da buluşuyor" sloganıyla Samsun'da bir araya geldi.

Toplantıda ilk konuşmayı yapan Samsun kulübü Başkanı Kazım Yılmaz, bölge takımları olarak amaçlarının etik kurallara sahip sevgi, dostluk, birlik ve beraberlik içinde kalmak olduğunu söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ise Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a yaptıkları ziyarette Karadeniz takımlarının bir araya gelmesi konusunda görüştüklerini ifade etti.

lig tv

Futbolda çok önemli bir buluşma gerçekleştirildiğini vurgulayan Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen de, şehirler arasında anlamsız çekişmeler yaratılmak istendiğini belirtti.

Toplantı sonrasında Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor kulüpleri ortak bir deklarasyon yayınlayarak, taraftarları fair-play'e çağırdı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen ve Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Yılmaz'ın imzasının bulunduğu deklarasyonda, şiddetin, düzensizliğin ve küfür ve hakaretin olmadığı, fair play ruhunun ve uluslararası etik kuralların hakim olduğu bir sezonu yaşanması temennisinde bulunuldu.

'Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve fair play ruhuyla futbol' ilke ve sloganıyla hazırlanan deklarasyonda, şu ifadelere yer verildi: "2011-2012 sezonunun küfürsüz bir sezon olması için her türlü tedbirin alınması ve gayretin gösterilmesi, fair play ruhunun tüm takımların desteklemesi gerektiği, Karadeniz Bölgesi Süper Lig takımları olarak bu konuda yaktığımız meşalenin tüm ülkeye yayılacağına, Türk milletinin futbol sevgisinin bunu sağlamaya yeterli olduğuna olan inancımızla bu mutabakat metini imzaladığımızı kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz" denildi.

twitter

adam gibi samsunsporlu, yüreğini ortaya koyacak bir başkanımız yok be
çek restini arkadaş, koru taraftarını istersen 100 maç kaybet biz senin arkadan dururuz
ama suatın kıçının dibinde olursan, şirinlere s**tr çekersen, istemediğimiz hareketleri sergilersen..
nedir bu olanlar rant için mi hepsi.. bu taraftar ne için uğraşıyor, üzülüyürum gerçekten,
gram heves bırakmadılar insanda, bitmedi etrafımızdaki brütüsler habire türüyorlar

cembaba

Arkadaşlar bence iş yine sizlere düşecek. Bence bütün stadı kaldırabilecek olan sizsiniz... Şirinler'i de SBÇ'yi de kaldırabilecek olanlar sizsiniz. Zaten TS'lilerin tezahüratlarına ne kadar dayanabileceğiz? Maraton Tribünü şovunu yapacaktır. Ben buna inanıyorum.

ramcQ_55

AlıntıTrabzonspor takım oyuncularını ve taraftarını en iyi şekilde karşılayacaklarını belirten Şimşek ''Biz kardeş takım olan Karadeniz temsilcilerinden Trabzonspor takımını ve taraftarını ağırlamaktan guruluyuz. Onları en iyi şekilde karşılayıp ev sahipliğimi göstereceğiz. Misafirlerimiz en iyi şekilde uğurlayacağız. Bu maçı dostluk kazanacak. Tüm Türkiye Samsunspor , Trabzonspor çekişmesini değil kardeşliğini konuşacak. Trabzonspor maçı için tribün şovuna, görsel şölene, taraftar gurubu olarak hazırız. '' ifadelerinde bulundu. 

:rulet: :kafa: :rulet: :kafa: :rulet: :kafa: :rulet: :kafa: :rulet:
içimden gecen ama dışarıya vuramadığım küfürlerin haddi hesabı yok rezil kepaze cakma samsunsporlu **** trabzonlular

mimar55

SSKLA

tısa erkenden bir gol atsakta samsunun bu forması yapsak ::)

epçeli köylü

Benim bildiğim Samsunlular gayet medeni insanlardır. Küfür etmezler bu çağrıya uyarlar.Ancak tirabzonun asla laftan sözden anlamayan şımarık taraftar grubu küfür edecektir ve her türlü tahriki yapacaktır.Sonra cevabı alıncada Samsunspor taraftarları ezilmeye çalışılacaktır.Asla yılmayın. Ancak susturulmak isteniyorsak aleni saldırıyla karşı karşıya isek bizde zekamızı kullanmak zorundayız. Zeki taktiklerle direniş gösterebiliriz. İnternetten takip ediliyorsak internetten yanlış yönlendirip çok farklı strateji uygulayıp engellemeleri ters köşeye yatırabiliriz. Klasik deyimle yer altına çekilip yer belli bir yer ve mekan kullanmadan gruplara devam edilebilir. Haberleşmede kesinlikle açık internet kullanımından vazgeçilebilir. Vs zeka kullanarak buna görede taktik geliştirmeliyiz.

ahmetsefa55

bu kadar kardeslık soylemınden sonra berabere bıter herhalde...

ChucKeR

Alıntı yapılan: epçeli köylü - 20 September 2011, 22:02:09
Benim bildiğim Samsunlular gayet medeni insanlardır. Küfür etmezler bu çağrıya uyarlar.Ancak tirabzonun asla laftan sözden anlamayan şımarık taraftar grubu küfür edecektir ve her türlü tahriki yapacaktır.Sonra cevabı alıncada Samsunspor taraftarları ezilmeye çalışılacaktır.Asla yılmayın. Ancak susturulmak isteniyorsak aleni saldırıyla karşı karşıya isek bizde zekamızı kullanmak zorundayız. Zeki taktiklerle direniş gösterebiliriz. İnternetten takip ediliyorsak internetten yanlış yönlendirip çok farklı strateji uygulayıp engellemeleri ters köşeye yatırabiliriz. Klasik deyimle yer altına çekilip yer belli bir yer ve mekan kullanmadan gruplara devam edilebilir. Haberleşmede kesinlikle açık internet kullanımından vazgeçilebilir. Vs zeka kullanarak buna görede taktik geliştirmeliyiz.

abicim tamam medeni olalım da bu maçtan sonra olalım. 2 senedir alakasız diyarbakır maçına kadar 61. dakikada söverken bugün kibarlık yaparsak olmaz. bir diş gösterdiler hemen kaplumbağa gibi kabuğunuza çekildiniz , pısırıksınız demezler mi adama. bu maç şowunu yaparsın sonra gerekirse basın açıklaması yaparsın işimizi bitirdik küfrü durduruyoruz diye.

55(tuncay)55

şirinler dayanamaz s.s biz bütün stadı ayaga kaldırır

ali ihsan

Alıntı yapılan: Akyol - 20 September 2011, 20:57:46
Küfür etmezsin, sağa sola salça olmazsın, stada alkollü gelmezsin... Formanı giyersin, atkını takarsın SADECE SAMSUNSPOR'u desteklersin... Seni içeriye atacak, maçlardan men edecek adamın alnını karışlarlar !

Gruplardaki arkadaşlar bırakın sağı solu 5 senedir bu maçı bekledik. Yaratıcı olalım, küfür etmeden rezil edelim şu hamsileri. Ama diyorsanız ki konu başka olmaz oturup seyredeceğiz... Başka maçlara zahmet etmeyin boş tribünlerde ses daha güzel yankılanıyor...

Aynen katılıyorum.

YA BU MAÇTA ORTALIĞI İNLETİN YA DA EBEDİYYEN SUSUN

Ollivanders

Ne istek kaldı ne heyecan... Yaşanan onca olay , fesih , susmak maça gitmemeyi bile dusunduruyor bana. Oyle bir ortam olmaz olsun. 90 dakika bize heryer .... diyenlere haddini bildiremeyecek gruplarımız olmayacaksa , omuz omuza bagıramayacaksak ligtv den izlerim daha iyi. Ben oraya bagırmak için , sesimin kısılması için , ayagıma kara sular insin diye gidiyorum oturmaya , sus pus olmaya degil.