STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

nomak55

Aslında o pankartı maratonu komple kaplayacak şekilde ayarlasaymışız müzik eşliğinde tempoyla açardık acayipte bomba olurdu...Yinede cuk diye yerine oturan bir mesaj olmuş bizim mekana destursuzz giremeyeceklerini bilsinler biz kimseye benzemeyiz her kim ne kadar biz kardeşiz desede arada geçmişten gelen bi mevzu var çıkıp kendi ağızlarıyla özür dilemektin sonra kimse benim yerime çıkıpta kardeşiz deme hakkına sahip değil. Benim babam ts deplasmanında statta taşlanmış ölüm korkusu yaşamış tabiiiiiiii bunlara yaşamayanların biz kardeşiz derler. Ancak bu söylemi benim adıma dile getiremezler kusura bakmasınlarda ben böyle bişeyi kabul etmiyorum isterse kralı gelsin. Hem biz neden başlatıyoruz bu kardeşlik türküsünü ulan taşlanan küme düşürülen biziz pardon biz kardeşiz diyen de biziz böyle bi yalakalık yok be abi İsmail başkan olsa bunlara fırsatmı verirdi bıraksınlar bu işleride Şirinler gurbuna ve dolayısı ile bütün SAMSUNSPOR taraftarına yapılan çifte standartın takipçisi olsunlar yoksa benim için yöneticilikleri bitmiştir. O KADAR.....

King Of The North

travzonu yenelim
ligin dibine gömelim
tribünde de ezelim
hadlerini bildirelim
yoksa gülmek haram bize....

özkan

ahmetsefa55

@nomak55

o gercekten malıyetlı olurdu ama asıl onemlısı maratondakı dırekler bunu engellerdı sanırım.

europe_55

Gercekten MÜKEMMEL olmus.

Emegi gecen herkesten Allah razi olsun.

Bir de maci kazanirsak süper olacak.  samsunspor_x

emre

Bu pankartla da anlayamazlarsa mesajı artık yapacak bir şey yok!

ali ihsan

el klasiko  :evet: geldi çattı ...

Trabzonspor'a basalım da ruhumuz huzura ersin ... Utandırma Yarabbim ... samsunspor_x

Ajan

Ne kupa ister bu şen gönlüm ne de şampiyonlular iki dileğim var Samsun'um ikisi de Trabzona koymak

emre

bir dışarı çıktım Salıpazarı'nda 10-15 dk içinde 10-15 tane adam gördüm yarın maratona girecek  :)  umarım yer olur.Erken gelemezsek birine aldırmaya çalışacağız artık.her girdiğim yerde maçı konusuyoruz, bir de koyarsak dadından yinmez  :D

red_white

KırmızıBeyaz

Alıntı yapılan: feveran - 20 September 2011, 14:15:56
on numara
Çok güzel olmus fakat tüm maratonu kaplayacak mesaj olsa ıdı daha güzel olacaktı...

masbene

Alıntı yapılan: emre - 20 September 2011, 16:38:01
bir dışarı çıktım Salıpazarı'nda 10-15 dk içinde 10-15 tane adam gördüm yarın maratona girecek  :)  umarım yer olur.Erken gelemezsek birine aldırmaya çalışacağız artık.her girdiğim yerde maçı konusuyoruz, bir de koyarsak dadından yinmez  :D
salıpazarındamısınız?