STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

supernatural_55

Senin burada yazman üzerine facebookta yazıldı bence kamuri,admin bizim forumumzdan zaten

davidsavage

Alıntı yapılan: supernatural_55 - 19 September 2011, 23:35:21
Senin burada yazman üzerine facebookta yazıldı bence kamuri,admin bizim forumumzdan zaten

Evet zaten daha öncedende konusu geçmişti,benimde vali şaşırma sabrımızı taşırma sözünüde sayfaya taşıdı.  :) Yalnız 61.dk da ben sırtımı dönüp sövecem sanırım,herkesin o şekil yapması daha mantıklı duruyor. ;)

kamuri

anladım ama engelleyemeyecek emin olun eğer engellerse konu ulusal medyaya kadar taşınacak

Lusage

Eğer böyle bir şey olursa olacaklardan birinci derecede sorumlusun vali... Ama sen yine sıvısmayi ve suçu bize atmayıda iyi bilirsin.
Erdem abinin uyguladığı Maratontonal Rejimde madem küfür yasak ben noktaları koyuyorum isteyen istediği gibi doldursun.

...

55(tuncay)55

iddaa bize para kazandırmak istiyor
samsunspor=3.50
beraberlik=3.10
i.t.o.ş=1.70

fat55

Dartagnan

Alıntı yapılan: kamuri - 19 September 2011, 23:39:32
anladım ama engelleyemeyecek emin olun eğer engellerse konu ulusal medyaya kadar taşınacak

koreo yapmaktan cok engellense daha ıyı bence.Tamam emek verıldı bı ton sey yapıldı ama bunların sehırdekı yuzunu gostermek acısından ıyı olurdu.

davidsavage

Aslında bi video görmüştüm,geselilerin fenere yaptığı bişeydi,içinde koyalım lafı geçiyordu onu biz trabzona yapsak süper olurdu videosunu bulursam buraya koyarım sizde bi fikir sahibi olursunuz. Trabzona koyalım trabzona koyalım trabzona koyalım döne döne döne döne döne diye o arada dönecen etrafında güzel olur gibi.  :)

supernatural_55

Alıntı yapılan: kamuri - 19 September 2011, 23:39:32

Engellerse yer yerinden oynar,oynatmalıyız da zaten..Adamların Samsun'da bu sloganı atmasını engelleyebiliyo mu da bizim pankartımıza tahrik edici diyor.Madem Samsun valisi önce bizim tahrik olmamamızı sağlayacak.Burası trabzn değil,her şeyi tarbznlulara göre ayarlayacak kadar memleket düşkünüyse ya burada valilik yapmasın ya da hiç valilik yapmasın.Hangi şehrin mülki amiri kendisi?Memleket düşkünlüğünü ön planda tutuyosa mülki amirlik yapmasın

fat55

dat diri dat diri dat dat  dat diri dat diri dat dat dat dat

holigan5565

ya bugün beşiktaş maçında sürekli ankaragücüne sövdüler ana avrat onlara bişey yok adalet istiyoruz bu kanunlar sadece samsundamı uygulanıyor.ne kadar işgüzar yerel yöneticilerimiz var ben anlamadım.

Furkan

Böyle birşey olursa Samsun çok karışır.
Aslında suçu kendimizdede aramak gerekiyor. Vali Trabzonlu, vekillerimiz Trabzonlu. Böyle bir saçmalığı başka hiçbir şehirde görmedim ben. Adamlar Trabzondan çok Samsuna nufuz ediyorlar.  :rulet:

Ayberk

Sıkıntı bunların beyninde ;) Bkz: Erzurum, Zonguldak vs... ;)

target_t.t.b

beşiktaş ın siyahına beyazına alayına inadına bestesinin melodisiyle
vali olsuuunn bakan olsuun
insan gibi insan olsuun
samsunumaa düşman olmaa
helal yoldaan karnın doysuun
başka yerle karıştırma
bir sevdadır şehr-i samsuuun

target_t.t.b

bu şehirde kazanıp bu şehire düşmanlık niye
başka ne denir ki sizin gibi kediye:)

belki biraz komik gelebilir ama bunlara karadeniz kaplanı diyolar ya hem o hesaptan hemde peşine "nankör kedi" diye bağırarak vurguyu destekleriz ayrıca kediye yerine i.neye diye yazmak çok isterdim:))