STSL 2011-2012/ 3.Hafta | SAMSUNSPOR'umuz- Trabzonspor

Başlatan davidsavage, 18 September 2011, 22:45:30

« önceki - sonraki »

Ayberk

Allah'ını seven resmi siteye girsin sol taraftaki haftanın maçı kısmına baksın. Deplasmanda oynuyoruz veya trabzonda 19 Mayıs stadı var da biz mi bilmiyoruz :kafa: Öğrenemediler, öğrenemeyecekler bu internet davasını

engin55

20 September 2011, 00:30:00 #151 Son düzenlenme: 20 September 2011, 00:53:45 engin55
3 başkan ortak deklarasyon imzaladı

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=34133

mehmet yılmaz

Trabzonspor'un şu an için bizden daha hazır bir takım olduğu ortada ama lige kötü bir başlangıç yaptılar. Futbolcularımızın aşırı konsantrasyon içinde olacaklarını düşünüyorum. Zor bir maç olacaktır. Kaleci konusunda sıkıntı yaşayabiliriz. Orta alandaki üçlünün ve iki kanat bekinin artı performansı bizim için çok önemli olacaktır. Bance'ın maçı olabilir. Tahminlerimiz doğru çıktı ve çok gol atıp, çok da yiyen bir takım olacağız sanki.

Kavgasız, küfürsüz, heyecanlı bir maç olsun.
Kazanmamız dileğiyle...

twitter

nomak55

Bu maç bizim için çok önemli aslına bakarsanız bizim karedeniz takımlarının hepsinin birbirleriyle husumetleri var hadi bizimle ts arasında olması çok normal çünkü senelerdir biizim bi çekişmemiz var bunlarla, nasılki gs ve fb barış ilan edemiyorlarsa ne kadar uğraşsalarda yapamazlar zaten bizimkide aynı oo hesap ancaaaaakkk rize, ts ; SAMSUNSPOR, ts; SAMSUNSPOR,ordu; SAMSUNSPOR rize; rize,ts arasında (ordu ts'yi çok bilmiyorum) hep bi husumet olması acaba bizim takımlarımızın suçumu yoksa bu takımları yönetenlerinmi suçuda bizmi sıkıntısını çekiyoruz her ts maçından önce yöneticilerimizin çıkıpta biz dostuz mesajları vermesini anlamıyorum. Ne zaman ts yönetimi maç öncesi çıkıpta biz dostuz diyor. Hak edene adım atılır bunlarda hep biz abiniziz sizin anlayışı var sürekli kendilerini bi büyük görme çabası var madem SAMSUN'da maç olunca kardeşiz de neden SAMSUN dışında bunlar biz abiyiz muhabbeti yapıyorlar. Bizim yöneticilerimizin genelde tiravzon özgeçmişi old...için bunların böyle olması çok normal biz ne zamanki kendi şehrimizden SAMSUN'lu millet vekili seçeriz %80 oranında en azından, işte o zaman bunları aşarız tiravzonda haddini bilir heralde diye düşünüyorum..Asıl benim anlamadığım bu tiravzonun geçmişte bizim bize ve diğer karadeniz takımlarına karşı hep bi çakalllık yapıpta sonra küme düşmelerine sebep olsada neden biz tiravzon haricindeki takımlara düşmanız...

Fazla konu dışına saptım galiba neyse maç konusuna gelince muhtemelen çok zor bir maç olacak çünkü iki haftadır puan kaybeden bir takım ts takım savunmalarıda fena değil önemli olan bu maç için konuşuyorum sabırlı olmamız ve lütfen aptalca gol yemeyelim (özellikle ahmet şahinin iki haftadır yediği goller ve yaptığı anlamsız hareketler gibi) umarım ertuğrul başırılı olurda bir kaleci kazanırız ne kadar kiralık olsada ilk sezonumuz bizim için önemli, fb Ertuğrulu geleceğin kalecisi olarak görüyor, kiralık gelmesinin sebebi ise kendisinin kiralık olarak oynamak istemsidir.İleri uçta çok sıkıntı yaşayacağımızı zannetmiyorum. Bu arada ekigho'nun sakatlığı ne durumda bizim için çok önemli bir futbolcu bence özelliklede ileri uçta top tutma ve hücum varyasyonları için dominguezinde çok çizgiye yapışıp oynamaması gerektiğini düşünüyorum biraz daha içeri doğru topla hareketlenirse hem arkadaki koridoru boşaltmış olur burayıda kullanbilir , hem de kendi yeteneklerini bu şekilde daha iyi kullanabilecektir diye düşünüyorum..Petkoviç hocamızdan da umutluyum en azından hata yapsada hatasını fark edip düzeltme eğilimine gidiyor ilk demçlerini hatırladığımızda 3-4-3 oynayacaz demişti ancak geçen süreç içinde Türkiye ligi için çok yanlış bir karar olacağını düşündüğünden bence 4'lü savunmayı uygulayıp maç içinde 4-2-3-1 veya 4-1-2-3' e dönebiliyor hatta gs maçının ikinci yarısında takımı 4-4-2'ye çevirerek ne kadar doğru bir karar olduğunu gördük çünkü bizim takım maçın ikinci yarısında özlediğimiz gibi oynadı bazı kişsel hatalardan gol yedik ama bence çok önemli değil ben asıl bu hafta nasıl bir taktikle oynayacaz onu çok merak ediyorum.

sosaka

şovumuzu yapalım yenelim evlerine eli boş gönderelim
inş. kavgasız gürültüsüz küfürsüz bir maç olur
bu tür olaylar daha çok Samsun'umuza zarar verir.
onlar işin içinden bir şekilde sıyrılırlar.
kaleci Ertuğrul'dan da ben umutluyum inş. bizi mahcup etmez.

sercan5592

göztepenın bunlara cok iyi gidecek bı bestesı var ama küfürlü :)

feveran

¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤..¤*¨¨ * ¤
\¸.¤ ♥ S a M S u N S P o R ♥ ¤
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤..¤*¨¨ * ¤
..\
☻/
.▌
/ \ ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN !!! ♥

feveran

Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor'un başkanları dün gece 'Karadeniz'in en güçlü dalgaları Fair-Play için Samsun'da buluşuyor' sloganıyla bir araya geldi.
Sadri Şener'in mesajı ise şöyleydi: "Uzun yıllar sonra 3 Karadeniz takımı Süper Lig'de oynuyoruz. Aramızdaki maçların büyük centilmenlikle geçeceğine inanıyorum. Bizden istenilecek her türlü yardıma her zaman hazırız."

bugune kadar nerdeydınızde bugun böyle yayınladınız biz bank asyadayken ne kadar yardımcı oldunuzzz

King Of The North

Süper Lig'de Mücadele Eden Karadeniz Kulüpleri Ortak Deklarasyon Yayımladı

Spor Toto Süper Ligi'nde 3.haftasın oynanacak olan Samsunspor - Trabzonspor maçı öncesi dostluk yemeğinde bir araya gelen Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor başkanları deklarasyon yayınladı.

Spor Toto Süper Ligi'nde 3. haftasın oynanacak olan Samsunspor - Trabzonspor maçı öncesi dostluk yemeğinde bir araya gelen Samsunspor, Trabzonspor ve Orduspor başkanları deklarasyon yayınladı.

Samsunspor Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz'ın ev sahipliğinde Batıparkta bir araya gelen Spor Toto Süper Ligi'nde yer alan Karadeniz takımlarından Trabzonspor'un Başkanı Sadri Şener ve Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen birlikte yemek yiyerek fair play çağrısında bulundu.

Yemek öncesi Samsunsporlu taraftarlar kulüp başkanı ve yöneticilerine çiçek takdim etti. Yemek öncesinde ise yapılan konuşmaların ardından üç başkan, "Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve fair play ruhuyla futbol." deklarasyonu yayınladı. Yayınlanan deklarasyonda şöyle denildi:

"Orduspor, Samsunspor ve Trabzonspor kulüpleri ülkemiz futboluna önemli katkılar yapmış, yurt içinde ve dışında illerini ve ülkemizi başarıyla temsil etmişlerdir.

Futbol sevgisi ve kulüp taraftarlığının en yoğun olarak yaşandığı bu üç ilimizde şiddetin, düzensizliğin, küfür ve hakaretin olmadığı, fair play ruhunun ve uluslararası etik kuralların hakim olduğu bir sezonu yaşamak amacıyla Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın çağrısı üzerine Samsun'da biraraya gelen Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz ve Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, 'Centilmence seyir, küfürsüz tribün ve fair play ruhuyla futbol' ilke ve sloganıyla mutabakata varmıştır."

Dostluk yemeğine Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ile Ordu Valisi Orhan Düzgün'de katıldı.  (Cihan Haber Ajansı) 2 dakika önce.. [3003727]

bu taraftarlar kim, şahzedeler mi acaba?

Serkan

Alıntı yapılan: feveran - 20 September 2011, 11:27:02
Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor'un başkanları dün gece 'Karadeniz'in en güçlü dalgaları Fair-Play için Samsun'da buluşuyor' sloganıyla bir araya geldi.
Sadri Şener'in mesajı ise şöyleydi: "Uzun yıllar sonra 3 Karadeniz takımı Süper Lig'de oynuyoruz. Aramızdaki maçların büyük centilmenlikle geçeceğine inanıyorum. Bizden istenilecek her türlü yardıma her zaman hazırız."

bugune kadar nerdeydınızde bugun böyle yayınladınız biz bank asyadayken ne kadar yardımcı oldunuzzz

Bizim Bankasya'da iken de kimseye ihtiyacımız yoktu şimdi de yok...!

özkan

başka yalakamı var,onlardan başkaası olamaz..
da aklımın almadığı,bu şehzadeler denen şahıslar trabzonlu trabzonsporlu buna rağmen niye hala bunlar bizim içimizde ?

feveran

aynen size ihtiyacımız yok bu sene bizden korkun samsuna taraftar getırmeyın

ChucKeR

şimdi ss.biz grubu 61. dakikada ne yapacak? ne düşünüyorsunuz?  grubun içinde maça girecek biri cevap verebilir mi?

sosaka

20 September 2011, 11:42:36 #164 Son düzenlenme: 20 September 2011, 11:48:31 sosaka
yalnız birşey dikkatimi çekti (düzeltme: dün akşamki toplantıdaki taraftar)
Samsunspor taraftarının giydiği forma lisanslı ürün mü ?
Samsunspor store da satılıyor mu yoksa rus pazarından mı alınmış