Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: CemBaba - 20 October 2011, 14:16:21
ForzaSirinler.com
Samsunspor yönetimi ile ilgili olan sorunlar ortadan kalkmıştır.Kaldıgımız yerden devam ediyoruz.Açıklama ile ilgili ayrıntılar kulubun resmi sitesinde yayınlanacaktır az sonra

işte en mutlu gün... Düzelmiş her şey.

alalalallalalayyy ŞİMŞEKLER  :)

insallah dediginiz dogrudur yoksa sonumuiz iyi degildi zaten.

celebi

sosaka

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2647

Şirinler taraftar grubu yöneticileri Burak Güleç, Murat Aktürk ile Mehmet Ersoy, Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz'ı Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda ziyaret etti. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonunda ise başkanımız bir açıklamada bulundu. Başkanımız Kazım Yılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Samsunspor camiası olarak yıllar sonra döndüğümüz Spor Toto Süper Lig'de taraftarlarımız ve onların yıllardır süre gelen ve her platformda övgü ile söz edilen sonsuz desteğiyle başarılı sonuçlara imza atmayı beklerken, maalesef tribünlerimizde herkesin vakıf olduğu bir takım sıkıntı ve gerginliklerin vuku bulduğuna tüm Samsunspor Sevdalıları olarak üzüntü ile şahit olduk.

Camiamızın yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Samsunspor Futbol Takımı'nın en birinci gücü olan taraftarlarının desteğini arkamıza alıp şehrimize layık olduğu başarıları yaşatmak adına yapılacakların ivedilikle hayata geçirilmesi gerekliliği tüm Samsunspor Sevdalılarının ortak tespitidir.

Samsunspor Kulübü Başkanı olarak, bu onurlu makamın bana yüklediği sorumluluk gereği ve biraz önce arz ettiğim nedenlerle, kamuoyu nezdinde şu saptamaları yapmakta yarar olduğunu düşünmekteyiz;

Öncelikle Samsunspor Yönetimi olarak, kamuoyunca da yakından takip edilmiş olan göreve geliş süreç ve dönemimiz nedeni ile gerek taraftarımızla diyalog kurmakta ve gerekse yeni yürürlüğe giren Spor da Şiddeti Önleme Yasası'nın ve bu yasanın uygulanması ile yaşanacak değişikliklerin etkilerinin taraftarımıza anlatılması noktasında  bir takım aksaklıkların olduğunu arkamıza dönüp baktığımızda üzülerek görüyorum. Daha sonra yıllardır tribündeki yerini alıp takımını destekleyen taraftarımızın da maalesef yeni yasa ve bu yasanın getirdiklerine intibakının eksik olmasından doğan sıkıntıları yaşadığını geçmiş dönemde gördüğümüz de muhakkaktır.

Taraftarımızın yaşadığı sıkıntıları gidermek ve yeniden takımın arkasındaki yerini alması  adına, yönetim olarak, taraftarımız ile aramızda, eksik ve yanlış kişi ve araçlar nedeniyle bugüne kadar vuku bulan iletişim eksikliği ve bundan doğan yanlış anlaşılmaların giderilmesi adına bu günü bir fırsat olarak görüyorum.

Bugünden itibaren taraftarımız ile olan iletişim kanallarımızı etkin ve verimli hale getirecek adımları ivedilikle atacağımızı bir kez daha tekrarlamak isterim. Takımını, yıllardır verdiği sonsuz destekle Spor Toto Süper Lig'e taşıyan taraftarımızın, bizlere destek olarak, önümüzdeki günlerde, şehrimizin layık olduğu başarıları yakalamasında da en önemli etken olacağına inanıyor, yasalar çerçevesinde ve taraftarımızda her zaman var olan sportmenlikle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımımızı desteklemelerini onlardan bekliyorum."

Gorkem

mehmet yılmaz

Bu sorunun giderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim...
En büyük Samsunspor!

özkan

Alıntı yapılan: samsuni - 20 October 2011, 14:47:30
Bu sorunun giderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim...
En büyük Samsunspor!

FaTiH_HaN

Şimdi destek zamanı eminim herkes içerde oynayacağımız ilk maçı bekliyordur, Stad hınca hınç dolu ve boğazımız yırtılana kadar Samsunsporumuz için bağırıyoruz, süper ligin tadını çıkarmaya başlayalım artık yeter sıkıntı çektiğimiz, nasıl Samsunsporumuzu bankasyadan taraftarı süper lige taşıdıysa şimdi süper ligdede takımımızın arkasında itici güç olma zamanı, çok güzel haber..

AntZ

Bu sıkıntılı günde bu güzel haber moral oldu. Yılın transferi diye buna denir... İnşallah ceza alan kardeşlerimizin cezalarıda kaldırılır, tribünlerimiz kötü vesileyle de olsa yakaladığı bu birlik beraberliği hiç kaybetmez.

buonanotte

Bugün aldığım tek güzel haber.Çok iyi oldu. >l<

fındık

Men Cezası alanlar için  idari para cezasına çevrilecekmiş

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: seko - 20 October 2011, 15:29:51
Men Cezası alanlar için  idari para cezasına çevrilecekmiş

İdari paraca cezasının normal para cezasından bir farkı varmı? idari ne anlama geliyor?

maço

idari para cezası 5 yıl sonrada ödesen faiz gelmiyor.

fındık

forzaşirinler facebook sayfasında gördüm yazıyı
alıntı şirinler
cezalar idari para cezasına döndü men cezası alan su an kimse yok.

GurbetciFanatik

Yanliz bu muhtesem ve süper haberin bi kötü taraf var bi taraf icin.

O da Fener ;D   Yandin Fenerbahce :D :D

Ertuğrul Sağlam

Hadi hayırlı olsun. İnşallah son olur devamı olmaz.