Şirinler Kaldığı Yerden Devam Ediyor...

Başlatan ult55ras, 14 September 2011, 22:48:00

« önceki - sonraki »

Desiqner

Oh be Sonunda bitti Maratonda çekirdek dönemi bitti arkadaşlar :))

davidsavage

Acaba trabzon konusunda neler oldu,ne konuşuldu bunlar önemli,umarım ilerde bi sorun çıkmaz.

berusa55

20 October 2011, 18:53:57 #467 Son düzenlenme: 20 October 2011, 18:57:58 berusa55
Tepkilerin karşılıksız kalmadığını, yönetimin taraftarsız bu işin bir hiç olduğunu anladığını görmek, bir uzlaşı ortamının oluşması mutluluk verici.

En büyük SAMSUNSPOR; en büyük TARAFTAR!

samuray

bu haber güzel sevindirici bide bilet fiatlarını ele aldılarmı bilmiyorum bak sen stad nasıldolarmış görsünler

34_55

haydi hayırlısı arkadaşlar şimdi birlik zamanı bizim için karabükspor maçında yeni bir sezon başlıyor şimdide sıra petkoviçte sende artık doğruları gör hoca...

KotuCocuk55

Türkiyede her idarecínin yapacagi bir davranis degildir bu sekilde gecte olsa sag duyulu davranmak!

Kazim Baskani kutluyorum!

Bilet fiyatlarinda indirim bekliyoruz,ben zaten maca gidemiyorum samsunda olmadigim icin ama sehrin ve maca gidenlerin ekonomik durumu ortada iken bu fiyatlar samsun sevdalisi gencler icin cok fazla!

Kaybetsekte,yola devam! En buyuk Samsunspor!

ahmet55

Gerçeklerden Kaçılamayacağını Anlayan Kazım Başkanı tebrik ediyorum.

Tribünlerimize Geçici Darbe vuran siyasi Ve makam sahibi insanları Tek tek Saygıyla Selamlıyorum..

Şimdi Destek zamanı.
TARAFTARIN YANINDA SALDIR SAMSUNSPOR!!

lucarelli

Çok güzel bir haber. Şimdi kenetlenme, Süper lig takımlarına gerçek tribün nasıl olur gösterme zamanı.

ult55ras

Alıntı yapılan: maço - 20 October 2011, 15:52:11
idari para cezası 5 yıl sonrada ödesen faiz gelmiyor.

men cezası 300 lira para cezasına çevriliyor ama 10 gün içinde ödeme zorunluluğu var.

FaTiH_HaN

AlıntıKazım Yılmaz'a 'Şirin' ziyaret

Şirinler taraftar grubu yöneticileri Burak Güleç, Murat Aktürk ile Mehmet Ersoy, Samsunspor Başkanı Kazım Yılmaz'ı Nuri Asan Tesisleri'mizdeki Yönetim Binası'nda ziyaret etti
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonunda ise başkanımız bir açıklamada bulundu. Başkanımız Kazım Yılmaz açıklamasında şu görüşlere yer verdi: Taraftarımızın yaşadığı sıkıntıları gidermek ve yeniden takımın arkasındaki yerini alması adına, yönetim olarak, taraftarımız ile aramızda, eksik ve yanlış kişi ve araçlar nedeniylebugüne kadar vuku bulan iletişim eksikliği ve bundan doğan yanlış anlaşılmaların giderilmesi adına bu günü bir fırsat olarak görüyorum.

http://dengegazetesi.com.tr/news.php?cid=4

55JNR55

Sanırım o madde'de bir kaç değişiklik oldu ve bundan dolayı bu cezalar değişebildi, yanılmıyosam sporx'de görmüştüm öyle bir haber geçenlerde

buonanotte

td "ve forza şirinler döndü" başlıklı topic açan arkadaşın amacı ne adamların ellerine koz veriyoruz resmen :kafa:

Ahmeti

Geçen sezon şirinler'in organize ettiği meşale şov vardı bu sene de buna benzer Karabük maçı öncesi meşalelerle stad'a kadar şehitleri anma yürüyüşü gerçekleştirilse çok anlamlı ve güzel olur.

ult55ras

yönetim baktı işler kötü gidiyo mecbur böyle bi karar aldı,  takım başarılı olsaydı yönetim taraftarı takarmıydı.

GençKozluklu

Şirinlerin çok kritik! Karabük maçı öncesi tribünlere dönmesi büyük fırsat. Şirinler ço ksempatiyle baktığım bir gruptu. Böyle bir kararı kritik TS maçı öncesi alarak takımı o maçta yalnız bırakmış olmasına hala anlama veremiyorum.